Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Gra zmiażdży. Pająk 2 będzie spoko, wiadomo, Starfield 76 będzie jednym wielkim bugiem, też wiadomo. Nie ma co porównywać do Zeldy
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Chwała marketingowcom Nintendo którzy DLC będące zlepkiem pomysłów zajebanych z innych gier sprzedać potrafią nie tylko jako nowy produkt, ale do tego w nowym, wyższym standardzie cenowym. Tresuro trwaj.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Trochę mi Cię żal Wezyr, że w tym roku będziesz musiał pocieszać się remakami, bo to na co czekasz zawiedzie, a Zelda niestety nie jest dla Ciebie, tylko dla ludzi z wyobraźnią. Ale wiesz co? Może przez posuchę na XSXie w końcu skończysz grę życia, którą delektujesz się od 2018
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Zelda niestety nie jest dla Ciebie, tylko dla ludzi z wyobraźnią nigdy nie przestanie śmieszyć wyobraźnia na poziomie 3-latka, więc nie dziwię się, żę tak się wkręciłeś całe szczęście na rynku jest takie zatrzęsienie dobrych gier, że nie muszę udawać, że Zelda jest spoko, bo jebany Switch nie pociągnie nic wydanego po 2017
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 31 minut temu, zdrowywariat napisał: Gra zmiażdży. Pająk 2 będzie spoko, wiadomo, Starfield 76 będzie jednym wielkim bugiem, też wiadomo. Nie ma co porównywać do Zeldy Zelda najlepsza
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Whisker napisał: Zelda najlepsza Zazdro, pograłbym w WW, a jeszcze bardziej w wersję HD
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: śmierdzi desperacją Nie, dziś po prostu odpaliłem GCN i kultowe tytuły, dalej to wyglada świetnie Nintendo to największa magia
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Whisker napisał: Nintendo to największa magia Też tak myślałem jak miałem 13 lat. Chociaż dla fanów horrorów Gacek był wyśmienitą konsolą.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 41 minut temu, Paolo de Vesir napisał: nigdy nie przestanie śmieszyć wyobraźnia na poziomie 3-latka, więc nie dziwię się, żę tak się wkręciłeś całe szczęście na rynku jest takie zatrzęsienie dobrych gier, że nie muszę udawać, że Zelda jest spoko, bo jebany Switch nie pociągnie nic wydanego po 2017 Powiedz jak tam, bo chyba jesteś fanem dobrych fabularnie gier, w końcu na ten aspekt narzekałeś też w BOTW, jak tam zakończenie w grze życia RDR2, bo rozumiem, że fabularnie zassało, zakończenie zwaliło z nóg?
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: w grze życia RDR2 Nie wiem czyjej, ale na pewno nie mojej. Eh zdrowy, dzwoni ale nie wiadomo w którym kościele.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał: A Wy w co będziecie grać na swoich potężnych konsolach z 9-12 klopsami? Bo ja będę grał w GOTC na 0.3-0.7 klopsach Rok 2017 wrócił? To już było.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 12 minut temu, Daffy napisał: Lolowiec czy tam wowowiec znowu tryharduje ehhhh Oyche, dlaczego znów mnie ranisz? </3
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, Shen napisał: Rok 2017 wrócił? To już było. Dokładnie. Trailer w porządku, bo byly spore obawy o jakość gry wcześniej. Jednak nie przesadzajmy - bez szału, oczywiście Nintendowcy od rana minusują wszystkich, co piszą, że to nie mesjasz, tylko zwykłe"DLC" z technikaliami gry z WiiU. Będę zdziwiony, jak ta gierka wygra GOTY 2023, żaden tak nachalny reuse assetów nie dostal nigdy GOTY. Może zakręci sie wokół top3 max. Od 2017 Nintendo nie wygrało nic i tak będzie pewnie do czasu wydania nowej konsoli. Faworyci DLA MNIE to Final XVI, Spider 2 i Baldur 3.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Zelda zmiecie tych waszych śmiesznych faworytów, FF okaże się średniakiem, Starfield będzie pełne bugów, jedynie Spider będzie spoko, ale nie na miarę GOTY.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Koniec! Powiadam Wam i słuchajcie bo innej lepszej oponii nie hedzie 1 Zelda tears 2. Spiderman 2 3. I chuj koniec albo Gears nowe albo halo ale pewnie bedzie gówno ze strony MS
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Microsoft już ostrzy zęby na kolejnego wydawcę wiec tegoroczne 1.5h zapowiedzi gier widmo rozjebie was na atomy, ale w 2030 to już będzie zaorane.