Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Rzućcie jakieś tytuły na dyszkę wg Was, ciekaw jestem (zupełnie serio pytam).

Tak generalnie to pierwsze co mi przychodzi do głowy to Half Life 2. To jest dla mnie chyba dycha. 

Z najnowszych to Sekiro i Resident Evil 2 Remake bym ocenił bardzo wysoko. 

Tak czy siak to trzeba by na spokojnie usiąść 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Bociarnia znowu na kolanach z pełnymi ustami:)

Screenshot_20230621_161351_Firefox.thumb.jpg.c81c618a5fadda33457719fc382094c6.jpgScreenshot_20230621_161413_Firefox.thumb.jpg.4882b4f11d99ec41a9946731b849e4e5.jpg

Opublikowano

Robal w norze zaBOTtonowane kiedy po powierzchni ziemi chodzi mesjasz między mieszkańcami niebieskiego królestwa :)

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Wyjdą z nory przy premierze crapfield, o ile nie bedzie gownem:kekw:

Opublikowano

Ale zieloni rozjebani w drobny mak, co Sonka to Sonka:obama:

Screenshot_20230621_163328_Firefox.thumb.jpg.ced736d4353d2e169bc1f653af28283e.jpgScreenshot_20230621_163316_Firefox.thumb.jpg.2f2c7ad19a0b8ff4a3da9e8fd18f6435.jpg

Opublikowano

Mopsiara, kiedy kupujesz FF16 i dlaczego NIGDY? :leo:

PanDebilek kupi za 3 lata, jak tylko z renty inwalidzkiej spłaci potęzny 300 złotowy mandat :notlikethis:

Gdyby co dziesiąty klap który wali konia do FF kupił tę gre, SE mieliby hita.

Ale tak się nie stanie, bo klapy nie kupują eksów na sonkę i znowu będzie wtopa :gachigasm:

Opublikowano

Takiego rozbrojenia zielonych w tym temacie się nie spodziewałem :notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

bo klapy nie kupują eksów na sonkę i znowu będzie wtopa :gachigasm:

@Dave Czezky twierdzi inaczej, ciekawe kto ma racje, on czy deebilek:notsure:

Opublikowano

O jest jeden z połamana psycha jak opłatek wigilijny.:kekw:

Gry na Sonke znowu rozpierdalaja tego zielonego śmiecia jak gowno po polu. Boty bez godności i gier próbują coś tam się poecieszac ale zostało im tylko wdychanie oparów. Kolejna generacja przejebana, kolejny raz gry na Sony PlayStation wyznaczają nowe standardy. 

Opublikowano

Czyli plejkurwa 4.5 dalej bez dobrej gry a miało być tak pięknie, niebieskie frajery rozjebane jak gówno w polu :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał:

@Dave Czezky twierdzi inaczej, ciekawe kto ma racje, on czy deebilek:notsure:

Deebilek wie lepiej, on jest mondry chłopak w końcu kupił Xboxa bekę X:kekw:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Mopsiara, kiedy kupujesz FF16 i dlaczego NIGDY?

:leo:

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

Czyli plejkurwa 4.5 dalej bez dobrej gry a miało być tak pięknie, niebieskie frajery rozjebane jak gówno :)

Nastepny z urojeniami, brakuje jeszcze tego co pisal, ze xbox wygrywa

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

20 dyszki taniej niż myślałem, przeleje Ci je, kupisz sobie szyje:kekw:

3BCC10DA-8348-4D6A-83FD-5CCF1E9FBC21.jpeg

Opublikowano

Kup sobie grę, a nie coś w paincie mażesz frajerze :gayos:

Pajac przechodzi gry na YT, a kupuje w Paincie xDDD

Opublikowano

Niestety mam GP i od dłuższego czasu nie ma tam nic ciekawego czego już nie ograłem

Opublikowano

Dzisiaj zieloni podwójny wpierdol od losu, jak widać nie ma nawet o czym dyskutować :sadkek: 

Opublikowano
49 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Dzisiaj zieloni podwójny wpierdol od losu, jak widać nie ma nawet o czym dyskutować :sadkek: 

Święto graczy:fsg:

Opublikowano

Dziś boty mają cudny dzień. Najpierw dostali po pysku reckami Final Fantasy. Potem mordę obiło im Nintendo Directem.

Na szczęście Microsoft przyszedł z pomocą ogłaszając podwyżki cen konsol i abonamentów. Byłoby śmieszne gdyby nie to, że w sumie jest smutne

Opublikowano

homek krętaczu ty dostałeś po mordzie klocem ryana    :) 

na MC 8/10 czyli INDYK-ŚREDNIAK, nic dziwnego że SE płakało że nikt tego gówna nie zamawia w pre-orderach  :banderas: wyszło jak zawsze w niebieskim szambie do tego rozdzielczość 720p i 30fps  :kekw:

Opublikowano

Final Fantasy XVI średnia 88 - średniak

Hi-Fi Rush średnia 87 - xboxowy mesjasz

Hipokryzja? U botów standardowe zachowanie