Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie chce byc złym prorokiem, bo sam kupilem nową kartę graficzną ze Starfieldem w bundle, ale patrząc właśnie na filmik z niewidzialnej ściany mam coś co mogę nazwać bólem fantomowym, a Wy xDD? 

W dniu 26.08.2023 o 12:26, PanKamil napisał:

Pomijając fakt, że wygląda to jak rzyg mojego psa, ale ten łokieć z 10 metrów co zadaje damage dinozaurowi to już niezłe pojebanstwo :kekw:

To jest kurwa skandal, dobrze, że karta przyda się też w Avatarze Rift of Pandra czy inny chuj, ja jebie xDD

To będzie najsłabsze 9/10 w historii gamingu. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Widze, ze pamięc złotej rybki wszyscy maja. Kazda gra bethsedy byla łatana conajmniej rok by mozna bylo ją bez bólu przejść.

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

to z eski? 

Konsola, ale nie wiem która. Słabe te leaki nie powiem, te dialogi, nie ma nawet kilku opcji, co to ma być, mam nadzieje, że to po prostu jakiś random tylko, ale wygląda to tak samo jak Fallout 4 pod względem dialogów, niestety.

Spoiler

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Stopczyk, co wy tam gracie na tych Xboxach? Hype na Starfield jest tak samo sztuczny jak najebanie w tym temacie prawie 540 stron. Udajemy, że Xtrup jest czymkolwiek co warto brać pod uwagę i udajemy, że Starfield to będzie dobra gra. Taka zabawa w udawanko. No ja jestem praktycznie pewny, że porzucę Starfielda po 10h max, jeśli go przejdę to będzie dla mnie mega wyczyn, spróbuje ale to już mnie nudzi a jeszcze nie grałem. :kekw:

Opublikowano
45 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Konsola, ale nie wiem która. Słabe te leaki nie powiem, te dialogi, nie ma nawet kilku opcji, co to ma być, mam nadzieje, że to po prostu jakiś random tylko, ale wygląda to tak samo jak Fallout 4 pod względem dialogów, niestety.

Pokaż ukrytą zawartość

Wiesz co się pojawia w takim samym dialogu w Baldurze ze strażnikiem? Nie? To kup i zobacz. XDD

Brakuje opcji Bribe, rzutów na staty, widać tego nie będzie. Szkoda. 

Opublikowano

Krychu zapomniałeś się przelogować 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Krychu zapomniałeś się przelogować 

Pisałem do Ciebie, bo dałeś Klauna :D 

A to była bardzo merytoryczna wypowiedź. 

Z innych leaków -

Spoiler

kompletny brak wyborów. 

Starfield to jest po prostu Fallout 4 w kosmosie. I tak jak Fallout 4, przegra GOTY i RPG roku, mimo dobrych recek, które zapewne spłyną.

Opublikowano

Ciekawe jest że to akurat klapy przeczesują cały Internet by znaleźć jakieś leaki, gameplaye z gry którą mają w dupie, która będzie hujowa i na konsolę która przecież jest trupem.

Tymczasem normalni użytkownicy Xboxa w spokoju sobie czekają bo co ma być to będzie 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ciekawe jest że to akurat klapy przeczesują cały Internet by znaleźć jakieś leaki, gameplaye z gry którą mają w dupie, która będzie hujowa i na konsolę która przecież jest trupem.

Tymczasem normalni użytkownicy Xboxa w spokoju sobie czekają bo co ma być to będzie 

Co ma być to będzie :D - fakt. 

Opublikowano

@drozdu7 też trzymam kciuki za gierkę i wydałem sporo siana za edycję Premium na PC i ogram od razu, jak się będzie dało odpalić :D, ale te leaki niby niegroźne random sceny, jednakże powiew sztywności jest - co by nie mówić, spory i większy, niż można było przypuszczać :D. 

Na razie to, co ukryli w zapowiedziach:

- animacja z poprzedniej generacji

- niewidzialne ściany

- brak wyborów

- masa błędów z detekcją kolizji

- wielki, pusty świat

Pewnie będą też jakieś plusy, ale na razie to dobra pożywka do CW xDD

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał:

w spokoju z kieliszkiem wina, słuchając ulubionej muzyki na gramofonie. To prawda ja nigdy nie zauważyłem żeby użytkownik xboxa wklejał tutaj coś z twittera :kekw:
Wiesz, że to dopiero początek? Premiera Starfielda to będzie taka afera, że twitter to będzie tutaj odpalany z prędkością 120 tweetów na sekundę. Najciekawsze w Starfieldzie wydają się te wszystkie bugi i glitche i tego nie będzie się dało pominąć.

