Opublikowano 4 października 20231 r znowu too samo - brak kariery, nudne kafelki, brak jakiegokolwiek artyzmu ktory tak ladnie przewija sie w serii GT. Typowy Hamburger w Game Passie.
Opublikowano 4 października 20231 r Chyba nie trzeba nic dodawać - powrót króla na tron w tej generacji!
Opublikowano 4 października 20231 r Jak zwykle w przypadku xboxa CISZA jak makiem zasiał, a dlaczego tak jest? Jest tak, ponieważ marka xbox nigdy nie wzbudzała emocji true zagrajmerów. Oby szybko zdechł ten bezduszny wytwór amerykańskiej korporacji bo chce żeby w zagrajmerstwie znowu było życie jak w Madrycie czyli panowanie sony i nintendo. Japońska rodzina zawsze razem
Opublikowano 4 października 20231 r 13 minut temu, Pupcio napisał: Jak zwykle w przypadku xboxa CISZA jak makiem zasiał, a dlaczego tak jest? Bo marnowanie sił na tępe klapy już się ludziom zdążyło znudzić? Ile można kopać upośledzonego.
Opublikowano 4 października 20231 r Cisza, bo ot kolejna bardzo dobrze oceniana gra na premierę trafia do Game Passa. Może kilka lat byłoby to wydarzenie i powód do świętowania, ale dzisiaj to raczej normalność, do której posiadacze Xboxa zdążyli się w ostatnich tygodniach przyzwyczaić.
Opublikowano 4 października 20231 r 1 minutę temu, ASX napisał: Cisza, bo ot kolejna bardzo dobrze oceniana gra na premierę trafia do Game Passa. Może kilka lat byłoby to wydarzenie i powód do świętowania, ale dzisiaj to raczej normalność, do której posiadacze Xboxa zdążyli się w ostatnich tygodniach przyzwyczaić. Raczej chodzi o to, że to najgorsza Forza od lat i tylko ślepcy nie widzą tutaj winy schedulera gamepassa (brak kontentu, słaba grafika robiona pod Series S itp., ogólnie niższy poziom wszystkiego niż w Forzie 7)... Edytowane 4 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 4 października 20231 r Nie dziwota że najgorszy na xboxie już nikomu nie chce się robić dobrych gier skoro i tak lądują w gamepassie gdzie gracze odpalą je na 5min xbox zdusił miłość do gier w twórcach w samym zarodku
Opublikowano 4 października 20231 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Raczej chodzi o to, że to najgorsza Forza od lat i tylko ślepcy nie widzą tutaj winy schedulera gamepassa (brak kontentu, słaba grafika robiona pod Series S itp., ogólnie niższy poziom wszystkiego niż w Forzie 7)... Niesamowite jest to, że czytamy inne recenzje, bo ja właśnie widzę, że grafikę chwalą. No, ale takie są rezultaty jak źródłem wiedzy jest PPE. Już edytowali recenzję, bo chłop wypisał w plusach i minusach model jazdy. Tak więc otrzymaliśmy wspaniałą, next-genową platformę do wyścigów po zamkniętych torach. GT7? Wolne żarty, niż żyje król Forza Motorsport.
Opublikowano 4 października 20231 r Ja bym nie podpinał GP pod wszystko. Ale fakt że w Turn10 coś nie trybiło. Może faktycznie wadził im trochę SS, kto wie. No i to że ma to być platforma pod dalszy rozwój. A może ludziom zwyczajnie przejadły się takie wyścigi. 83 meta to bdb gra ale no wiadomo że Forza nowej generacji, oczekiwania większe były
Opublikowano 4 października 20231 r Teraz, drozdu7 napisał: Ja bym nie podpinał GP pod wszystko. Ale fakt że w Turn10 coś nie trybiło. Może faktycznie wadził im trochę SS, kto wie. No i to że ma to być platforma pod dalszy rozwój. A może ludziom zwyczajnie przejadły się takie wyścigi. 83 meta to bdb gra ale no wiadomo że Forza nowej generacji, oczekiwania większe były To podobnie jak z GT w erze PS3 - obniżka formy i przerost oczekiwań.
Opublikowano 4 października 20231 r Czemu u zielonych oczekiwania są mniejsze zawsze przy okazji recenzji i po premierze danej gry?
Opublikowano 4 października 20231 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Czemu u zielonych oczekiwania są mniejsze zawsze przy okazji recenzji i po premierze danej gry? Prawda jest taka, że od MS-u więcej sie wymaga, bo te oceny nie są kupowane jakimiś pokazami przedpremierowymi. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie brał na poważnie tych 9 i 10 dla Ragnaroka, Spidermana czy GT7. MS dostarczył wyśmienity produkt który będzie rozwijał się latami i w dodatku to wciąż jedyny next-genowy symulator na konsolach.
Opublikowano 4 października 20231 r Liczyłem po cichu na Forze żeby pograć a tu znowu sprawdzenie na godzinę i nuda zabije tą grę. Śmieszy mnie już gadanie twórców że ta gra będzie rozwijana latami. W chuju mam te lata ja chce kompletny produkt albo w miarę kompletny. Już Ci od Halo Infinite gadali że LATAMI będą DLC a nie ma żadnego!
Opublikowano 4 października 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Prawda jest taka, że od MS-u więcej sie wymaga, bo te oceny nie są kupowane jakimiś pokazami przedpremierowymi. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie brał na poważnie tych 9 i 10 dla Ragnaroka, Spidermana czy GT7. MS dostarczył wyśmienity produkt który będzie rozwijał się latami i w dodatku to wciąż jedyny next-genowy symulator na konsolach.
Opublikowano 4 października 20231 r Realnie odpali się 10. i zobaczy oświetlenie i przywiązanie do szczegółów, zaawansowaną fizykę której na PS5 po prostu ze świecą szukać i tak o to w ten sposób MS nie tylko zgarnął kolejny gatunek na wyłączność to jeszcze zwyczajnie znów dostarczył najlepszą grę w gatunku.
Opublikowano 4 października 20231 r No nic, jak piecze to niech piecze dalej. Możecie się dalej pocieszać, że GT7 w UI rodem z PS2 ma duszę czy jakieś tam inne pierdolenie.
Opublikowano 4 października 20231 r 38 minut temu, Pupcio napisał: Oby szybko zdechł ten bezduszny wytwór amerykańskiej korporacji bo chce żeby w zagrajmerstwie znowu było życie jak w Madrycie czyli panowanie sony i nintendo. Japońska rodzina zawsze razem Xbox nie moze umrzec bo wtedy dopiero poczujemy uklucia malych, zoltych benizkow. Ten trup musi byc jak najdluzej podtrzymywany na kroplowce z windowsa i chmury zeby stwarzac pozory konkurencji dla poteznej azji.
Opublikowano 4 października 20231 r Ja to już chyba nie dożyje czasów braku beki z xboxa. Wy chcecie żeby ludzie mieli wymagania do tej konsoli?! Fani tego sprzętu od 20 lat walą konia do zielonego rangera xD Czaicie że takie ścierwo jest największą marką tego sprzętu? Zaraz za nim wybitne brum brum w które się nie chce grać po 3 wyścigach no i wybitne gearsy