Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, maniekboy napisał:

Czyli o 2 (a za chwile o 1) mniej od Sonki.

Normalnie deal zycia kupno PS5

Gadam o tym od dawna, to są żenujące liczby, taka licytacja na exy a wychodzi że facet po amputacji palców potrafi je wyliczyć.

Degradacja exow i wątpliwy upgrade graficzny (no ale kuvva 4k) największe minusy obecnej generacji, które przynajmniej obecnie czynią ją beznadziejną i dla mnie zbędną 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Cechą charakterystyczną PS5 jest to, że jest w chuj brzydka... I DZIĘKUJE BARDZO, ŻE CHOCIAŻ TYLE  w 2020 roku wypuścić konsolę, która wygląda jak marokański małżo-router to już jest coś :obama: a Xbox... Ja pierdole jakie to jest nijakie takie... żadne. Stoi sobie pudełko czarne, ledwo to widać bo tak bardzo pasuje do TV i mebla. Ale CHUJNIA. Jeszcze wyciągasz konsolę, kable, ulotkę i pada a to ten sam pad co zawsze. ŁAŁ ale nowa konsola, trzyma się to tak samo jak 10 lat temu, ooo menusy takie same ale fajnieeeeee dobrze, że mam nową konsolę, która nie daje wrażeń nowej bo BOJE SIĘ NOWYCH RZECZY.

Goście u mnie w domu od razu zobaczyli to PS5 okrutne
- nie wiedziałam, że to jest takie wielkie :vegeta_smile:
- to wygląda jak... oczyszczacz powietrza
- o kurwa jakie brzydkie!

PS5 powoduje emocje. Złe emocje?! Oczywiście, ale są emocje, jest dialog, są śmiechy i szampany a nie taka nijaka nuda jak u was w tym Xboxie bananowym synku bogatego starego

Opublikowano
5 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Goście u mnie w domu od razu zobaczyli to PS5 okrutne
- nie wiedziałam, że to jest takie wielkie :vegeta_smile:
- to wygląda jak... oczyszczacz powietrza
- o kurwa jakie brzydkie!

PS5 powoduje emocje. Złe emocje?! Oczywiście, ale są emocje, jest dialog, są śmiechy i szampany a nie taka nijaka nuda jak u was w tym Xboxie bananowym synku bogatego starego

A nie opluli cie przypadkiem, wyszli z chaty i zablokowali nr tel oraz na fb?

Opublikowano

ale nerwowosc w temacie 2 dni przed premiera mesjasza:obama:

Opublikowano
1 minutę temu, maniekboy napisał:

A nie opluli cie przypadkiem, wyszli z chaty i zablokowali nr tel oraz na fb

dokładnie ale trzeba przyznać, że na PlayStation... to się dopiero dzieje :obama:

Opublikowano

Za dwa dni premiera króla jrpg  ktore bedzie hitem i besellerem, a w sierpniu premiera kontynuacj mistrza zachodnich rpg czyli baldur 3 :) nie dla zielonych kundli najlepszy sort z gatunku rpg :)

Opublikowano

Psychy siadają nawet papieżowi Polakowi odjebalo.

Opublikowano

image.thumb.png.49732ede3e2308cde521459e7b187eb0.png

Chłopaki muszą tu wpisywać gry, których jeszcze nie ma na rynku żeby to jakoś wyglądało :kekw: Najbardziej niepotrzebne Playstation w historii.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Chłopaki muszą tu wpisywać gry, których jeszcze nie ma na rynku żeby to jakoś wyglądało :kekw: Najbardziej niepotrzebne Playstation w historii.

Zapomnieli skina do fortnite dopisac. W koncu zawartosc ekskluzywna

Glupie malpy DLC jako pelnoprawna gre sobie licza xD

Edytowane przez maniekboy

Opublikowano

Z playstation nigdy nie było tak źle. Smutny widok :nosacz2:

Opublikowano

Dowiedziałam na czym polega ten plajstajszynowy charakter i jestem usatysfakcjonowany. Dziwne że nie dostrzegłem go użytkując ps5 od kilku miesięcy. Ale będę się rozglądał 

Opublikowano
47 minut temu, Krzysztof93 napisał:

xboxa nie lubię bo nie ma charakteru

może że nie nie lubię, no ale prawda - sprzęt fajny ale taki też nijaki. Sonka czy switch i jest ta konsolowość, jest PIEPRZ. Na xboxie jest guwno. 

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Yebane prawie trzy lata xdddd z goovno listą gier która pewnie wyjdzie w pełni w następne trzy lata xdddd

Najgorsza generacja konsol ever w chwili obecnej, smutnym pytaniem tylko co dalej - już będzie trzeba do tego przywyknąć? Początek końca statusu exa liczy się tylko wydawca? Jednak się ogarną? Za chwilę chmurka i apka w tv?

Opublikowano

Może i najgorsza dla konkretnych sprzętów, ale i tak nie wiadomo w co ręce włożyć. Zelda, Diablo, Final, a po wakacjach? Rozpierdolu ciąg dalszy :obama:

Opublikowano

Czyli jak coś wychodzi na PC to już się nie da w to grać na konsoli, gratuluje, takiego spierdolenia już dawno nie czytałem. :notbad:

Exy już dawno umarły, zostały tylko czasowe w przypadku Playstation i gier tzw. "retro" od small N (Nintendo). 

Czyli SOny i tak gurom

:psclassic:

Opublikowano

Krychu dalej nie możesz się pogodzić że Big N rządzi i dzieli a sony ssie pauke aż po same kule? :) na pocieszenie powiem Ci że zelda rozpierdoli w grudniu twojego jrpga dla pederastów w drobny mak :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Krychu dalej nie możesz się pogodzić że Big N rządzi i dzieli a sony ssie pauke aż po same kule? :) na pocieszenie powiem Ci że zelda rozpierdoli w grudniu twojego jrpga dla pederastów w drobny mak :) 

Zobaczymy, zobaczymy. Baldur 3 i tak pogodzi wszystkich w kategorii zajebistości. 

Jutro będzie Direct o 16, dziwnym trafem co do minuty na zdjęcie embargo z recenzji FF XVI, patrz jak się boją xD. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Raczej pewni tego że szum w necie odnośnie nowego Mario 2d przyćmi wysrywy średniej finalka

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Jeśli to by była prawda to bankowo multiplatforma z najwyżej okresem ekskluzywności switcha jak przy np octo1, triangle czy live a live

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Jeśli to by była prawda to bankowo multiplatforma z najwyżej okresem ekskluzywności switcha jak przy np octo1, triangle czy live a live

No pewnie tak, trochę im Square dostarcza czasowych w HD 2D ostatnio. 

Opublikowano

Square pracuje nad hitami nintendo a resztki ze stołu zjadają klaperskie kundle :)