Opublikowano 2 września 20231 r Czaicie, że klaperskich nawet nie trzeba napierdalać w temacie? Sami się wykończą frustracją i obsesją na punkcie Starfielda Dzięki, Spencer. To kolejny ważny krok w kierunku zwrócenia gamingu graczom
Opublikowano 2 września 20231 r 10 minutes ago, Donatello1991 said: Ledwo się generacja zaczęła a już bylo Returnal. - Gorsze recenzje - Ledwo .5 mil kopii sie sprzedalo Tak wlasnie wyglada wydawanie nowych IP na ps5, klapy wala konia a jak przyjdzie kupic to 1 na 10 kupii Ledwo? 3 Lata juz xD
Opublikowano 2 września 20231 r Chciałbym by Sony straciło licencję na tego spidera bo klapy będą to guwno dlc obesrane kuoowac co dwa lata i mówić ze goty Spider man 3 będzie miał uwaga.... TRZECH KRWA GRYWALNYCH PAJONKOW! TEGO JESZCZE NIE BYLO! Ten trzeci będzie pyerdolił po mandaryńsku i mógł okreslac się jako they/them. Your fukin FRIENDLY NEIGHBORHOOD SPIDER-MAN
Opublikowano 3 września 20231 r 14 godzin temu, oFi napisał: Chciałbym by Sony straciło licencję na tego spidera bo klapy będą to guwno dlc obesrane kuoowac co dwa lata i mówić ze goty Spider man 3 będzie miał uwaga.... TRZECH KRWA GRYWALNYCH PAJONKOW! TEGO JESZCZE NIE BYLO! Ten trzeci będzie pyerdolił po mandaryńsku i mógł okreslac się jako they/them. Your fukin FRIENDLY NEIGHBORHOOD SPIDER-MAN Spiderman to kult a MARVEL to marka tak silna że każdy za dzieciaka ma wspomnienia nie do zajebania. Nowy Jork to symbol! I już chuj z parkerem tutaj liczy się miasto które nigdy nie śpi!
Opublikowano 3 września 20231 r Czyli to co ludzie mówią od początku, story chujowe jak to w grach bethesdy, eksploracji nie ma, ale za to całkiem fajnie się strzela Cytat Space travel and exploration seems like the first thing you should put into a space game.
Opublikowano 3 września 20231 r Przecież ta branża to patologia , aż odechciewa się grać bo co chwile wymyślają nowe durne sposoby monetyzacji. Wpierw 3 dni early access Diablo IV co jeszcze rozumiałem bo jest to gra nastawiona na sieciową rozgrywke więc by rozluźnić serwery miało to jakiś tam sens. Teraz podobna sytuacja z Starfield i myślałem że to tyle i wszystko wraca do normalności , sprawdzam sobie rozpiske gier na wrzesień a tu kolejne bomby , Mortal Kombat też mimo że gra typowo single player early access za kupno droższej wersji następnie Lies Of P . Przecież to co się teraz odwala to nawet jest gorsze od tych mikrotransakcji jeszcze sprzed paru lat. Nie zdziwie się jak z kolejnymi konsolami będzie identyczna sytuacja , PS6 na przed premiere 50-100$ więcej a oficjalna premiera za 2-3 miesiące.
Opublikowano 3 września 20231 r Teraz, SpacierShark123 napisał: Przecież ta branża to patologia , aż odechciewa się grać bo co chwile wymyślają nowe durne sposoby monetyzacji. Wpierw 3 dni early access Diablo IV co jeszcze rozumiałem bo jest to gra nastawiona na sieciową rozgrywke więc by rozluźnić serwery miało to jakiś tam sens. Tylko tam nie płaciles za sam early access, w cenie był płatny battlepass i jakies kosmetyczne smieci, wiec jak Ci na tym zalezalo, to grales wczesniej "gratis".
