Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, Homelander napisał:

przecież bardzo bezpieczna gra

Ahaha bo jebnę ze śmiechu;) bezpieczne nie są za to Ragnarok, Horizon 2, Spiderman2.

To jest za mocne. Ale co się dziwić jak od wczoraj klapy rozjebane jak gnój po polu 

Edytowane przez drozdu7

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 666,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Jak na soniarzy to strasznie jesteście przejęci losem XSS. A przypomnę tylko, że przynajmniej jeszcze do nie dawna, nawet na pc o mocniejszych bebechach od tej konsoli, w BG3 nie brakowało bugów, czy problemów optymalizacyjnych gry. Spadki fpsów po godzinie grania, ludzie zmuszeni by co jakiś czas bawić się suwakiem DLSS, zabugowana część jednego z aktów gier, znikające npcty, zacinajaca się gra przy przejściu z trybu walki na eksplorację, itp... Więc nie dziwota, że developerzy na słabszym sprzęcie musieli z czegoś zrezygnować, by gra chodzila w zamkniętej architekturze jak najlepiej. Dobrze, że trafiło na coop, a nie np. na wycięcie jakieś części fabuły.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano
8 minutes ago, drozdu7 said:

Ahaha bo jebnę ze śmiechu;) bezpieczne nie są za to Ragnarok, Horizon 2, Spiderman2.

To jest za mocne. Ale co się dziwić jak od wczoraj klapy rozjebane jak gnój po polu 

Oczywiście, że wymienione przez Ciebie gry sa bezpieczne. No ale to wada? Bo nie jarzę Twojego posta

3 minutes ago, Solderowy123 said:

Jak na soniarzy to strasznie jesteście przejęci losem XSS. A przypomnę tylko, że przynajmniej jeszcze do nie dawna, nawet na pc o mocniejszych bebechach od tej konsoli, w BG3 nie brakowało bugów, czy problemów optymalizacyjnych gry. Spadki fpsów po godzinie grania, ludzie zmuszeni by co jakiś czas bawić się suwakiem DLSS, zabugowana część jednego z aktów gier, znikające npcty, zacinajaca się gra przy przejściu z trybu walki na eksplorację, itp... Więc nie dziwota, że developerzy na słabszym sprzęcie musieli z czegoś zrezygnować, by gra chodzila w zamkniętej architekturze jak najlepiej. Dobrze, że trafiło na coop, a nie np. na wycięcie jakieś części fabuły.

Ja jako posiadacz XSS jestem zaniepokojony

Opublikowano

No ja też mam Series S i jakoś tego za bardzo nie przeżywam. Kupiłem tańszy model, bo na PS5 mnie nie stać, najwyżej w razie czego zawsze mogę oddać konsole do lombardu, ale myślę że konsola mi jeszcze długo będzie służyć.

Opublikowano

Najbardziej splitem na XSS przejmują się posiadacze PS5 gdzie Sony chyba w 90% swoich gier w ogóle nie przewiduje takiej funkcji ;)

Opublikowano

Pieknie sie czyta zielone frajerstwo wiedząc, że studia microkurwy są ograniczone przez ziemniaka i na xbox series x NIGDY nie wyjdzie ambitna i nowoczesna gra bo zwyczajnie ten szrot jest trzymany na smyczy przez ziemniora:banderas:

Tak do końca generacji zielony śmieć na łasce ziemniakowatego pastgena:banderas:

Opublikowano

to jest takie przykre w sumie
kupujesz XSS :frog: ehhh przecież to taki gorszy Xbox Series X, może trzeba było dołożyć?
kupujesz XSX :frog:ehhh przecież to taki gorszy PC, może trzeba było dołożyć?
kupujesz PC  :frog:ehhh gry to już nie to samo co kiedyś, dorosłem, nie bawi mnie to

ale zielone frajery rozjebane :banderas: tak xbotów boli ta PS5, Spencer narkoman zakurzony

* wkleja gif testoviron pomarańcza*

Nie dla bota! Nie dla bota klatki hehe Series S dławiony jak szmaciura :rofl:

