Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Nie produkuj się, nawet wewnętrzni developerzy wiedzą, że x-down nadaję się na śmieci.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Grafika tez nie jest gotowa na premierę. Ale spokojnie to będzie jak z 60fps w redfall czy starfield. " kiedyś dodamy może ". Wychodzi na to, że SP2 będzie najładniejsza gra roku. Edytowane 12 sierpnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 19 minut temu, YETI napisał: Nie produkuj się, nawet wewnętrzni developerzy wiedzą, że x-down nadaję się na śmieci. Robić tyle lat grę i wydać taki paździerz. GP zbiera zniwa.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ratchet o jakości ze steam decka nie osiągalny dla xboxow tej generacji Ratchet o jakości z PS5 nie osiągalny dla xboxow trzech kolejnych generacji 2023r a Microsoft dalej nie zrobił ładniejszej gierki niż U4 Forza wygląda jak dlc do 7 z brzydszymi trasami Xbox series s niestety hamulcowym będzie co raz częściej. Z początku było spoko bo przejście na tą generację dla wielu było najtańsze w historii ale jak już gierki zaczęła branża robić z pominięciem past genów to będzie widać jakim półproduktem jest series s
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r W ogóle zamiast pokazać normalny przejazd trasy od początku do końca to jakieś poszatkowane gówna pokazują. To samo Starfield. Sonka ze SP2 pokazali jak to się robi.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 3 godziny temu, ASX napisał: Zapomniałeś tylko dodać że PS5 ma przy tym problem z utrzymaniem 60 FPSow, gra chodzi zauważalnie gorzej niż na XSX i samo Digital Foundry przyznało że wersja na Xboxa jest lepiej dopracowana, ale z konta o nazwie "30fps = Starfield = Fail" raczej się tego nie dowiesz A co to? Przyszedł Pan Bezbek i produkuje się o kolejnym żółtku na meta? Zbawicielu gamepassa i dzieci co dostały niechciany prezent pod choinkę? Edytowane 12 sierpnia 20231 r przez izon
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Sonka ze SP2 pokazali jak to się robi. Skryptowana sekwencje na szynach z qte jakby dalej siedzieli mentalnie w erze U2?
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 32 minuty temu, Donatello1991 napisał: W ogóle zamiast pokazać normalny przejazd trasy od początku do końca to jakieś poszatkowane gówna pokazują. To samo Starfield. Sonka ze SP2 pokazali jak to się robi. Tak, od początku do końca, z napisami w menu i momentem zawahania przy wyborze auta. To by było to.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: A KOGO TEN TRYB JEBIE? Klaperskie to mają tryb widza jak odpalają te swoje cinematiki, do tego stopnia, że sonka wysrała się na gierki i poszła w robienie filmów, a ci klaskają uszami włączycie se gran turismo w kinie i macie swój TRYB WIDZA
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ja pierdole jak ja czekam na ten początek września. Niebiescy królowie będą grać w grę 97 na meta, a zielone obsrance próbować uruchomić bekafielda bez duszy.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r "Niebiescy" i "będą grać", no nie wiem, coś mi się gryzie w tym zdaniu
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Przypomnę, że niebieskie mopsiarze gamingu ciągle czekaja na graficzkę z pokazu Killzone 2 Spokojnie, sony dostarczy, nie trzeba tego co 10 lat przypominać
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 20 minut temu, Donatello1991 napisał: będą grać w grę 97 na meta No tak cyferki najważniejsze, można się brandzlować. Spider2 najważniejsze że graficzka będzie i epickość gdzie wychylasz gałe i oglądasz. Ja mam nadzieję że w takiego Starfielda będzie mi się dobrze grało. Że wciągnie mnie historia i questy. A czy to będzie przy 80 czy 95 na meta to przy fjucie mi lata. Tak samo Forza Motorsport dla mnie najważniejsza jest dobrze zrobiony tryb kariery i żeby się fajnie jeździło. Nic więcej
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ja pierdole jak ja czekam na ten początek września. Niebiescy królowie będą grać w grę 97 na meta, a zielone obsrance próbować uruchomić bekafielda bez duszy. Gra z PC grana na padzie jak wierze. XDDDD cRPG którym gardzi każdy niebieski kundel, bo jak gry to tylko TPP. Spójrzmy prawdzie w oczy, na PS5 jest taka chujnia, że przypisujecie sobie exa z PC jako argument za plejką.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Zaraz obierzecie taktykę " byle się uruchomiło ". Reszta nieważna xd xd
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Zaraz obierzecie taktykę " byle się uruchomiło ". Reszta nieważna xd xd Nie nie nie. Gry mają chodzić jak należy
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ex z PC jako argument za plejką. Ten "ex" z pc to już trzecie rpg tego studia na Sonke
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Co tu dużo mówić - Plejszmaciura rozjebana w tym roku różnorodnością 1st party MSu. Rozjebana tak bardzo, że trzeba salwować się gówno-konwersją z PC-ta.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Xboty już zaczynają szturmować metacritic user score GOTY tego roku, bo dotarło do nich, że są w doopie i znowu nici z GOTY dla zielonego gówna. Miłego weekendu! Edytowane 12 sierpnia 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Najpierw xszmata się rozjebie starfieldem, a miesiąc później rozczarowanie generacji Forza M.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Przez biedaboxa hamulcowego generacji nie dla zielonego robactwa goty 2023 baldur 3
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Teraz, Shen napisał: Przez biedaboxa hamulcowego generacji nie dla zielonego robactwa goty 2023 baldur 3 Zagram na PC niebieski zwierzaku.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Przecież ten Baldur nie jest żadnym konsolowym exem, widzę że projekcje osiągają klaperski szczyt. Ta gra jest w dodatku zaprzeczeniem wszystkiego co reprezentują gry Sony. Fajnie że taką produkcję doceniono.