Opublikowano

3 naprawdę prze ambitne gierki w tym roku mamy, pytanie czy tutaj ambicja nie zeżre samej esencji gier Bethesdy, zobaczymy...

Opublikowano

Starfield jak wiele pisze w internecie to najważniejsze premiera od halo 3 i to być albo nie być xboxa jako konsoli. Już teraz playstation miażdży ich ponad 2:1 w konsolach i jeżeli starfield nie będzie wybitny to zwyczajnie hardware zmniejszy się do skali assus rog ally czy steam deck, a MS zostanie zostać zwykłym third party jak ea czy t2. Nie ma się co dziwić, że zielone odklejenie zamknęły się w bańce pod tytułem "zielona strefa komfortu" i nie dopuszczają żadnej krytyki. Howard i Hines ordynarnie kłamali, że można eksplorować planety a tu kurwa ekrany ladowania i maszyna losującą będzie na kolejnej planszy losować generyczne zadania :dynia: jak dodamy brak jakiegokolwiek wplywu na swiat, całe drewno bethesdy to mamy przepis na Titanica konsolowego. Starfield technicznie jest w miejscu skyrima czyli 2010 rok i cała bethesda się tam zatrzymała. Gracze odpala i po godzinie ten symulator pustych lokacji będą usuwać z dysku. Cała prawda o starfieldzie, xboxie i tego, że zmierza to do dziury w dupie.

Opublikowano

tylko ja mam problem z tym żeby klasyfikować Starfielda jako grę konsolową? Bo granie w to na konsoli to już od samej premiery będzie tym gorszym sposobem

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Starfield jak wiele pisze w internecie to najważniejsze premiera od halo 3 i to być albo nie być xboxa jako konsoli. Już teraz playstation miażdży ich ponad 2:1 w konsolach i jeżeli starfield nie będzie wybitny to zwyczajnie hardware zmniejszy się do skali assus rog ally czy steam deck, a MS zostanie zostać zwykłym third party jak ea czy t2. Nie ma się co dziwić, że zielone odklejenie zamknęły się w bańce pod tytułem "zielona strefa komfortu" i nie dopuszczają żadnej krytyki. Howard i Hines ordynarnie kłamali, że można eksplorować planety a tu kurwa ekrany ladowania i maszyna losującą będzie na kolejnej planszy losować generyczne zadania :dynia: jak dodamy brak jakiegokolwiek wplywu na swiat, całe drewno bethesdy to mamy przepis na Titanica konsolowego. Starfield technicznie jest w miejscu skyrima czyli 2010 rok i cała bethesda się tam zatrzymała. Gracze odpala i po godzinie ten symulator pustych lokacji będą usuwać z dysku. Cała prawda o starfieldzie, xboxie i tego, że zmierza to do dziury w dupie.

Myślę, że sama idea Starfielda jest taka, że mają na tym budować inne DLC/ historie Standalone do Game Passa itp. Pytanie, czy sama baza jest na tyle dobra, by tego nie uwalić w zalążku. 

Teraz, Krzysztof93 napisał:

tylko ja mam problem z tym żeby klasyfikować Starfielda jako grę konsolową? Bo granie w to na konsoli to już od samej premiery będzie tym gorszym sposobem

I to jest właśnie najważniejsze, Starfield to będzie 90% PC (mocarne reshade'y, konfiguracje graficzne, świetne community, mody), 10 konsolowa gra z potencjałem, którego ta i tak nie wykorzysta. 

Opublikowano

Jak ktoś chce prawdziwej eksploracji, to wybór jest prosty

Opublikowano
14 minutes ago, PanKamil said:

:kekw:

EKSPLORACJA KOSMOSU, PLANET, WSZECHSWIATA

Ale wiesz, że planety tak właśnie wyglądają? 

Opublikowano

W NMS trafialem na puste ale tak gorzyste ze nawet taki bieg byl meczarnia. W takich grach zawsze 99% tych planet bedzie nudne i puste. W NMS co prawda jest o tyle spoko ze surowce prawie wszedzie leza ale tam samo zbieranie wszystkiego do budowania to jest osobny temat na dyskusje. Jedyne co bym chcial to zeby tam byl realny dobry powod do tego zeby takie puste miejsca odwiedzac. Tak to sprawdze ze 3 i jebac.