Opublikowano 22 lipca 20222 l Naciśnij o, aby miauknąć xDDD Co te klapy, tylko pomiauczeć i poszczekać im zostaje
Opublikowano 22 lipca 20222 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Klapki jakie wyszczekane, a w 2023 będzie powtórka z zeszłego roku i 12 miesięcy poniżania PlayStation i klapów. Poniżenia zielonych z 12 czerwca 2022 r. myślę, że już nic w tej branży nie pobije Pomnikiem tego wydarzenia niech będzie cmentarzysko tematów, w desperacji otworzonych w dziale śmiecia przez gardłowego.. Edytowane 22 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 22 lipca 20222 l 2 minuty temu, izon napisał: Poniżenia zielonych z 12 czerwca 2022 r. myślę, że już nic w tej branży nie pobije Pomnikiem tego wydarzenia niech będzie cmentarzysko tematów, w desperacji otworzonych w dziale śmiecia przez gardłowego.. jesteście skończeni, chociaż jeszcze to do was nie dotarło
Opublikowano 22 lipca 20222 l Ten rok będzie nauczką dla Spencera. Mgła covidowa sprawiła że zapomniał o grach. Jednak już powoli wraca do sił i od przyszłego roku będzie regularnie napierdalał klapów pałą po pysku
Opublikowano 22 lipca 20222 l Pałą to on napierdala boty od 2015 roku a im jeszcze mało Uwaga 2023 na pewno się uda, pewnie, że się uda znowu mieć najlepszy line up na swojej konferencji Sony to nie MS, który stawia wszytsko na jedną grę, tu jest kumacja i pełne przygotowanie swoich fanów na rok pełen giercowania coś czego Phil nie ogarnie do końca tej generacji.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Godzinę temu, izon napisał: Pomnikiem tego wydarzenia niech będzie cmentarzysko tematów, w desperacji otworzonych w dziale śmiecia przez gardłowego.. Nie moja wina, ze ludzie tutaj nie znaja sie na grach
Opublikowano 22 lipca 20222 l https://www.ppe.pl/news/303199/forspoken-moze-zadebiutowac-na-xboksie-series-x-s-dopiero-w-2025-roku.html Ahahaha nie dla psa kurwa!
Opublikowano 22 lipca 20222 l Klapy bez ps5 tylko zapłaczą rzewnie głaszcząc pudło po plejśmieciarze5
Opublikowano 22 lipca 20222 l Sorry ale to będzie kolejna gra która zmiecie boty z planszy. Zanotuj i zapreorderuj.
Opublikowano 22 lipca 20222 l 36 minut temu, izon napisał: Śmieciarze zagrają w remaster, w końcu od tego jest Xbox Ty to jako klap lepiej ztjm w temacie remasterów i rimejków xD
Opublikowano 22 lipca 20222 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: Sorry ale to będzie kolejna gra która zmiecie boty z planszy. Zanotuj i zapreorderuj. Nie ma potrzeby. Gównogierka która otrzymuje hype, bo jest exem na Plejaka. Potem od oceny odejmujesz oczko (bo inflacja ocen na PS jest faktem) i wyjdzie crap 5/10. Square to trzecia liga developerów.
Opublikowano 22 lipca 20222 l Dobrze, że jest Nintendo ze swoim switchem ktory ciągle dostarcza hity Mozna sobie z boku patrzec jak klapy kupujace trzeci raz te sama gre za prawie 4 bomby, tarzają się w gównie z botami co kupili konsole bez gier.
Opublikowano 23 lipca 20222 l W tym temacie nudniejsi od tych zielonych przegrywów są chyba nitendofagi. Każdy post to podświadoma walka ze swoją homoseksualnoscia.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Śmiećspoken to może jarać tylko takie bezgusty jak izon. Starty ale ty grasz w Wowa i jarasz się ostatnim Tomb Raiderem. To jakby zul spod monoplowego wytykał mi, ze lubię piwko Edytowane 23 lipca 20222 l przez izon
Opublikowano 23 lipca 20222 l Nie no z tym Forspoken to się uspokójcie, bo wojujecie a będzie tak jak z GhostWire. Taki zajebisty czasowy ex, a prawie nikt nie ograł
Opublikowano 23 lipca 20222 l 30 minut temu, izon napisał: Starty ale ty grasz w Wowa i jarasz się ostatnim Tomb Raiderem. To jakby zul spod monoplowego wytykał mi, ze lubię piwko Gościu, musisz przestać odpowiadac na każdą moją zaczepkę, bo aż za bardzo widać, że cię połamało.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Gościu, musisz przestać odpowiadac na każdą moją zaczepkę, bo aż za bardzo widać, że cię połamało. Boty jak zawsze jakieś kompleksy, nikt tu nie odpowiada na wasze "zaczepki" po prostu mamy z was bekę Swoją drogą Dzień Sądu nieźle przetrzepał szeregi botów: Został "RuchanieChoroszczaChybaTy" Deebil, Cierpiący skrzywdzony przez los, tajemne spiski i Sonkę młody Paolo i "Nie znacie się na indykach" Gardłowy. Reszta jednak zachowała godność i po prostu zamilkła
Opublikowano 23 lipca 20222 l jrpgi to podstawowe danie każdego true zagrajmera. Wezyr zagrywie skończ pykać w te zachodnie mmo bo to Cie wykończy