Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Paolo jaki miękki dydek haha na wowie też płaczesz jak ubijasz wilki żeby zdobyć elfi sztylet+7 do mrocznej magii? W WoW-ie płaczę jedynie nad losem matek graczy co mają syna hordziarza.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l W dniu 1.04.2023 o 21:53, Paolo de Vesir napisał: Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką hmmm tu jest jakiś wzór TLOU moje top2 życia zaraz po Zeldzie, tylko nie rozumiem nad czym Ty płakałeś? Nie pojebał Ci się epilog z prologiem? Gdyby się skończyło inaczej, wiadomo jak, to wtedy bym płakał jak bóbr, a tak to doznałem niemałego szoku i wpadłem w zadumę, która siedzi we mnie do dziś. Dobrze jest być wrażliwcem, ale chyba jesteś przewrażliwiony
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: TLOU moje top2 życia zaraz po Zeldzie, tylko nie rozumiem nad czym Ty płakałeś? Nie pojebał Ci się epilog z prologiem? Gdyby się skończyło inaczej, wiadomo jak, to wtedy bym płakał jak bóbr, a tak to doznałem niemałego szoku i wpadłem w zadumę, która siedzi we mnie do dziś. Dobrze jest być wrażliwcem, ale chyba jesteś przewrażliwiony Epilog i prolog oba mocno emocjonujące, ale końcówka jeszcze bardziej z racji tego jak rozwinęła się relacja postaci. a konkretnie scena na Spoiler sali operacyjnej bo do był najbardziej poruszający fragment w tej grze
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Epilog i prolog oba mocno emocjonujące, ale epilog jeszcze bardziej z racji tego jak rozwinęła się relacja postaci. No cóż każdy jest inny, ja w szpitalu wjechałem na pełnej qrwie z całym arsenałem jaki miałem, bo przez całą grę grałem stealth (survivor, a później grounded), więc miałem prawie wszystkiego full. I nie było żadnych łez, czy wyrzutów sumienia, dopiero na sam koniec wpadłem w zadumę, co ja bym zrobił? Jeden z najlepszych prologów i epilogów jakich doświadczyłem.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Dokładnie tak, końcówka TloU świetnie wpasowująca się w ten świat gdzie nic nie jest czarno białe i żaden wybór nie jest idealny. Ale gdzie tam do płaczu? A w Kratosie jeden?? Ja tam coś ala łezki miałem na koniec Mass Effect 3 ale to raczej dlatego że to koniec długiej i pięknej przygody. Z ostatnich to Plague Tale Requiem też mi ścisnął gardło na koniec, jeszcze ta muza cudowna potęgowała wrażenia Edytowane 3 kwietnia 20232 l przez drozdu7
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: No cóż każdy jest inny, ja w szpitalu wjechałem na pełnej qrwie z całym arsenałem jaki miałem, bo przez całą grę grałem stealth (survivor, a później grounded), więc miałem prawie wszystkiego full. I nie było żadnych łez, czy wyrzutów sumienia, dopiero na sam koniec wpadłem w zadumę, co ja bym zrobił? Jeden z najlepszych prologów i epilogów jakich doświadczyłem. U mnie też nie były to łzy, to hiperbola mająca podkreślić, że ta scena była dla mnie bardziej niż „zeszkliły się oczy”, bo takich to miałem wiele w innych grach, ale nie z taką intensywnością. Słowa które wypowiada tam Joel są nawiązaniem do prologu i pięknym zwieńczeniem drogi jaką przeszedł. Nie rozpatrywałem tego w kategoriach ogółu, a szczegółu, bo tym jest dla mnie TLOU (tak samo jak i serial) - nie historią świata, a historiami pojedynczych ludzi którzy w nim żyją.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Rozumiem, ja tam jak psychol pod koniec wjechałem bez żadnych skrupułów, dopiero później po tym co Joel powiedział zacząłem nad tym dumać xD, że aż napisy do samego końca obejrzałem, dzięki też zajebistej muzyce w creditsach.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Szybko poszło, KlapVR 2 na kolanach z pełnymi ustami https://www.tabletowo.pl/zle-wyniki-sprzedazy-psvr2-czy-bedzie-taniej/
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l Ja pierdziele jaki ten dodatek fh5 prosty. Te drafty, fotoradary, skoki. Pewnie uprościli dla zielonych Jasiów ze śmigiełkiem na głowie.
Opublikowano 3 kwietnia 20232 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Ja pierdziele jaki ten dodatek fh5 prosty. Te drafty, fotoradary, skoki. Pewnie uprościli dla zielonych Jasiów ze śmigiełkiem na głowie. No ale poradziłeś sobie jakoś?
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l https://www.ppe.pl/news/316512/xbox-game-pass-z-gra-niespodzianka-microsoft-rozpoczyna-rozbudowywanie-oferty-na-kwiecien.html Buahaha GOAT.
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Pierwsze recenzje The Super Mario Bros. Movie zwiastują wielki hit. A niedługo średnią 97% z ponad 100 recenzji osiągnie Zelda: TOTK. Nintendo jest u szczytu formy, gdy te dwa klauny, jeden obiecuje gry, których jak nie było tak nie ma, a drugi próbuje zatrzymać transakcję z Acti i gra nieczysto, się tylko pogrążają. Edytowane 4 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Nie wiem, ale teraz ma swoje 5 minut, zresztą nie pierwszy raz. A co do starej mapki - po premierze TOTK będziecie chcieli, żeby BOTW3 też było na „starej” mapce Edytowane 4 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l 44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kiedy to Nintendo przestanie wygrywać?! majac za konkurencje sony i micro, nie musza sie jakos specjalnie starac
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l https://www.ppe.pl/news/316537/quantum-break-znika-z-xbox-game-pass-z-powodu-problemow-licencyjnych-ale-gra-ma-wrocic-do-oferty.html A potem Halo girsy itd. Brawo
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l 14 minut temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/316537/quantum-break-znika-z-xbox-game-pass-z-powodu-problemow-licencyjnych-ale-gra-ma-wrocic-do-oferty.html A potem Halo girsy itd. Brawo i tak od lat Nigdy nie wypadną, NIGDY
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Widzę, że już rozpatrujecie Remedy jako 1st party MSu. Słusznie, pasują do siebie jak ulał.
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Zawsze się jakaś " licencja " przecież znajdzie xd xd Licencja na bycie chujową konsolą i marką z pewnością pasuje jak ulał do xboxa licencja na wyłączność oczywiście.
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l Niestety licencja na ruchanie klientów była już zajęta przez Sony ..i trochę Nintendo
Opublikowano 4 kwietnia 20232 l 11 godzin temu, zdrowywariat napisał: Pierwsze recenzje The Super Mario Bros. Movie zwiastują wielki hit.