*wkleja bezsensowny obrazek co nic nie mówi ani nie jest miarodajny
 bezsensuobrazek.jpg.d75531f873df0bf0189b1b31de9f7bd2.jpg

na kolana Xboty! hłe hłe :pawel:szmaciura to jest cinematic experience? Co następne? 24 fps? Microsoft zrzucił swoją kotwicę SX w bajorze gówna hłe hłe

Spider Man 2 Hype: Players Are Reportedly Returning Their XSXs at GameStop to Get An PS5 Ahead of October, It’s Claimed - EssentiallySports https://t.co/0iNxboxgownobesraneYPEdaddytobezbekZi4t

:kekw:    zapraszamy do królestwa gamingu zielone skrzaty, ściągnijcie czapeczki i pokłońcie się niebieskim panom :banderas:

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

O Krzysztof rozgryzł algorytm daddy'ego:  2 if-y na krzyż i pętla :obama:

Opublikowano
16 minut temu, drozdu7 napisał:

Brzmi jak nic od Sony

Każda gra od sony swoim rozmachem, ambicją i dopracowaniem zjada i wysrywa kupsztyle od microsoftu. Czy to perfekcyjne animacje od naughty dog, Każdy motoryzacyjny detal i perfekcyjna symulacja wyścigów w gt, każdy smaczek kulturowy samurajów w GoT, dbanie o remake największych perełek jak początkujący gatunek soulslike demons souls, oryginalosć w rozgrywcę death stranding, przeniesienie rougelike w 3d z duzym rozmachem w returnalu.

Różnorodność gatunkowa? Wyścigi, rouglike, soulslike, sanboxy, gry akcji i już w przyszłym roku concord multi fps od ludzi co pracowali w bungie. Co więcej sami będziecie grac w marathon od bungie i trzymać się za kopyto nad tym jakie fps robi bungie będące wyzwolone z brudnych rąk microsoftu i activision.

MS jak zaczyna tworzyć grę musi już na starcie odrzucić część założeń aby to miało się uruchomić na ziemniaku bo inaczej:

Xbox Series S Hitting VRAM Limits, 8 GB is the Magic Number | TechPowerUp

Microsoft jest już zablokowany, twórcy muszą ograniczać swoje pomysły w przyszłych grach, nie ma szans na więcej niż to co w poprzedniej gen. Zielone gówno jest skazane na klęske i brak progresu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jestes zwykłym popierdoleńcem 

Nerwy i szalejące emocje/hormony to normalna reakcja na zderzenie własnej projekcji rzeczywistości z prawdziwą realną rzeczywistością. Nie wiem jak długo już cierpisz z tym schorzeniem ale zapewne akceptacja prawdziwej rzeczywistości to będzie pierwszy krok w kierunku zdrowia psychicznego. Zaakceptuj dominacje playstation, tylko tyle.

Prawda jest taka, że w studiu playstation na początkowym etapie devi rozmawiają jakie decyzje kreatywne wprowadzić, a w studiu xboxa jakie decyzje kreatywne trzeba wyrzucić do śmieci.

Tak wygląda realne życie z zielonym ziemniakiem i dominacja genetyczna playstation

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

wowiarz juz blisko kolejnego załamania, znowu do Choroszczy i zniknie z forum na kilka miesiecy

Opublikowano

Mimu kilku wizyt w Choroszczy wezyr nadal najwiecej postów w temacie:obama:

Opublikowano

Czas zmienić nick na Paolo de Choroszczo.

Opublikowano

Daddy i Dee grający w baldura 3 na XSS bez split screena.

ILMqrF9qNSzBB9WSV-H4Vp2Y3GepQlcjJ4JooT3lo-0.webp

Tymczasem kolejna mocna gierka a xkurwa nie wyrabia.

12 terafanków dymu wpierdolone bociarskim do popielniczki. 

image.thumb.png.cc40212642ea440b018c62d62fe5770b.png

Edytowane przez LiŚciu