Opublikowano 20 sierpnia 20231 r Podsumowując: Xbox dostanie bg3 i starfield, dwa boże rpg Kurva5 dostanie betę konsolowa bg3 i tyle
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 22 godziny temu, Daffy napisał: Klapy yebane już budują narrację bo się w porę obudziły że jednak będzie wysoka średnia na mc xddd Obiektywna średnia tylko z user score z mc z miliona kont kamilkow
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Pff klapy mają tak naprawdę w głębokim poważaniu ewentualny sukces Starfielda. Są jak kosmiczna cywilizacja, która z zaciekawieniem patrzy w dół na zielone robaki, mozolnie próbujące postawić swoją pierwszą chatkę z g*wna
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r zielone robactwo piszace, ze to dobrze, że baldur boży nie wychodzi na xboxa
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Rpg zostawcie dla PC, w październiku wjeżdża konsolowy pieprz czyli Spiderman 2 - 10/10
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Godzinę temu, Whisker napisał: w październiku wjeżdża konsolowy pieprz czyli Spiderman 2 - 10/10 Nie dopuszczam nawet do siebie, że to mogło być nawet przez chwilę pisane na serio.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Mnie bardziej rozśmieszył fragment żeby Rpgi zostawić na PC. Tylko fan Sonki wychowany typu na trzecioosobowych grach akcji mógł to napisać
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r A na czym wychowany jest zielony hamburger? Na chowających się za rogiem pudzianach, DLC resorakach i DLC zielonym hełmofonie A dzieciaki co miały pecha rozpocząć przygodę z grami w 2013 roku na śmieciu to dzisiaj nie wiedzą, czym jest gaming Bekafield to dla zielonych będzie podobne wydarzenie jak peak polskiego futbolu w 2016 roku. Chwila wymęczonej radości i kolejna dekada bycia pod butem Sonki
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r 37 minut temu, ASX napisał: Mnie bardziej rozśmieszył fragment żeby Rpgi zostawić na PC. Tylko fan Sonki wychowany typu na trzecioosobowych grach akcji mógł to napisać Starfield w 30 fps na padzie co za masochiści hahha a zapomniałem na najmocniejszej konsoli na świecie. Owszem pogram sam bo nie mam mocnego PC ale w formie sprawdzenia i testu.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Ktoś tu chyba się z UOKIKiem uporał, że znajduje czas na shitposting między kolejnymi flaszkami.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Z ciekawości, na jakich seriach i grach Sony wychował się klap, które istnieją do dziś? Moja miłość do konsol budował tylko i wyłącznie sprzęt Sony ale z gier co wtedy kochałem to praktycznie każda nie pochodzila od Sony albo te co uwielbiałem od Sony to dawno Sony zaorało.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r HAHAHHAHAHHAHAHAHHA Kserokopiarka z Redmond zapatrzyła się na panele sony oczywiscie to mikrosoftowskie gowno to beka z kosmosu Edytowane 21 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Dzień jak codzień, niebieskie kundle wysrywają ze strachu przed Starfieldem swoje bezbeczne posty próbując ugasić hype przed najważniejszą premierą ostatnich lat. Boli? Ma boleć.
Opublikowano 21 sierpnia 20231 r Dobrze, że microsoft zaczął kondomy na tą zieloną xkurwe sprzedawac moze mniej graczy teraz zarazi sie tym niedojebaniem mózgowym.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 13 godzin temu, PanKamil napisał: HAHAHHAHAHHAHAHAHHA Kserokopiarka z Redmond zapatrzyła się na panele sony oczywiscie to mikrosoftowskie gowno to beka z kosmosu Przecież to nie Sony z PS5 wymyśliło wymieniane panele w konsolach,
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r No raczej że nie, sony to wymyśliło chuja do dupy dla zagrajmera co najwyżej i gry filmy
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Godzinę temu, ASX napisał: Przecież to nie Sony z PS5 wymyśliło wymieniane panele w konsolach. Co Ty to tłumaczysz dla chłopca co o grach wideo dowiedział się na PS4?
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Godzinę temu, ASX napisał: Przecież to nie Sony z PS5 wymyśliło wymieniane panele w konsolach, Fakt, microsoft jest pierwszy w wymaślaniu tekturowych kondomów na konsole. Jak mówię, bardzo dobrych ruch który może ochronni przed zjebaniem umysłowym. Edytowane 22 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Starfield wycieka aż miło i trochę beka. Chyba wstyd wrzucić do tematu botom. Albo tak ich chuj ta gra obchodzi.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Jak widać po was plejka promieniuje takim spierdoleniem że nawet powłoka z tytanu by nie pomogła
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Starfield wycieka aż miło i trochę beka. Chyba wstyd wrzucić do tematu botom. Albo tak ich chuj ta gra obchodzi. Co tam wrzucać? Zdjęcia wielkości pocztówki czy nagranie gameplayu Samsungiem S6? Za dwa tygodnie premiera, zapłaci się z pocałowaniem rączki za wersję PC i ogra jak panisko w 60 klatkach, na M+K, jak RPGi ogrywać się powinno.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Tymczasem jak crafield wpływa na zainteresowanie graczy sprzętem do gier https://www.pushsquare.com/news/2023/08/ps5-sales-surge-a-frankly-flabbergasting-244percent-in-europe nadstation biło, bije i będzie biło xkurwe bez gier Wolny rynek obrazuje kto jest królem konsol a kto jebanym stajennym po którym król wchodzi na konia. Edytowane 22 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Volkswagen Golf sprzedaje się lepiej od Lexusa ES300h ergo Golf jest lepszym autem. no kurwa pandebilek nie wzięło się z powietrza