Opublikowano 12 września 20231 r Jeszcze ktoś kupuje tego x-szczura? Pewnie idą zamówienia hurtowe do zakładów dla obłąkanych.
Opublikowano 12 września 20231 r 18 minut temu, YETI napisał: Jeszcze ktoś kupuje tego x-szczura? Pewnie idą zamówienia hurtowe do zakładów dla obłąkanych. zobaczysz wyniki za wrzesien, ludzie sie rzucili na xboxa przez premiere goty starfield.
Opublikowano 12 września 20231 r Najlepszy ex na PS5 ostatnich miesięcy? Zdecydowanie odświeżanie Metacritic czekając aż średnia Starfielda spadnie Żadna inna gra nie zaangażowala tak posiadaczy PS5 jak to.
Opublikowano 12 września 20231 r 48 minut temu, Pupcio napisał: Dobra zabawa w starfieldzie? Haha, dobre Paolo No ja bym powiedział że conajmniej bardzo dobra
Opublikowano 12 września 20231 r Nie jesteście gotowi na premierę sp2. Ps5 sprzeda się od października do końca grudnia w 15 mln.
Opublikowano 12 września 20231 r Godzinę temu, ASX napisał: Najlepszy ex na PS5 ostatnich miesięcy? Zdecydowanie odświeżanie Metacritic czekając aż średnia Starfielda spadnie Żadna inna gra nie zaangażowala tak posiadaczy PS5 jak to. Chyba najwyższa pora przyznać ze Starfield to po prostu kolejna gra bethesdy. Max 8/10. I zakup bety przez MS nic nie zmienił. Ciężarówka forsy poszła na liposukcje Spencera.
Opublikowano 12 września 20231 r 52 minutes ago, Donatello1991 said: Nie jesteście gotowi na premierę sp2. Ps5 sprzeda się od października do końca grudnia w 15 mln. Kolejne DLC na 85. Kiedy jakies nowe IP
Opublikowano 12 września 20231 r 6 minut temu, Ryuk napisał: Kolejne DLC na 85. Kiedy jakies nowe IP Wolverine 2024 Ronin 2024 Stellar Blade 2024 Edytowane 12 września 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 12 września 20231 r 26 minut temu, LiŚciu napisał: Chyba najwyższa pora przyznać ze Starfield to po prostu kolejna gra bethesdy. Max 8/10. I zakup bety przez MS nic nie zmienił. Ciężarówka forsy poszła na liposukcje Spencera. Oni nie uderzą się w pierś nawet jak spadnie poniżej 80 "Ale ja się dobrze bawię" "Najmocniejsze 79 w branży" "Jakie bugi? To ficzery" Ciężarówki forsy, lata developmentu, obiecanki cacanki, a półamatorzy zajawkowicze od Harrego Pottera zaraz im wpierdolą na meta
Opublikowano 12 września 20231 r Death Stranding - 82 GOTY never forget Starfield - 8/10 - nie GOTY, ale najlepsze nowe IP AAA roku imo się jednak należy, konkurencji w dużych grach w zasadzie nie było (nie licze jakieś mniejsze Sea of Stars czy Dave Nurek itp.) bo jednak Happy Potter to umówmy się Ubisofciak typowy był. Czyli sukces Microsoftu na ich skalę gamerską xD.
Opublikowano 12 września 20231 r 13 minutes ago, KrYcHu_89 said: Wolverine 2024 Ronin 2024 Stellar Blade 2024 - Wolverine to reskin spiderman i zero szans ze 2024 w najlepszym wypadku Q4 2025 - Ronin zapowiada sie ciekawie ale watpie, ze bedzie lepszy od GoT - Stellar Blade moze 1 na 1000 klapow to ogra
Opublikowano 12 września 20231 r Teraz, Ryuk napisał: - Wolverine to reskin spiderman i zero szans ze 2024 w najlepszym wypadku Q4 2025 - Ronin zapowiada sie ciekawie ale watpie, ze bedzie lepszy od GoT - Stellar Blade moze 1 na 1000 klapow to ogra Insomniac szybko produkuje, możliwe jednak, że wyjdzie za rok, zobaczymy. Na koniec tej generacji Insomniac będzie miał więcej gier AAA niż Naughty Dog przez 3 generacje xD.
