Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie produkuj się, nawet wewnętrzni developerzy wiedzą, że x-down nadaję się na śmieci.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Grafika tez nie jest gotowa na premierę. 

Ale spokojnie to będzie jak z 60fps w redfall czy starfield. " kiedyś dodamy może ".

Wychodzi na to, że SP2 będzie najładniejsza gra roku. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
19 minut temu, YETI napisał:

Nie produkuj się, nawet wewnętrzni developerzy wiedzą, że x-down nadaję się na śmieci.

Robić tyle lat grę i wydać taki paździerz. GP zbiera zniwa. 

Opublikowano

Ratchet o jakości ze steam decka nie osiągalny dla xboxow tej generacji

Ratchet o jakości z PS5 nie osiągalny dla xboxow trzech kolejnych generacji

2023r a Microsoft dalej nie zrobił ładniejszej gierki niż U4

Forza wygląda jak dlc do 7 z brzydszymi trasami

Xbox series s niestety hamulcowym będzie co raz częściej. Z początku było spoko bo przejście na tą generację dla wielu było najtańsze w historii ale jak już gierki zaczęła branża robić z pominięciem past genów to będzie widać jakim półproduktem jest series s

Opublikowano

W ogóle zamiast pokazać normalny przejazd trasy od początku do końca to jakieś poszatkowane gówna pokazują. To samo Starfield.

Sonka ze SP2 pokazali jak to się robi. 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Zapomniałeś tylko dodać że PS5 ma przy tym

problem z utrzymaniem 60 FPSow, gra chodzi zauważalnie gorzej niż na XSX i samo Digital Foundry przyznało że wersja na Xboxa jest lepiej dopracowana,  ale z konta o nazwie "30fps = Starfield  = Fail" raczej się tego nie dowiesz

A co to? Przyszedł Pan Bezbek i produkuje się o kolejnym żółtku na meta? Zbawicielu gamepassa i dzieci co dostały niechciany prezent pod choinkę? :kekw:

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Skryptowana sekwencje na szynach z qte jakby dalej siedzieli mentalnie w erze U2?

Opublikowano
32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

W ogóle zamiast pokazać normalny przejazd trasy od początku do końca to jakieś poszatkowane gówna pokazują. To samo Starfield.

Tak, od początku do końca, z napisami w menu i momentem zawahania przy wyborze auta. To by było to.

:kekw:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

A KOGO TEN TRYB JEBIE? :kekw:

Klaperskie to mają tryb widza jak odpalają te swoje cinematiki, do tego stopnia, że sonka wysrała się na gierki i poszła w robienie filmów, a ci klaskają uszami :leo: włączycie se gran turismo w kinie i macie swój TRYB WIDZA

Opublikowano

Taki Starfield na PS5 to w ogóle wyjdzie tylko w trybie widza xd

Opublikowano

Ja pierdole jak ja czekam na ten początek września. Niebiescy królowie będą grać w grę 97 na meta, a zielone obsrance próbować uruchomić bekafielda bez duszy.

Opublikowano

"Niebiescy" i "będą grać", no nie wiem, coś mi się gryzie w tym zdaniu :philosoraptor:

Opublikowano

Przypomnę, że niebieskie mopsiarze gamingu ciągle czekaja na graficzkę z pokazu Killzone 2:leo:

Spokojnie, sony dostarczy, nie trzeba tego co 10 lat przypominać :shieeet:

Opublikowano
20 minut temu, Donatello1991 napisał:

będą grać w grę 97 na meta

No tak cyferki najważniejsze, można się brandzlować.

Spider2 najważniejsze że graficzka będzie i epickość gdzie wychylasz gałe i oglądasz.

Ja mam nadzieję że w takiego Starfielda będzie mi się dobrze grało. Że wciągnie mnie historia i questy. A czy to będzie przy 80 czy 95 na meta to przy fjucie mi lata.

Tak samo Forza Motorsport dla mnie najważniejsza jest dobrze zrobiony tryb kariery i żeby się fajnie jeździło. Nic więcej 

Opublikowano
33 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja pierdole jak ja czekam na ten początek września. Niebiescy królowie będą grać w grę 97 na meta, a zielone obsrance próbować uruchomić bekafielda bez duszy.

Gra z PC grana na padzie jak wierze. XDDDD cRPG którym gardzi każdy niebieski kundel, bo jak gry to tylko TPP.

Spójrzmy prawdzie w oczy, na PS5 jest taka chujnia, że przypisujecie sobie exa z PC jako argument za plejką. :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Zaraz obierzecie taktykę " byle się uruchomiło ". Reszta nieważna xd xd

Nie nie nie. Gry mają chodzić jak należy 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ex z PC jako argument za plejką. :kekw:

Ten "ex" z pc to już trzecie rpg tego studia na Sonke:niki:

Opublikowano

Xboty już zaczynają szturmować metacritic user score GOTY tego roku, bo dotarło do nich, że są w doopie i znowu nici z GOTY dla zielonego gówna. Miłego weekendu!

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Przez biedaboxa hamulcowego generacji nie dla zielonego robactwa goty 2023 baldur 3:)

Opublikowano

Przecież ten Baldur nie jest żadnym konsolowym exem, widzę że projekcje osiągają klaperski szczyt.

Ta gra jest w dodatku zaprzeczeniem wszystkiego co reprezentują gry Sony. 

Fajnie że taką produkcję doceniono.