Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja jutro idę z dzieciakami do kina to dam znać. 

A co do fabuły w grach od Bugthesdy to nawet żal komentować. Starfield to będzie wydmuszka z przerostem formy nad treścia. 

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 749,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty. :reggie: 

Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element.

Opublikowano

Ech i wy serio tak ochoczo chcecie oddać Call of Duty na wyłączność tym patałachom z Redmont co wydają gameplay'owe średniaki i techniczne szroty? Żeby zburzyć porządek, w którym stracą zyski jakościowe firmy takie jak Sony i Nintendo, czyli zyski dzięki którym mogą powstawać wspaniałe konsole i wspaniałe gry? Microsoft jest jak bogaty snob, co rzuca kasą na lewo i prawo, ale za grosz nie ma talentu, tyle że jego działania szkodzą w zasadzie wszystkim. Sorry Microsofcie - bardzo się starasz, ale idź poszukać sobie innego zajęcia, tam są drzwi. Konsole są dla profesjonalistów z Sony i Nintendo i niech tak zostanie.

Aha i nie kupujcie tego xscamboxa, szkoda kasy i patologicznego podtrzymywania tej wydmuszki.

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element.

To fakt, czytając wezyra broniącego świetnej fabuły w Falloutach, czy piszącego że w singlowych grach Bethesdy nie napotkał nigdy bugów, mam wrażenie że sam nigdy nie grał w te gry. 

W Falloutach Bethesdy zdarzały się ciekawe epizody jak Krypta 112, Tenpenny Tower, czy wątek Little Lamplight, ale jako całość główne wątki w grach Bethesdy zawsze wypadają słabo, są nieciekawe i  mało angażujące. 

Opublikowano

Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi niesamowitymi piratami w których spędził lacznie 3h, w tym 1.5 w menu.

Nasz Wezyr w gry MS gra tylko w CW, w życiu prywatnym raczej tylko Sonka. Nie dziwne. Pozdrawiam. :lapka:

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi piratami w których spędził 3h, w tym 1.5 w menu.

myślę że nie tylko w CW, ale taki już jego urok i za to go kochamy 

Opublikowano

W marzenia. Tymczasem we wtorek o 23:59 mozesz już trzymać dualsensa w ręku i czuć dreszcze, że zaraz odpalisz dodatek Aloy na oledziku b8.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie? :)

Opublikowano
15 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie? :)

W Age of Empires bitch!

Opublikowano

jeśli argumentem za graniem na Xboxie jest pecetowy rts sprzed prawie ćwierć wieku to z xboksem musi być naprawdę źle 

Opublikowano

no i rdr z trawą ale tak z xboxem jest naprawdę źle :)

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

oddać Call of Duty

wyjebane w te Codziki ale faktycznie, nie dość że jak przejmą to MOŻE jakiś nowy za kilka lat wyjdzie to jeszcze będzie guwniany xD 

Opublikowano

Już widze coroczne cody w wykonaniu ms :dynia: 

Opublikowano

Spencer dobry bajerant mojej byłej też szeptałem do uszka takie kłamstwa :) 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

taki kawaler pewnie nie może odgonić się od pannic

Chyba kurwa w Yakuzie :)