Opublikowano 12 września 20231 r 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Insomniac szybko produkuje, możliwe jednak, że wyjdzie za rok, zobaczymy. Na koniec tej generacji Insomniac będzie miał więcej gier AAA niż Naughty Dog przez 3 generacje xD. I R*, no chyba ze liczymy kazda wersje GTA V jako osobna gre
Opublikowano 12 września 20231 r 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał: bo jednak Happy Potter to umówmy się Ubisofciak typowy był. Nie grałem w ostatnie asasyny, ani far cry'e ale nie chce mi się wierzyć, że to też takie wydmuszki z przehypowanymi ocenami jak Hogwart's.
Opublikowano 12 września 20231 r Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Nie grałem w ostatnie asasyny, ani far cry'e ale nie chce mi się wierzyć, że to też takie wydmuszki z przehypowanymi ocenami jak Hogwart's. W jakim sensie? Ciężko powiedzieć, że Valhalla to wydmuszka, ale, że Hogwart's to Ubisofciak - tak, jest nim, ma wszystkie cechy gier open world od Ubisoftu. Swoją drogą nie wiem czy np. Hogwart's można uznać za nowe IP, to raczej IP na podstawie znanej marki. Więc w tym roku Starfield to jedynak z prawdziwego zdarzenia. Rok świetnych sequeli to na pewno, ale z prawdziwych nowości to trochę powiało grozą :D.
Opublikowano 12 września 20231 r Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: W jakim sensie? Ciężko powiedzieć, że Valhalla to wydmuszka, ale, że Hogwart's to Ubisofciak - tak, jest nim, ma wszystkie cechy gier open world od Ubisoftu. Swoją drogą nie wiem czy np. Hogwart's można uznać za nowe IP, to raczej IP na podstawie znanej marki. Więc w tym roku Starfield to jedynak z prawdziwego zdarzenia. Rok świetnych sequeli to na pewno, ale z prawdziwych nowości to trochę powiało grozą :D. W takim, że wiele elementów z których się składa gra o czarodziejach jest płytka jak kałuża. Dużo interakcji z otoczeniem, która niczemu nie służy. Niby wypada jakiś tam lepszy loot co jakiś czas ale nie warto sobie zawracać specjalnie tym głowy itd. Ta gra dostała takie oceny przez fandom takie jest moje zdanie.
Opublikowano 13 września 20231 r 9 godzin temu, LiŚciu napisał: pora przyznać ze Starfield to po prostu kolejna gra bethesdy. Max 8/10. No jeśli ktoś chce oceniać tą grę uczciwie i nazwie ją tylko bardzo dobrą (czyli te Twoje 8/10) to jak najbardziej może mieć rację. Ale w tych kryteriach nie chcesz powiedzieć że taki Spiderman, GoT, Horizon FW czy Ragnarok to są więcej niż bardzo dobre gry. Bo pewnie zaraz zlecą się jakieś maniaki co będą pisać że to gry conajmniej 9/10 xd Już nie chce mi się tak tu zaglądać i wojować bo nic nowego się tu nie pojawia(ile można o tych mordach itp) Wolę sobie pograć. Jest kilka osób w temacie Starfielda mających około 15 h gry. Czyli tyle że można by niektóre tytuły już kończyć, a tymczasem każdy z nas gra zupełnie inną ścieżką, odkrywając grę na swój sposób. Ja nie byłem tak wkręcony w robienie zadań od czasów Cyberpunka, gdzie questy Rivera Warda czy Delamaina niszczyły mi głowę. Wiec tak, pomimo że bardzo jest to wam nie na rękę to można się w tej grze kapitalnie bawić.
