June 23, 20222 yr Na kiedy jest zapowiedziana kolejna premiera jakiegoś first party za 4zł? Tzn. wiem, że nie w tym roku, ale coś w 2023 będzie?
June 23, 20222 yr Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci
June 23, 20222 yr Po co teraz Xbox? Gamepass wjechał na PS i rozjebal wszystko, cały internet teraz patrzy na Sony które wydając najlepsze gry dodaje teraz takiego molocha. A odnośnie cebuli, Turcji, sami hipokryci, świszczą od lat o 4 zł i multum kont a śmieją się z tureckich kont kiedy sami na Brazylii zakładali.
June 23, 20222 yr I tak dużo litości od Sony dla MS,że nie ma exow dayone. No, ale nie przeszkadza. Zabule śmiało 339 za hity.
June 23, 20222 yr Robert Gardlowicz bedzie cos pierdolil o turcji chlopy maja czelnosc ryjem mlaskac gdzie w dziale xkurwiarza najpopularniejszym tematem jest ten o cebuleniu cwelpassa Oj deep throat. Jak spisz u starego w nogach to i tak kazdy kraj wyglada dla ciebie jednakowo XDDD
June 23, 20222 yr Dlatego teraz tak mocno boli ich ta usługa która dla nas jest dodatkiem a oni płaczą bo GPU jest jedyną opcją. Teraz oni maja opłacone abo kilka lat i od premiery dwi gry, u nas wysyp gier zarówno nowych, jak i teraz w PREMIUM. Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA
June 23, 20222 yr 15 minut temu, Whisker napisał: Sony w tej generacji dosłownie ZAMIATA chyba mi chodnik przed blokiem xD
June 23, 20222 yr 18 minut temu, messer88 napisał: No jakby jebli eksami day one w tym premium to pozamiatane. Lepiej nie bo potem zamiast exów najwyższej jakości by wysrali takie pentiment i grounded i człowiek by konsole z automatu wyłączył.
June 23, 20222 yr no w sumie wiadomo że takiego ragnaroka za chuj nie wrzuca bo się nie kalkuluje ale już remake remastera by mogli wrzucić
June 23, 20222 yr Ale jak mówimy o grach na premierę w abo, to rozmowa jest o xboksie? Bo chyba tylko oni takie cuda obiecywali.
June 23, 20222 yr Zieloni standardowo nie widzą belki w swoim oku. Kali mieć krowa spox, inny mieć krowa niedobrze. Wytykają niebieskim Turcję ale sami bez oporu biorą kody od brazoli i wpierdalają pringelsy. Oczywiście w dziale Xboxa top temacik jak najtaniej wyrwać gamepassa! Tak szanują markę te zielone karakany hipokryckie.
June 23, 20222 yr festiwal hipokryzji jest nieziemski w wykonaniu klapsów, nawet streaming gierek z PS3 spoko
June 23, 20222 yr Podoba mi się hipokryzja klapów - pisali o cebularzach, bo jak światowcy robimy zakupy z brazylii czy argentyny NA JEDNYM KONCIE, a te lemmingi muszą zakładać oddzielne konta na każdy kraj. Teraz abo z turcji to NORMALKA - abonament? zabójca branży! Nie ma duszy w cyfrze, tylko pudełka. Nie ma w co grać w tych abonamentach, wszystko ogrywane na bieżąco... a teraz knury rzucają się nawet na gry z ps1 i streamowane ps3. ŻENADA Ogólnie panowie powiem tak - zobaczymy teraz jak wy ogrywaliście te wszystkie gry sony czy może jednak będzie odpalane z abonamenciku Jeszcze jak się okaże że gumofilec jedzie na zdrapkach z turcji to jebnę
June 23, 20222 yr W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie.
June 23, 20222 yr 3 hours ago, Shen said: Wytykanie gamepassa za 4zł a potem zapierdalanie do Turcji, zeby przycebulic taniej plusa, no niezła hipokryzja klapów, a niby za jakość się płaci Albo skladanie sie na disney+
June 23, 20222 yr 16 minut temu, Czoperrr napisał: W sumie podjarałem się zdeczka tą ofertą i ograniem kilku gier co mi zostały z PS4 ale jak sobie pomyślę, że mam zapłacić za to 480 zł to trochę za mniej kupiłem gamepassa na prawie 3 lata i gram jak król na najlepszym sprzęcie. Te kilka exów to wolę kupić w pudełku za parę groszy i grać normalnie jak człowiek a nie zwierzę na tureckim koncie. Ty żeś zwierzaku sam ciągnął kody z Brazyli i w ogóle jesteś podwójny agent bo się nie umiesz określić taka typowa szwajcaria w zależności od dnia co tam wypłynie na dany dzień z danego obozu, jak poniedziałek to sonka bee, jak wtorek to Spencer król jak środa to jednak shitpas z gierkami na komórkę a jak piątek to sonka to sonka. Walić
June 23, 20222 yr 6 minut temu, Wolfie_ napisał: Albo skladanie sie na disney+ No z tego tez dobra beka, dorosłe chłopy się zrzucają w 4, zeby te pare złotych zaoszczedzic.
June 23, 20222 yr A ja osobiście namawiam wszystkich na te 4+ od Spencera. Niech GP i Xbox traci kasę, to może nigdy się nie doczekamy premiery gry first party, których miało być tak dużo.
June 23, 20222 yr Sam nie wiem co lepsze dzisiaj. Czy to, że usługa PS Plus Premium jest tak dobra, czy to że tak chwalony przez bociarnie gamepass został w jeden dzień zdominowany przez konkurencję z Sony. Ale odrobinę szacunku to jednak wam zwrócę drogie boty. Jesteście twardzi zawodnicy. Po tylu upokorzeniach, porażkach i posuch ex'owych od czasu poprzedniej generacji, wciąż macie odwagę się tu pokazywać i nawet próbować bronić Xboxa. Kurcze, ja bym nie dał rady, kupiłbym PlayStation i udawał że nie miałem Xboxa, co by ratować resztki honoru...