Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 31 recenzji, średnia na śmieci boxie 87, jak na zielone szambo wybitny wyniki, jak jeszcze dojdzie 30 recenzji, to może jakieś 83% będzie.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 3 minutes ago, YETI said: 31 recenzji, średnia na śmieci boxie 87, jak na zielone szambo wybitny wyniki, jak jeszcze dojdzie 30 recenzji, to może jakieś 83% będzie. PS5 ma 2 gry powyzej 90, Xbox ma jedna Obie konsole chujowe, ale przynajmniej MS wydaje na konsole i pc w tym samym czasie. I MS placisz abo zamiast wywalac 70 eur na gre Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Dupy może i popękały, szkoda że tylko zielonym [*]. A więc 'DLC do pajonka' rozjedzie epopeję kosmiczną, no kto by się spodziewał trzymajcie się tam mordeczki w tym kosmosie
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Oj, chyba przelew do IGN nie doszedł 7/10 dla najbardziej oczekiwanej gry na xboxa od trzech generacji, z nadziejami na grę roku, z zapowiedziami pobicia Baldura, Spider-Mana 2 i Zeldy, a skończyło się na xboxie jak to na xboxie
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 7 minutes ago, Mendrek said: Oj, chyba przelew do IGN nie doszedł 7/10 dla najbardziej oczekiwanej gry na xboxa od trzech generacji... Typ ktory pisal ta recenzje dal watch dogs: legion i goat simulator 8/10 wiec nie wiem czy jego opnia powinna byc brana pod uwage Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Czyli Watch Dogs Legion > Starfail Stafield Prawidłowo. Idę ściągnąć z PS Plus Premium
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r A ja myślę że pomijając cyferki (które są i tak świetne) to jest bardzo dobra premiera. Każdy myślał że Bethesda wywali się konkretnie na ryj, że huja to będzie działać. A działa i to ponoć bardzo dobrze. To nie FF16 że za miesiąc każdy o tym zapomni. Ta gra będzie wspierana latami i myślę że masa, masa ludzi będzie w to grać.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 5 minutes ago, Mendrek said: Czyli Watch Dogs Legion > Starfail Stafield Prawidłowo. Idę ściągnąć z PS Plus Premium Spiderman 2 bedzie mial 85 lub mniej, mam nadzieje ze bedziesz pamietac jak z 87 robiles beke
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Ryuk napisał: Spiderman 2 bedzie mial 85 lub mniej, mam nadzieje ze bedziesz pamietac jak z 87 robiles beke Jedynka ma 87, to dwojeczka znów osiągnie poziom nieosiągalny dla spencerowskiej śmieciary.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Just now, YETI said: Jedynka ma 87, to dwojeczka znów osiągnie poziom nieosiągalny dla spencerowskiej śmieciary. 87 starfield 87 spiderman ''poziom nieosiagalny dla spencerowskiej smieciary.'' Yeti matma
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r No można w to wierzyć, tak jak można wierzyć że Ragnarok to gra na 94
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r True zagrajmerzy wiedzą że tylko nintendo można ufać Japońscy mistrzowie pięknie dziś zezłomowali starbeke prezentując MIODNY gameplay z gry mario 2d
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r No nie wiem co tak słabo, a rzetelne recki dopiero wpadną, jak te zapomniane przez microsoft redakcje przejda gre.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Jak tam narada na discordzie dla zielonych przegrywów? Macie już linię obrony? Odbijacie piłeczkę, damage control, czy akceptacja porażki i udawanie, że nic się nie stało? 15 minut temu, Ryuk napisał: Spiderman 2 bedzie mial 85 lub mniej, mam nadzieje ze bedziesz pamietac jak z 87 robiles beke Nikt nawet nie oczekuje od Spider-Mana oceny rzędu 87 tak nawiasem, bo to ma być po prostu bardzo dobra gra jakich wiele na PlayStation, nie jakiś tam hegemon mający zniszczyć konkurencję i odwrócić stolik. Teraz mnie nie dziwi nawet, że Spencer w pośpiechu spuścił w klopie posiadaczy Xboxa Series S, żeby tylko Baldur wyszedł w tym roku na zielonego dziwoląga. Widocznie już wiedział, że Starfail nie dojedzie do 90 nawet
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Crapfield rozjebany przez mesjasza robionego w garazu w wolnym czasie
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Czyli wg. Mendrka Starfield na 87 punktów na Metacritic to porażka. Ale od Spidermana 2 nie ma co oczekiwać wyniku na poziomie 87, bo wystarczy że będzie bardzo dobrą grą
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 9 minutes ago, Mendrek said: Jak tam narada na discordzie dla zielonych przegrywów? Macie już linię obrony? Odbijacie piłeczkę, damage control, czy akceptacja porażki i udawanie, że nic się nie stało? Nikt nawet nie oczekuje od Spider-Mana oceny rzędu 87 tak nawiasem, bo to ma być po prostu bardzo dobra gra jakich wiele na PlayStation, nie jakiś tam hegemon mający zniszczyć konkurencję i odwrócić stolik. Teraz mnie nie dziwi nawet, że Spencer w pośpiechu spuścił w klopie posiadaczy Xboxa Series S, żeby tylko Baldur wyszedł w tym roku na zielonego dziwoląga. Widocznie już wiedział, że Starfail nie dojedzie do 90 nawet Sa dwie gierki ktore maja wiecej niz 90 na plejce(DLC + Remaster DS), 4 gierki ktore maja 88 i wyzej(DLC do Horizon i Ratchet DLC). Normalnie sony was rozpieszcza. Ostatnie nowe IP od Sony to Ghost of Tsushima i Astros Playroom obie mialy 84/100 #Dominacja cos tam cos tam, boty z pelnymi ustami cos tam cos tam 4 minutes ago, ASX said: Czyli wg. Mendrka Starfield na 87 punktów na Metacritic to porażka. Ale od Spidermana 2 nie ma co oczekiwać wyniku na poziomie 87, bo wystarczy że będzie bardzo dobrą grą Klapki i zero logiki Name a More Iconic Duo Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Kurwa naprawdę? Nie no 58 to jak można takie coś na poważnie brać?
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Wszystko jasne GOTY 2023 Baldur's Gate 3, 2gie miejsce Zelda DLC, 3cie miejsce Pająk, który dowiezie 90 meta. Teraz, drozdu7 napisał: Kurwa naprawdę? Nie no 58 to jak można takie coś na poważnie brać? no pojechali xD najniższa recka w necie. EDIT: bez żarcików, Starfield zebrał dużo 10/10, kilka GOTY wjedzie, np. od PPE :).
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r STARFIELD VS ZELDA GOTY a niebieskie frajery dalej wojują z pedalskim FF za którego prezesi SE do dziś przepraszają?
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 4 minuty temu, ASX napisał: Czyli wg. Mendrka Starfield na 87 punktów na Metacritic to porażka. Ale od Spidermana 2 nie ma co oczekiwać wyniku na poziomie 87, bo wystarczy że będzie bardzo dobrą grą Bo gdzie Rzym, a gdzie Krym. To zielona trupa cyrkowa rozbuchała hype na Starfielda jako nadciągającej gry generacji, a nikt tu nawet z klapów nie wspomniał ostatnio nawet o Spidermanie 2. Widzisz różnicę? Posiadacze PlayStation żywią się rutynową jakością, posiadacze xboxa liczą na odmianę losu, która nigdy nie nadchodzi
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Mendrek srający Spodermanem 2 w którego zagra gdzieś za 10 lat to zdecydowanie najśmieszniejsza rzecz w CW dzisiaj