Opublikowano 21 czerwca 20231 r 15 minut temu, jimmyyy8 napisał: Rzućcie jakieś tytuły na dyszkę wg Was, ciekaw jestem (zupełnie serio pytam). Tak generalnie to pierwsze co mi przychodzi do głowy to Half Life 2. To jest dla mnie chyba dycha. Z najnowszych to Sekiro i Resident Evil 2 Remake bym ocenił bardzo wysoko. Tak czy siak to trzeba by na spokojnie usiąść
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Robal w norze zaBOTtonowane kiedy po powierzchni ziemi chodzi mesjasz między mieszkańcami niebieskiego królestwa Edytowane 21 czerwca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Mopsiara, kiedy kupujesz FF16 i dlaczego NIGDY? PanDebilek kupi za 3 lata, jak tylko z renty inwalidzkiej spłaci potęzny 300 złotowy mandat Gdyby co dziesiąty klap który wali konia do FF kupił tę gre, SE mieliby hita. Ale tak się nie stanie, bo klapy nie kupują eksów na sonkę i znowu będzie wtopa
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 2 minuty temu, dee napisał: bo klapy nie kupują eksów na sonkę i znowu będzie wtopa @Dave Czezky twierdzi inaczej, ciekawe kto ma racje, on czy deebilek
Opublikowano 21 czerwca 20231 r O jest jeden z połamana psycha jak opłatek wigilijny. Gry na Sonke znowu rozpierdalaja tego zielonego śmiecia jak gowno po polu. Boty bez godności i gier próbują coś tam się poecieszac ale zostało im tylko wdychanie oparów. Kolejna generacja przejebana, kolejny raz gry na Sony PlayStation wyznaczają nowe standardy.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Czyli plejkurwa 4.5 dalej bez dobrej gry a miało być tak pięknie, niebieskie frajery rozjebane jak gówno w polu Edytowane 21 czerwca 20231 r przez Daddy
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 7 minut temu, Shen napisał: @Dave Czezky twierdzi inaczej, ciekawe kto ma racje, on czy deebilek Deebilek wie lepiej, on jest mondry chłopak w końcu kupił Xboxa bekę X
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 10 minut temu, dee napisał: Mopsiara, kiedy kupujesz FF16 i dlaczego NIGDY?
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 2 minuty temu, Daddy napisał: Czyli plejkurwa 4.5 dalej bez dobrej gry a miało być tak pięknie, niebieskie frajery rozjebane jak gówno Nastepny z urojeniami, brakuje jeszcze tego co pisal, ze xbox wygrywa
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 12 minut temu, dee napisał: 20 dyszki taniej niż myślałem, przeleje Ci je, kupisz sobie szyje
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Kup sobie grę, a nie coś w paincie mażesz frajerze Pajac przechodzi gry na YT, a kupuje w Paincie xDDD
Opublikowano 21 czerwca 20231 r https://www.ppe.pl/news/321648/xbox-game-pass-oficjalnie-w-wyzszej-cenie-microsoft-podnosi-takze-cene-xboksa-series-x.html Haha a gry w 30 fps xd xd
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Niestety mam GP i od dłuższego czasu nie ma tam nic ciekawego czego już nie ograłem
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Dzisiaj zieloni podwójny wpierdol od losu, jak widać nie ma nawet o czym dyskutować
Opublikowano 21 czerwca 20231 r 49 minut temu, jimmyyy8 napisał: Dzisiaj zieloni podwójny wpierdol od losu, jak widać nie ma nawet o czym dyskutować Święto graczy
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Dziś boty mają cudny dzień. Najpierw dostali po pysku reckami Final Fantasy. Potem mordę obiło im Nintendo Directem. Na szczęście Microsoft przyszedł z pomocą ogłaszając podwyżki cen konsol i abonamentów. Byłoby śmieszne gdyby nie to, że w sumie jest smutne
Opublikowano 22 czerwca 20231 r homek krętaczu ty dostałeś po mordzie klocem ryana na MC 8/10 czyli INDYK-ŚREDNIAK, nic dziwnego że SE płakało że nikt tego gówna nie zamawia w pre-orderach wyszło jak zawsze w niebieskim szambie do tego rozdzielczość 720p i 30fps
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Final Fantasy XVI średnia 88 - średniak Hi-Fi Rush średnia 87 - xboxowy mesjasz Hipokryzja? U botów standardowe zachowanie