Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Przecież już od pokazu wiadomo, że będzie 30 klatek na konsolach. Ja osobiście nie napotkałem nigdy bugów w singlowych grach Bethesdy (nie żebym ograł ich jakąś potężną ilość), ale wiem, że ktoś z pewnością tak. Jedno jest pewne - będzie świetnie pod względem fabuły i świata przedstawionego. Technikalia w ich grach to zawsze była sprawa drugorzędna.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Daffy napisał: Ff16: 83-88 Starfield: 78-83 Spider: 86-91 Totk: 92-97 Bardzo bezpiecznie, trafiłeś na bank
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Już nie trollując: Ff16: 91 Starfield: 83 Spider 2: 91 Totk: 91 Baldur 3: 95 Redfall: 52 Jedi Survivor: 90 dlc do Horizona: 85 dlc do Cyberpunka: 37, nie będzie działać na premierę, ale naprawią w patchach
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ja osobiście nie napotkałem nigdy bugów w singlowych grach Bethesdy (nie żebym ograł ich jakąś potężną ilość), ale wiem, że ktoś z pewnością tak. Jedno jest pewne - będzie świetnie pod względem fabuły i świata przedstawionego. Technikalia w ich grach to zawsze była sprawa drugorzędna. Aha. Ale 27 klatek w lesie Koroków już Ci przeszkadzało? To wstyd, że takie wydmuszki jak Fallout 76, czy inny CB77, a niedługo Starfield 78, są pełne bugów, gdy w BOTW przy tak zaawansowanej fizyce przez 360h nie napotkałem ani jednego! Programistów Aonuma w swoim teamie ma wybitnych Edytowane 14 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Aha. Ale 27 klatek w lesie Koroków już Ci przeszkadzało? Znów mnie z kimś mylisz, akurat wyjebane w te 15 klatek na Switchu. Konsola o mocy gówna i tak więcej nie wyciągnie. 6 minut temu, zdrowywariat napisał: Fallout 76, czy inny CB77, a niedługo Starfield 78, są pełne bugów Były. Z resztą wyjebane w te 30 klatek jak każda z tych gier gameplayowo i fabularnie przeżuje Zeldę która jest niczym innym jak piaskownicą. Fajne do zabawy, ale w pewnym momencie potrzebujesz czegoś solidnego.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 10 minut temu, Shen napisał: ludzkie oko i tak nie widzi powyzej 30 klatek zadnej roznicy ale co z innymi częściami ciała :D?
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l O kurwa, Nintendowcy w natarciu, tej siły już nic nie powstrzyma: A jeszcze niedawno widniały tam w pierwszej piątce MGS, SH2, Tekken3, TLOU i Wiesiek 3 bodajże. Baza Nintendfagów rośnie Edytowane 14 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Welcom to paradise 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Przecież już od pokazu wiadomo, że będzie 30 klatek na konsolach. Ja osobiście nie napotkałem nigdy bugów w singlowych grach Bethesdy (nie żebym ograł ich jakąś potężną ilość), ale wiem, że ktoś z pewnością tak. Jedno jest pewne - będzie świetnie pod względem fabuły i świata przedstawionego. Technikalia w ich grach to zawsze była sprawa drugorzędna. OOOO kurwa ŚWIETNA FABUŁA W GARCH BETHESDY w skyrimie do tej pory nie wierze, że mogli dopierdolić generycznych smoczych czarodziejów na szczycie śnieżki u których uczy się nasz smoczy wybraniec
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 6 minut temu, zdrowywariat napisał: O kurwa, Nintendowcy w natarciu, tej siły już nic nie powstrzyma: A jeszcze niedawno widniały tam w pierwszej piątce MGS, SH2, Tekken3, TLOU i Wiesiek 3 bodajże. Baza Nintendfagów rośnie Na szczescie w topce dobre zeldy, a nie sandbox z pustym swiatem i bez fabuły
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 6 minut temu, PanKamil napisał: ŚWIETNA FABUŁA W GARCH BETHESDY Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty. No, w f4 trzymałem z minutemen i ciężko zanleźć w chujowszy wątek. W f3 odpadłem zanim znalazłem ojca. Toddowi chyba stary wchodził do wanny bo ma jakiś fetysz na tych ojców. Fakt jest taki, że w grze gdzie jest jebany niemowa, randomowa postać bez historii i perspektyw nie da zrobić się dobrej fabuły. Można co najwyżej wysmażyć sredniaka pod tym względem ale bethesdzie nawet do tego daleko. Starfield to bedzie jebana kopia interstellar podany jak no mans sky i tyle.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Powiedz mi, że nie grałeś w Fallouta nie mówiąc, że nie grałeś w Fallouta. No, ale więcej się nie spodziewam po fanie growych odpowiedników filmów Marvela.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: FFVI: średnia 8-8.5 na mecie W czasach gdy wyszedł FF 6 (1994) nie było jeszcze metacritic. 16tka to 90+ na spokojnie.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty. No chyba nie grałeś sugerując że fallouty śmiethesdy miały dobrą fabułe
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 45 minut temu, zdrowywariat napisał: O kurwa, Nintendowcy w natarciu, tej siły już nic nie powstrzyma: Ale że prawie 200 alterkont założyłeś na Ppe? Prawdziwy pasjonat z krwi i kości.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Ja pierdole, ale rzecznik prasowy xboxa na PL ma dzisiaj zapierdol w dziale xboxa ratowac PR w takim szambie to jednak trzeba sie nagimnastykowac.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Kolejny dowód na to, że nintendofagi łykną każde gówno, jeśli dasz tam mario/zelde/pokemona
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Czyli już 4 najwyżej oceniany film na podstawie gry ever, cudowny film yebany za białych braci i brak motywów lpg