Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Xkundle przed recenzjami:

Eksploracja najważniejsza, reszta się nie liczy!

Xkundle po reckach gdzie eksploracja zawodzi:

Fabuła najważniejsza!

Deebilek jeszcze niedawno mówił, że jednak eksploracja najwazniejsza, a fabułe to on sobie w głowie wymyśli:kekw:

image.thumb.png.2bbaa3902ee29612a95bc6faa546e0dd.png

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
47 minut temu, drozdu7 napisał:

Szkoda że Bethesda nie uczyła się od Sony jak robić eksplorację. Już ktoś pisał że można było najebać plecaków, skrzyń czy innego gówna i może MC by podskoczyło kilka punktów 

No tak, ciekawe znajdzki to duża zachęta do eksploracji, mocny element np. TloU.

Nie wiem, wyzłośliwiasz się teraz czy nie możesz się pogodzić z ocenami.

Opublikowano

Jak tam niebieskie ameby żyjcie jeszcze?

U jednych największa i najlepsza gra roku jutro a u klapów największa podwyżka gówno+ jutro, każdy ma swojego exa, haaaatfuuu! mela jima na ryje klaperskie  :) 

klapy, proszę to dla was :)  @Rozi  nie, nie, dla ciebie nie, siad! bo ci cukier wyjebie jak ustawa konfy :) 

Tk74D-.gif

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

żyjcie jeszcze?

Staramy się nie umrzeć ze śmiechu, ale jest trudno ;)

Opublikowano

Sony oglosilo, ze we wrzesniu ich gra bedzie w ps+ a teraz sie zamykaja. Przypadek? nie sadze 
image.thumb.png.aaf8d4c8163d6de107b45ed93f4b2d4c.png

Opublikowano
8 minut temu, aph napisał:

Nie wiem, wyzłośliwiasz się teraz czy nie możesz się pogodzić z ocenami.

Trochę się wyzlosliwiam bo widzę narzekanie na szeroko pojętą eksplorację. Gdzie w niektórych grach typu morelas to jest naprawdę inwalida, ale jakoś pomija się to.

Przytoczone przez Ciebie Tlou/Tlou2 oczywiście ma fajnie zrobione znajdzki, a eksploracja jest nagradzana. Pełna zgoda.

Czy nie mogę pogodzić się z ocenami? To tylko amunicja do cw, bo z tego co obejrzałem i przeczytałem to najważniejsze rzeczy dla mnie są zrealizowane bardzo dobrze.

Tak jak pisałem wcześniej, Bethesda/Todd dostają teraz za te PRowe gadki, huje muje co to nie będzie. Bo jak na nowe IP to 88 mc jest świetnym wynikiem.

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać, szykuje się zajebisty symulator odbijania od niewidzialnych ścian i latania statkiem w miejscu:kekw:

POTĘŻNA EKSPLORACJA PLANET I KOSMOSU:kekw:

Teraz, drozdu7 napisał:

Trochę się wyzlosliwiam bo widzę narzekanie na szeroko pojętą eksplorację. Gdzie w niektórych grach typu morelas to jest naprawdę inwalida, ale jakoś pomija się to.

Przytoczone przez Ciebie Tlou/Tlou2 oczywiście ma fajnie zrobione znajdzki, a eksploracja jest nagradzana. Pełna zgoda.

Czy nie mogę pogodzić się z ocenami? To tylko amunicja do cw, bo z tego co obejrzałem i przeczytałem to najważniejsze rzeczy dla mnie są zrealizowane bardzo dobrze.

Tak jak pisałem wcześniej, Bethesda/Todd dostają teraz za te PRowe gadki, huje muje co to nie będzie. Bo jak na nowe IP to 88 mc jest świetnym wynikiem.

Tylko spiderman to nie jest gra gdzie eksploracja miała być na pierwszym planie. To tak jakby zarzucać forzie, że nie można wyjść z auta. Starfield to miala byc gra o eksploracji kosmosu i planet a wyszło gowno gdzie lewitujesz statkiem w miejscu i co chwila trafiasz na niewidzialna ścianę.

Opublikowano
8 minut temu, Ryuk napisał:

Sony oglosilo, ze we wrzesniu ich gra bedzie w ps+ a teraz sie zamykaja. Przypadek? nie sadze 

To smutna wiadomość, bo ceniłem sobie to studio, które doskonale wiedziało czym jest pierwiastek fun'u w grach i tworzyli je z pasją.

Ps. Czyli marzenia o remasterze The Punisher z 2004 roku można włożyć do szuflady...

