Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Za jakość się płaci. Najlepiej w lirach

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 617,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

signal-2022-06-23-10-58-10-443.jpg

w Turcji taniej

Opublikowano
18 minutes ago, Whisker said:

U mnie za darmo :)

A ja myslalem,ze trzeba 100€ czy 120€ rocznie zaplacic za dostep. Cos sie zmienilo?

Opublikowano

Ciekawe czy @Pupcio odszczeka gadki o dymaniu na remastery/rimejki niebieskiej szlachty jak poniższe się ziści. Sam pewnie oleje SIMPowanie żeby zaoszczędzić na swoją kopie.

3AC6F231-5B75-4728-8EDA-7706BD3EE4EC.jpeg

Opublikowano

Liczby nie kłamią

Nadplus 47 mln subskrybentow ps+ I ciągle rośnie

Vs

Smieciara 25 mln subskrybentow I leci w dół:)

20220624_123303.jpg

Opublikowano

sandbox sandbox sandbox sandbox gra z ps3 sandbox

O S T R O

Opublikowano

FV_Z2cRXgAEz4w4?format=jpg&name=large

niebieskie frajery całe życie na dnie szamba, ciekawe co znów partacze z $ony będą nieudolnie kopiować od MS i Nintendo :)

Opublikowano

chyba kazdy robil fotke przed tym salonem xD a to jeszcze nie jest wersja 4k :obama:

15 lat na Playstation i 181 gier

1.5 roku na Sexiku i 172 gier <3

Zmarnowałem swoje najlepsze lata :( 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Najśmieszniejsze z tym Plusem jest to, że tam w sumie nie ma premier day one, a same stare gry, które niby każdy posiadacz PS5 już dawno ograł, a ludzie i tak płacą po kilkaset zł za konwersje.