Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ja jutro idę z dzieciakami do kina to dam znać. 

A co do fabuły w grach od Bugthesdy to nawet żal komentować. Starfield to będzie wydmuszka z przerostem formy nad treścia. 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś tu chyba nie grał w Fallouty. :reggie: 

Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element.

Opublikowano

Ech i wy serio tak ochoczo chcecie oddać Call of Duty na wyłączność tym patałachom z Redmont co wydają gameplay'owe średniaki i techniczne szroty? Żeby zburzyć porządek, w którym stracą zyski jakościowe firmy takie jak Sony i Nintendo, czyli zyski dzięki którym mogą powstawać wspaniałe konsole i wspaniałe gry? Microsoft jest jak bogaty snob, co rzuca kasą na lewo i prawo, ale za grosz nie ma talentu, tyle że jego działania szkodzą w zasadzie wszystkim. Sorry Microsofcie - bardzo się starasz, ale idź poszukać sobie innego zajęcia, tam są drzwi. Konsole są dla profesjonalistów z Sony i Nintendo i niech tak zostanie.

Aha i nie kupujcie tego xscamboxa, szkoda kasy i patologicznego podtrzymywania tej wydmuszki.

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Przecież w Falloutach od nich to najsłabszy element.

To fakt, czytając wezyra broniącego świetnej fabuły w Falloutach, czy piszącego że w singlowych grach Bethesdy nie napotkał nigdy bugów, mam wrażenie że sam nigdy nie grał w te gry. 

W Falloutach Bethesdy zdarzały się ciekawe epizody jak Krypta 112, Tenpenny Tower, czy wątek Little Lamplight, ale jako całość główne wątki w grach Bethesdy zawsze wypadają słabo, są nieciekawe i  mało angażujące. 

Opublikowano

Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi niesamowitymi piratami w których spędził lacznie 3h, w tym 1.5 w menu.

Nasz Wezyr w gry MS gra tylko w CW, w życiu prywatnym raczej tylko Sonka. Nie dziwne. Pozdrawiam. :lapka:

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Bo Wezyr nie gra w te gry, troleje w CW tylko, tak jak z tymi piratami w których spędził 3h, w tym 1.5 w menu.

myślę że nie tylko w CW, ale taki już jego urok i za to go kochamy 

Opublikowano

W marzenia. Tymczasem we wtorek o 23:59 mozesz już trzymać dualsensa w ręku i czuć dreszcze, że zaraz odpalisz dodatek Aloy na oledziku b8.

4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie? :)

Opublikowano
15 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Powiedziałbym, że do niedawna było to 60% Xbox, 30% Nintendo i 10% Sony, ale w co teraz mam grać na Xboxie? :)

W Age of Empires bitch!

Opublikowano

jeśli argumentem za graniem na Xboxie jest pecetowy rts sprzed prawie ćwierć wieku to z xboksem musi być naprawdę źle 

Opublikowano

no i rdr z trawą ale tak z xboxem jest naprawdę źle :)

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

oddać Call of Duty

wyjebane w te Codziki ale faktycznie, nie dość że jak przejmą to MOŻE jakiś nowy za kilka lat wyjdzie to jeszcze będzie guwniany xD 

Opublikowano

Już widze coroczne cody w wykonaniu ms :dynia: 

Opublikowano

Spencer dobry bajerant mojej byłej też szeptałem do uszka takie kłamstwa :) 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

taki kawaler pewnie nie może odgonić się od pannic

Chyba kurwa w Yakuzie :)