Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Godzinę temu, PanKamil napisał: bot moze wachac co najwyzej dupe bo nie ma mozliwosci zagrac Ty też karaluchu, czekaj aż dostaniesz port z PC. W międzyczasie możesz popłakać w sieci to może FTC dokręci śrubę MS-owi.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Ja myślę, że mimo premiery to na pc jest to jeszcze lekki ea. Dopiero wersja ps5 będzie najprawdziwsza.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Granie w cRPG na padzie. Co następne? Wyścigi na klawiaturze jak w 99?
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Czyli gra roku pana debilka to gierka która ogrywam właśnie na decku i skończę ja zanim on w ogóle zobaczy ją na oczy na gownostejszyn5?
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Ale będą eksplozje pustych łbów klaperskich, jak te matoły zorientują się, że BG to turowy RPG i nie wystarczy oglądać scenek, wciskać x i strzelać z kapiszonów xDDD jak w każdej grze na sonkę Starfielda to niebieskie kundle zobaczą dopiero jak admin sieci w szpitalu w Choroszczy odblokuje dostęp do YT
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 36 minut temu, dee napisał: Ale będą eksplozje pustych łbów klaperskich, jak te matoły zorientują się, że BG to turowy RPG i nie wystarczy oglądać scenek, wciskać x i strzelać z kapiszonów xDDD jak w każdej grze na sonkę Starfielda to niebieskie kundle zobaczą dopiero jak admin sieci w szpitalu w Choroszczy odblokuje dostęp do YT Tam chociaż będzie w 60 fps.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: Starfield zły bo za dużo mechanik, ale kurwa mechaniki sonoskie w każdej dosłownie każdej ich grze są takie same. A już przeciskanie przez szczeliny to powinni opatentować bo to jest chore kurwa żeby w każdej ich kolejnej grze było. sonowskie mechaniki szczeliny i łuki w ujowych gierkach z generatora a gdyby te niebieskie kurwiszony położyły swoje brudne łapska na GOTY Starfield jak planowali to tak by gra wyglądała Na szczęście Spencer uratował Bethesde przed tymi niebieskimi partaczami i uratuje AB, to się ceni a plejkurwa 4.5 w podskokach do klepania gaasów dla dzieci.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Pokazałeś 3 gry w których się strzela z pistoleciku i Google map. Trzy gry o kompletnie rożnym koncepcie na rozgrywkę, a u Sony taka bieda u 1st party że wygłodniałe klapy jarają się cRPGiem i PSVR2 bez gier i przyszłości.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Haha. Ubi Sralo 6 uratuj 3 npc z obozów, powtórz 20 razy, Girsy 5 marcus wróć, starfield modlmy się o jak najmniejszą kompromitację. Same gamechangery Edytowane 4 sierpnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Ty też karaluchu, czekaj aż dostaniesz port z PC. W międzyczasie możesz popłakać w sieci to może FTC dokręci śrubę MS-owi. Uważaj na słowa bo znowu zawiną Cie do Choroszczy, przywiążą do łóżka i znikniesz na miesiąc:) Idealny przykład, że nasza służba zdrowia sobie nie radzi z chorymi zielonymi amebami 2 godziny temu, Daffy napisał: Czyli gra roku pana debilka to gierka która ogrywam właśnie na decku i skończę ja zanim on w ogóle zobaczy ją na oczy na gownostejszyn5? Granie na decku Pomyśleć, że ten chory pojeb jeszcze wrzuca screeny z tego szrota co wyglądają jak gowno i się chwali Edytowane 4 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Przyznam, że wybornie wiłeś się robaku jak w demokratycznym państwie dwie wolne spółki postanowiły sie połączyć co wywoływało u Ciebie potężny ból dupy. Spoczko, kurwa niebieska omal nie wyciągnęła kopyt przy PS3 to przy najbliższej generacji wyciągnie. I tak jest cieniem samej siebie odkąd zaczęła się jej zachodnia epoka.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Ale trzeba przyznać, że bociarstwo tutaj to wyższy poziom upodlenia. Phil wysrał im się na ryj, a w odpowiedzi cała branża na xboxa, który za niedługo w rankingach sprzedaży będzie za Nintendo 3DS, a Ci bronią tego cyrku
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przyznam, że wybornie wiłeś się robaku jak w demokratycznym państwie dwie wolne spółki postanowiły sie połączyć co wywoływało u Ciebie potężny ból dupy. Spoczko, kurwa niebieska omal nie wyciągnęła kopyt przy PS3 to przy najbliższej generacji wyciągnie. I tak jest cieniem samej siebie odkąd zaczęła się jej zachodnia epoka. Jak widzisz mam się całkiem niezle pamiętaj, że nawet spermer mówił, że nigdy nie zdetronizują playstation I na kolanach przyszli do chada jima prosząc go aby mogli dalej sprzedawać cod na nadstation To kiedy kolejne wakacje w szpitalu psychiatrycznym leczyć psyche ze szkła? Jakieś terminy rozdają czy wpadają o 6 rano, zakładają kaftan i zabierają z przyczajki do pokoju bez klamek? Już widzę ich rozpoznanie w pokoju bez klamek "Czy w tym pokoju jest teraz z nami playstation co przegrało z kurwboxem?"