Opublikowano 3 września 20231 r Już nie bijcie crapfielda bo zielone ameby już szukają gałęzi na sznur. Ta grupowa biegunka w growym szambie to najśmieszniejsze rzecz jaką tu widzialem Ryk, że odechciewa im się grac. Odechciewa im się grac bo crapfield to gowno jebane, rozczarowanie roku, symulator loadingow, a eksploracja kosmosu polega na klikaniu w menusach
Opublikowano 3 września 20231 r Kolejny dzien, i kolejne posty o starfield napisane przez Nie martwcie sie, sony kiedys wyda nowe IP zamiast kolejnego dlc do god of war/horizon/gran turismo. 12 minutes ago, SpacierShark123 said: Przecież ta branża to patologia , aż odechciewa się grać bo co chwile wymyślają nowe durne sposoby monetyzacji. Wpierw 3 dni early access Diablo IV co jeszcze rozumiałem bo jest to gra nastawiona na sieciową rozgrywke więc by rozluźnić serwery miało to jakiś tam sens. Teraz podobna sytuacja z Starfield i myślałem że to tyle i wszystko wraca do normalności , sprawdzam sobie rozpiske gier na wrzesień a tu kolejne bomby , Mortal Kombat też mimo że gra typowo single player early access za kupno droższej wersji następnie Lies Of P . Przecież to co się teraz odwala to nawet jest gorsze od tych mikrotransakcji jeszcze sprzed paru lat. Nie zdziwie się jak z kolejnymi konsolami będzie identyczna sytuacja , PS6 na przed premiere 50-100$ więcej a oficjalna premiera za 2-3 miesiące. Sama racja, ale masz tutaj klapy ktore robia beke bo ktos czeka na wersje normalna/game pass... Starfield na PC jest w Top Sellers gracze sie nigdy nie naucza, wiec wydawcy szukaja nowe sposoby na zarobek Edytowane 3 września 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 3 września 20231 r 16 minut temu, SpacierShark123 napisał: Przecież ta branża to patologia , aż odechciewa się grać bo co chwile wymyślają nowe durne sposoby monetyzacji. Wpierw 3 dni early access Diablo IV co jeszcze rozumiałem bo jest to gra nastawiona na sieciową rozgrywke więc by rozluźnić serwery miało to jakiś tam sens. Teraz podobna sytuacja z Starfield i myślałem że to tyle i wszystko wraca do normalności , sprawdzam sobie rozpiske gier na wrzesień a tu kolejne bomby , Mortal Kombat też mimo że gra typowo single player early access za kupno droższej wersji następnie Lies Of P . Przecież to co się teraz odwala to nawet jest gorsze od tych mikrotransakcji jeszcze sprzed paru lat. Nie zdziwie się jak z kolejnymi konsolami będzie identyczna sytuacja , PS6 na przed premiere 50-100$ więcej a oficjalna premiera za 2-3 miesiące. Ale kto Ci każde kupować to EA? Zresztą, ja się może nie wypowiadam, bo chyba z 5 premier w tym roku kupilem za 500 zł . No trudno, takie zycie, na szczęście nie każdy musi grac day1 i mozna ograc za 5 złotych w GP. Wolę EA, niż mikro, mikro dają przewagę, a EA nic nie daje, po prostu sobie wcześniej grasz i co z tego? Edytowane 3 września 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 3 września 20231 r 16 minutes ago, SpacierShark123 said: Przecież ta branża to patologia , aż odechciewa się grać bo co chwile wymyślają nowe durne sposoby monetyzacji. Wpierw 3 dni early access Diablo IV co jeszcze rozumiałem bo jest to gra nastawiona na sieciową rozgrywke więc by rozluźnić serwery miało to jakiś tam sens. Teraz podobna sytuacja z Starfield i myślałem że to tyle i wszystko wraca do normalności , sprawdzam sobie rozpiske gier na wrzesień a tu kolejne bomby , Mortal Kombat też mimo że gra typowo single player early access za kupno droższej wersji następnie Lies Of P . Przecież to co się teraz odwala to nawet jest gorsze od tych mikrotransakcji jeszcze sprzed paru lat. Nie zdziwie się jak z kolejnymi konsolami będzie identyczna sytuacja , PS6 na przed premiere 50-100$ więcej a oficjalna premiera za 2-3 miesiące. Kutang cię swędzi, że nie mozesz wytrzymać kilku dni by zagrać w to za pół darmo? Nikt nie zmusza do kupowania early access.
Opublikowano 3 września 20231 r EA gorszy od mikrotransakcji, no halucynogeny chyba za mocno wjechały. Granie 5 dni wcześniej vs waluta i przewaga w grze.
Opublikowano 3 września 20231 r 3 minutes ago, Whisker said: co to ma do gier? Whisky widze juz weszlo a dopiero 16
Opublikowano 3 września 20231 r 3 minuty temu, Whisker napisał: Ale musiał mieć przeciwnika. Koszalińskie sebixy mocniejsze od jaszczura, octaviusa i green goblina? 3 minuty temu, Whisker napisał: Ale musiał mieć przeciwnika. Koszalińskie sebixy mocniejsze od jaszczura, octaviusa i green goblina?
Opublikowano 3 września 20231 r 3 godziny temu, Shen napisał: To już w Zeldzie jest więcej realizmu, trzeba ciuszki przebierać i dbać o ciepełko. Gierka dla dzieci - Bekafield 1:0 58 minut temu, Shen napisał: Czyli to co ludzie mówią od początku, story chujowe jak to w grach bethesdy, eksploracji nie ma, ale za to całkiem fajnie się strzela Na chooj ja tego gamepassa przedłużyłem. Dałem się zrobić w konia jak typowy Bot
Opublikowano 3 września 20231 r Co tu dużo mówić - najważniejsza premiera tego roku, a lamusy dupa cicho. Na otarcie łez rozpaczy polecam YT i maść na pęknięte z żalu dupy.
Opublikowano 3 września 20231 r Dla ludzi co kupują fifke i coda co roku to zdecydowanie premiera roku Dla true zagrajmerów? Haahaha
Opublikowano 3 września 20231 r Dla Wowiarzy to może i premiera roku ale dla kogoś z MINIMALNYMI wymaganiami to kolejny śmieciuch do koszpassie