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Generalnie w open worldach od Bethesdy eksploracja dawała radę i stanowiła fundament np. Elder Scrolls. To jest zaskakujące że tak się ułożyło więc nie dziwi taki odzew.

2 minuty temu, drozdu7 napisał:

W takim razie życzę udanej zabawy :D

Opublikowano
27 minut temu, Donatello1991 napisał:

Xkundle przed recenzjami:

Eksploracja najważniejsza, reszta się nie liczy!

Xkundle po reckach gdzie eksploracja zawodzi:

Fabuła najważniejsza!

Xkundle po tym jak zagrają, Panowie spokojnie dajmy im chwilę czasu żeby naprawili grę :kekw:

Opublikowano
4 minutes ago, Donatello1991 said:

Haha serio SP2 zgarnie Goty.

Starfield będzie najszybciej zapomnianą gra bety.

Zelda, Metroid, Baldurs Gate 3, Super Mario Bros. Wonder, Xenoblade Chronicles 3 i RE4 a ten typ mysli ze SP2 bedzie goty ktore nawet 87 nie bedzie mial :shieeet:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
12 minut temu, Ryuk napisał:

Klątwa plejsztejszon wiecznie żywa :reggie:

Studio od forcrapen  też zaorane, zostało jeszcze samo SE.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Xkundle po tym jak zagrają, Panowie spokojnie dajmy im chwilę czasu żeby naprawili grę :kekw:

za 5 lat z modami od graczy moze sie sprawdzi na pc

Opublikowano

Na 85 czy tam 87 miał być Redfall, a Starfield miałbyć legendą zastępującą Skyrima. A dostaliśmy crapa i bardzo dobrą grę (jakich wychodzi w cholerę). Ale u zielonych syndrom sztokholmski mocno siedzi. 

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

W takim razie życzę udanej zabawy

Widzę że teraz Ty się wyzlosliwiasz ;)

Wiec wytłumaczę, zależy mi na fabule i questach. Misjach pobocznych. Podejrzewam że pomimo narzekania, to będzie sporo miejscówek z jakimś ciekawym lore do odwiedzenia.

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Na 85 czy tam 87 miał być Redfall, a Starfield miałbyć legendą zastępującą Skyrima. A dostaliśmy crapa i bardzo dobrą grę (jakich wychodzi w cholerę). Ale u zielonych syndrom sztokholmski mocno siedzi. 

Jakby to był multiplats to odbiór byłby raczej w stylu " powrotu do formy" ( jak SE z FF16). Ale że gra była face'em transakcji MS z Bethesdą to oczekiwania i presja były gigantyczne.

Teraz, drozdu7 napisał:

Widzę że teraz Ty się wyzlosliwiasz ;)

Skądże, Starfield jest mi obojętny. 

1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Wiec wytłumaczę, zależy mi na fabule i questach. Misjach pobocznych. Podejrzewam że pomimo narzekania, to będzie sporo miejscówek z jakimś ciekawym lore do odwiedzenia.

No to bardzo dobrze się składa, nie jesteś w obozie zawiedzionych. Miłej zabawy.

Plakat Space exploration vintage colorful posters na wymiar • miejsce,  astronauta, wyprawa • REDRO.pl

Opublikowano

Daddy szkoda Cię chłopie, te wszystkie Twoje twitty i memy, a tak Cię Phil z Toddem wyruchali :xboss:

ale głowa do góry, 'następnym razem' :asax:

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał:

Haha serio SP2 zgarnie Goty.

Starfield będzie najszybciej zapomnianą gra bety.

Tak będzie 

Opublikowano

GOTY zgarnie Zelda albo Baldur. Z tym, że raczej Baldur. Od Spider-Mana nikt nie oczekuje bycia mesjaszem, za to Starfield był na takowy kreowany. 

Opublikowano
1 minute ago, Homelander said:

GOTY zgarnie Zelda albo Baldur. Z tym, że raczej Baldur. Od Spider-Mana nikt nie oczekuje bycia mesjaszem, za to Starfield był na takowy kreowany. 

@Donatello1991 oczekuje GOTY, przynajmniej tak twierdzi pare postow wyzej 

Opublikowano

Dobra, ten starfield to mozna ograć kiedyś jako ciekawostke w cenie ramenu.

Ale ludzi którzy kupują day one to mario ze sloniami to powinni zamykac w wiezieniach o zaostrzonym rygorze.

Opublikowano

Ta gra to bedzie piekne zródło memow