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Kamil nie dziwie się, że jestes tak odklejony skoro wierzysz, że bez PlayStation CoD nie da rady. Także znaj łaskę Knura, bo ŚmiećStation żyć będzie tak długo na ile Pan Spencer pozwoli.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Teraz widzę narracja Kamila mówi że to Microsoft przyszedł prosić o podpisanie umowy, którą wcześniej Sony odrzuciło xD
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 19 minut temu, ASX napisał: Teraz widzę narracja Kamila mówi że to Microsoft przyszedł prosić o podpisanie umowy, którą wcześniej Sony odrzuciło xD No właśnie, Sony odrzuciło tą umowę więc oczywistym jest, że o nic się nie prosili gdyby w ms mieli jajca to by nie dali jej podpisać w późniejszym terminie, ale z podkulonym ogonem czekali aż sony zmieni zdanie Najlepsze, że teraz przyszli na playstation z quake 2 remastered xd Edytowane 4 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: uratuj 3 npc z obozów, powtórz 20 razy Spoderman, gays done, dad of war i aloyka podsumowane w jednym zdaniu. Nie jest dobrze, niebieskie kundle plują już na swoje świynte eksy
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r Sony? Chujowa firma ostatnimi latami no ale MS jeszcze gorszy Dobrze ,że są multiplatformy i Nintendo.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 10 minut temu, PanKamil napisał: gdyby w ms mieli jajca to by nie dali jej podpisać w późniejszym terminie, ale z podkulonym ogonem czekali aż sony zmieni zdanie dlaczego mieli im nie pozwolić podpisać umowy w późniejszym terminem? Planem Microsoftu od początku było to by wydawać CoDa na Playstation, a planem Sony od pewnego momentu stało się zablokowanie przejęcia, gdy po decyzji sądu w USA zdali sobie sprawę że są na przegranej pozycji, grzecznie przyszli do Microsoftu podpisać umowę, które wcześniej odrzucali. Sam sobie odpowiedź, kto w tym starciu dostał to co chciał, a kto nie zrealizował swojego celu.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 32 minuty temu, Ukukuki napisał: Sony? Chujowa firma ostatnimi latami no ale MS jeszcze gorszy Dobrze ,że są multiplatformy i Nintendo. Nintendo xd pograłem teraz w demo pikmin 4 xd xd brakuje tam tylko smerfów. A, że na urlopie mam jyz głód sonki 5 to omały włos nie kupiłem tego gówna. Dzięki za demo sracztendo. Edytowane 4 sierpnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r W Spidermanie nie ma łuków. BG3 to GOTY. FF XVI też nie miał łuków. Zobaczymy co pokaże Starfield.
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Nintendo xd pograłem teraz w demo pikmin 4 xd xd brakuje tam tylko smerfów. A, że na urlopie mam jyz głód sonki 5 to omały włos nie kupiłem tego gówna. Dzięki za demo sracztendo. Nawet zeldziarze maja wysrane w to gowno z wyjatkiem debilbota
Opublikowano 4 sierpnia 20231 r 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: FF XVI też nie miał łuków. Niestety nic to nie pomogło i gra jest przeokrutnym gównem.