Opublikowano 22 czerwca 20231 r 30fps starfield beka ale 38 minut temu, Donatello1991 napisał: Mówiłem, że Goty. Tryb jakości chodzi świetnie. Najlepsze 30fps w historii gier. Hipokryzja? Klapy się z tym urodzily
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 16 minut temu, Daffy napisał: 30fps starfield beka ale Hipokryzja? Klapy się z tym urodzily Tylko, że masz wybór. Bo są dwa tryby kiepie. Na xbudzie nie.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Dwa tryby, jeden 20-30fps drugi 25-40fps w gównie rozmazanym, klapy największe frajery i przegrywy
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Klapy od majowego bombardowania sony leżały sponiewierane, teraz wychylą głowy na tydzień i wszystko wróci do normy. Gierka pewnie dobra, ale to trzeba brać poprawkę i samemu zweryfikować, bo pamiętam jak niektórzy walili konia na siebie w temacie ragnarcocka
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Jaka mnie duma od rana rozpiera. Gram w arcydzieło. Coś czego nigdy xkundel nie dostarczy.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Arcydzieło co nie może do 90 dobić donek siad płaski i patrz jak księżniczka hyrule idzie po truchle exów sony po goty do geofa
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Jak blond piździelce dostaną Goty to nie ma ratunku dla zawartości głów wybierających. W sumie tak jak dla xsmiecia. FF16 goty. Nawet SP2 tego nie pobije.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 88% wsiadać na smoki i wio do krainy rycerzyków dla giejów w stałym jak biblioteka xboxa klatkarzu
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Ważne by nie być xkurwą i nie wypaść z planszy, wszystko inne się jakoś ułoży
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 88, chyba w waszej piździe. Edytowane 22 czerwca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Na rynku gier wideo liczy się metacritic Krysia dawaj jeszcze ocene ppe żeby ratować tego skłerowego śmiecia
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: W pizdZeldzie mam 90h. W f16 najebie 100. Ja ledwie 60, więcej nie dałbym rady w tym pustym świecie. Typowa gierka 9/10. XVI za to czuje, że dzisiaj mnie przytłoczy swoją okazałością.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r pupcio juz resztki rozumu stracił przez to skladanie robotow z płonącym kutasem w najbezpieczniejszym dlc w historii
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 7 minut temu, Shen napisał: przez to skladanie robotow z płonącym kutasem Brzmi jak najlepsza zabawa ever
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Jestem po rozmowie z Paolo mówi że w choroszczy na luziku znajdą się pokoje dla fanów final fantasy chłopaki więc już możecie się pakować
Opublikowano 22 czerwca 20231 r 42 minuty temu, Pupcio napisał: Arcydzieło co nie może do 90 dobić donek siad płaski i patrz jak księżniczka hyrule idzie po truchle exów sony po goty do geofa Co Ty pawcio? Metacritic? Może jeszcze ppe.pl czytasz?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Open critic zlicza ocene gruszczyka i krychy z tematu finala więc o czym my tu mówimy?
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Eurogamer jebane boty wystawiły 3/5 i taką samą ocenę dali Redfallowi. zaniżyli oceny, bo za mało LGBTQ+
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Eurogamer to najwięksi znawcy obecnego dziennikarstwa growego więc coś musi być na rzeczy. Gra ff16 chyba nie dowiozła ale obstawiam że to wina zamknięcia tej gry na hamulcu generacji ps5
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Przyszło pudełko, wreszcie poważna gra 18+ wjedzie. Eurogamer: "The world is also conspicuous for its ethnic homogeneity, which producer Naoki Yoshida has explained as a reflection of the "geographical, technological, and geopolitical constraints" of medieval Europe. Leaving aside the fact that there were Black and brown people in medieval Europe, .... " Dalej nie wyjebali tego Eurogamera i Polygona z tych wszystkich agregatów... szok
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Nawet ppe nie dało 10/10. A daje każdemu gównu na sonkę. To realnie oznacza sredniaka No spoko, klapy nastepnym razem sie uda xDDDDD Cytat Spadki animacji w trakcie eksploracji są wyraźne i znacząco odczuwalne