Opublikowano 13 września 20231 r 10 godzin temu, LiŚciu napisał: Chyba najwyższa pora przyznać ze Starfield to po prostu kolejna gra bethesdy. Max 8/10. I zakup bety przez MS nic nie zmienił. Ciężarówka forsy poszła na liposukcje Spencera. piszesz tak jakby bycie grą nawet 8/10 było czymś złym. Ale fakt jedyne co Starfield odmienił to to że Xbox i GP dostał kolejną bardzo dobrą grę. Tylko tyle i aż tyle. Jedni będą z tego powodu zawiedzeni, a innym to wystarczy.
Opublikowano 13 września 20231 r 1 minutę temu, ASX napisał: piszesz tak jakby bycie grą nawet 8/10 było czymś złym. Nie, tak nie pisze. Nie dokładaj do tego swoich wynaturzeń. Po prostu kreowaliście starfielda jako coś niesamowitego, nietuzinkowego i nadzywczajnego. I chociaż każdy wiedział że to będzie fallout/skyrim w kosmosie to wasza retoryka była taka że pod skrzydłami MS to będzie zupełnie nowa jakość. Wyszło jak zawsze. Bez szału.
Opublikowano 13 września 20231 r 12 minut temu, ASX napisał: piszesz tak jakby bycie grą nawet 8/10 było czymś złym. Ale fakt jedyne co Starfield odmienił to to że Xbox i GP dostał kolejną bardzo dobrą grę. Tylko tyle i aż tyle. Jedni będą z tego powodu zawiedzeni, a innym to wystarczy. Gra z potencjałem na 212 godzin (+ DLC) solidnej RPGowej/Bethesdowej zabawy to tak czy inaczej dla Sony sygnał, żeby jakieś RPGi jednak ekskluzywnie zrobić, zresztą może i nie muszą, po to się ma kilka platform :D.
Opublikowano 13 września 20231 r 23 minuty temu, LiŚciu napisał: Nie, tak nie pisze. Nie dokładaj do tego swoich wynaturzeń. Po prostu kreowaliście starfielda jako coś niesamowitego, nietuzinkowego i nadzywczajnego. I chociaż każdy wiedział że to będzie fallout/skyrim w kosmosie to wasza retoryka była taka że pod skrzydłami MS to będzie zupełnie nowa jakość. Wyszło jak zawsze. Bez szału. to twoja projekcja. Każdy normalny spodziewał się że to będzie kolejna dobra gra Bethesdy z typowymi dla tych gier wadami i zaletami, więc nie za bardzo rozumiem skąd ten udawany zawód występujący najczęściej wśród posiadaczy PS5, że Starfield okazał się tylko grą 8/10. A przed premierą pisali że będzie "żółtko na meta" więc raczej powinni być pozytywnie zaskoczeni, a nie zawiedzieni. 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gra z potencjałem na 212 godzin (+ DLC) solidnej RPGowej/Bethesdowej zabawy to tak czy inaczej dla Sony sygnał, żeby jakieś RPGi jednak ekskluzywnie zrobić, zresztą może i nie muszą, po to się ma kilka platform :D. No jeśli dopiero premiera Starfielda jest dla nich takim sygnalem że warto produkować gry RPG i dopiero teraz zaczną nad nimi pracować, to pierwsze ekskluzywne RPGi od Sony zobaczymy najprędzej dopiero na PS6. Mam nadzieje że jednak ogarnęli się wcześniej.
Opublikowano 13 września 20231 r Jak na grę w GP to Starfield 10/10. Za to cenię MS, że daje możliwość potestowania gry za 15 euro , bo chyba bym nie kupił normalnie. Zaraz Lies of P a potem Forza. Pierwsza Forza gdzie mam obawy co do zawartości i kariery i nie wezmę chyba wersji premium. No ale zobaczę. Jesteśmy zalani obecnie grami i uj wie gdzie ręce wsadzić.