Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Ja jutro idę z dzieciakami do kina to dam znać. A co do fabuły w grach od Bugthesdy to nawet żal komentować. Starfield to będzie wydmuszka z przerostem formy nad treścia.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l 18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty. Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Ech i wy serio tak ochoczo chcecie oddać Call of Duty na wyłączność tym patałachom z Redmont co wydają gameplay'owe średniaki i techniczne szroty? Żeby zburzyć porządek, w którym stracą zyski jakościowe firmy takie jak Sony i Nintendo, czyli zyski dzięki którym mogą powstawać wspaniałe konsole i wspaniałe gry? Microsoft jest jak bogaty snob, co rzuca kasą na lewo i prawo, ale za grosz nie ma talentu, tyle że jego działania szkodzą w zasadzie wszystkim. Sorry Microsofcie - bardzo się starasz, ale idź poszukać sobie innego zajęcia, tam są drzwi. Konsole są dla profesjonalistów z Sony i Nintendo i niech tak zostanie. Aha i nie kupujcie tego xscamboxa, szkoda kasy i patologicznego podtrzymywania tej wydmuszki.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Godzinę temu, Ukukuki napisał: Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element. To fakt, czytając wezyra broniącego świetnej fabuły w Falloutach, czy piszącego że w singlowych grach Bethesdy nie napotkał nigdy bugów, mam wrażenie że sam nigdy nie grał w te gry. W Falloutach Bethesdy zdarzały się ciekawe epizody jak Krypta 112, Tenpenny Tower, czy wątek Little Lamplight, ale jako całość główne wątki w grach Bethesdy zawsze wypadają słabo, są nieciekawe i mało angażujące.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi niesamowitymi piratami w których spędził lacznie 3h, w tym 1.5 w menu. Nasz Wezyr w gry MS gra tylko w CW, w życiu prywatnym raczej tylko Sonka. Nie dziwne. Pozdrawiam.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Teraz, easye napisał: Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi piratami w których spędził 3h, w tym 1.5 w menu. myślę że nie tylko w CW, ale taki już jego urok i za to go kochamy
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l 35 minut temu, easye napisał: w życiu prywatnym raczej tylko Sonka. Nie dziwne. Pozdrawiam. Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie?
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l W marzenia. Tymczasem we wtorek o 23:59 mozesz już trzymać dualsensa w ręku i czuć dreszcze, że zaraz odpalisz dodatek Aloy na oledziku b8. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie?
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Aloyka 2 niegrywalna przez irytującą bohaterkę, ale nadrabiał będę backlog na Nintendo więc nic nie stracę.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l 15 minutes ago, Paolo de Vesir said: Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie? W Age of Empires bitch!
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Nah man, I can't deal with this shit rn. Mam od tych gier kąkuterek, całkiem przyzwoity z resztą.
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l jeśli argumentem za graniem na Xboxie jest pecetowy rts sprzed prawie ćwierć wieku to z xboksem musi być naprawdę źle
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, Mendrek napisał: oddać Call of Duty wyjebane w te Codziki ale faktycznie, nie dość że jak przejmą to MOŻE jakiś nowy za kilka lat wyjdzie to jeszcze będzie guwniany xD
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l Spencer dobry bajerant mojej byłej też szeptałem do uszka takie kłamstwa
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l eh, młody, dynamiczny pawciołajdak taki kawaler pewnie nie może odgonić się od pannic
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: taki kawaler pewnie nie może odgonić się od pannic Chyba kurwa w Yakuzie
Opublikowano 15 kwietnia 20232 l https://www.windowscentral.com/gaming/halo-franchise-director-frank-oconnor-may-have-left-microsoft Kolejny spierdala z tonącej łajby.