Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując:

Xbox dostanie bg3 i starfield, dwa boże rpg

Kurva5 dostanie betę konsolowa bg3 i tyle 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
22 godziny temu, Daffy napisał:

Klapy yebane już budują narrację bo się w porę obudziły że jednak będzie wysoka średnia na mc xddd

Obiektywna średnia tylko z user score z mc z miliona kont kamilkow

Zdjęcie

Opublikowano

Pff klapy mają tak naprawdę w głębokim poważaniu ewentualny sukces Starfielda.

Są jak kosmiczna cywilizacja, która z zaciekawieniem patrzy w dół na zielone robaki, mozolnie próbujące postawić swoją pierwszą chatkę z g*wna ;)

Opublikowano

zielone robactwo piszace, ze to dobrze, że baldur boży nie wychodzi na xboxa

Przechwytywanie.JPG.07feec744959545c69e3613822a4d3bd.JPG

Opublikowano

Rpg zostawcie dla PC, w październiku wjeżdża konsolowy pieprz czyli Spiderman 2 - 10/10

Opublikowano

Mnie bardziej rozśmieszył fragment żeby Rpgi zostawić na PC. 

Tylko fan Sonki wychowany typu na trzecioosobowych grach akcji mógł to napisać 

Opublikowano

A na czym wychowany jest zielony hamburger? Na chowających się za rogiem pudzianach, DLC resorakach i DLC zielonym hełmofonie :kekw: A dzieciaki co miały pecha rozpocząć przygodę z grami w 2013 roku na śmieciu to dzisiaj nie wiedzą, czym jest gaming :kekw: Bekafield to dla zielonych będzie podobne wydarzenie jak peak polskiego futbolu w 2016 roku. Chwila wymęczonej radości i kolejna dekada bycia pod butem Sonki :kekw:

Opublikowano
37 minut temu, ASX napisał:

Mnie bardziej rozśmieszył fragment żeby Rpgi zostawić na PC. 

Tylko fan Sonki wychowany typu na trzecioosobowych grach akcji mógł to napisać 

Starfield w 30 fps na padzie co za masochiści hahha a zapomniałem na najmocniejszej konsoli na świecie. Owszem pogram sam bo nie mam mocnego PC ale w formie sprawdzenia i testu.

Opublikowano

Ktoś tu chyba się z UOKIKiem uporał, że znajduje czas na shitposting między kolejnymi flaszkami.

Opublikowano

Z ciekawości, na jakich seriach i grach Sony wychował się klap, które istnieją do dziś?

Moja miłość do konsol budował tylko i wyłącznie sprzęt Sony ale z gier co wtedy kochałem to praktycznie każda nie pochodzila od Sony albo te co uwielbiałem od Sony to dawno Sony zaorało. 

Opublikowano

HAHAHHAHAHHAHAHAHHA:kekw:

Kserokopiarka z Redmond zapatrzyła się na panele sony:kekw: oczywiscie to mikrosoftowskie gowno to beka z kosmosu 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dobrze, że microsoft zaczął kondomy na tą zieloną xkurwe sprzedawac:obama:

moze mniej graczy teraz zarazi sie tym niedojebaniem mózgowym. 

Opublikowano
13 godzin temu, PanKamil napisał:

HAHAHHAHAHHAHAHAHHA:kekw:

Kserokopiarka z Redmond zapatrzyła się na panele sony:kekw: oczywiscie to mikrosoftowskie gowno to beka z kosmosu 

Przecież to nie Sony z PS5 wymyśliło wymieniane  panele w konsolach,FHysMDgVIAQVp3b.jpg.254f5e514403c98914f5af83bddbb4a4.jpg

Opublikowano

No raczej że nie, sony to wymyśliło chuja do dupy dla zagrajmera co najwyżej i gry filmy

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Przecież to nie Sony z PS5 wymyśliło wymieniane  panele w konsolach,FHysMDgVIAQVp3b.jpg.254f5e514403c98914f5af83bddbb4a4.jpg

Fakt, microsoft jest pierwszy w wymaślaniu tekturowych kondomów na konsole. Jak mówię, bardzo dobrych ruch który może ochronni przed zjebaniem umysłowym.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jak widać po was plejka promieniuje takim spierdoleniem że nawet powłoka z tytanu by nie pomogła 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Starfield wycieka aż miło i trochę beka.  Chyba wstyd wrzucić do tematu botom. Albo tak ich chuj ta gra obchodzi.

Co tam wrzucać? Zdjęcia wielkości pocztówki czy nagranie gameplayu Samsungiem S6? :kekw: Za dwa tygodnie premiera, zapłaci się z pocałowaniem rączki za wersję PC i ogra jak panisko w 60 klatkach, na M+K, jak RPGi ogrywać się powinno.

Opublikowano

Tymczasem jak crafield wpływa na zainteresowanie graczy sprzętem do gier:kekw:

https://www.pushsquare.com/news/2023/08/ps5-sales-surge-a-frankly-flabbergasting-244percent-in-europe

nadstation biło, bije i będzie biło xkurwe bez gier:banderas:

Wolny rynek obrazuje kto jest królem konsol a kto jebanym stajennym po którym król wchodzi na konia.

Edytowane przez PanKamil