Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Naciśnij o, aby miauknąć

xDDD

Co te klapy, tylko pomiauczeć i poszczekać im zostaje :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapki jakie wyszczekane, a w 2023 będzie powtórka z zeszłego roku i 12 miesięcy poniżania PlayStation i klapów. :banderas:

Poniżenia zielonych z 12 czerwca 2022 r. myślę, że już nic w tej branży nie pobije  :reggie:

Pomnikiem tego wydarzenia niech będzie cmentarzysko tematów, w desperacji otworzonych w dziale śmiecia przez gardłowego..

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Poniżenia zielonych z 12 czerwca 2022 r. myślę, że już nic w tej branży nie pobije  :reggie:

Pomnikiem tego wydarzenia niech będzie cmentarzysko tematów, w desperacji otworzonych w dziale śmiecia przez gardłowego..

jesteście skończeni, chociaż jeszcze to do was nie dotarło 

Opublikowano

Ten rok będzie nauczką dla Spencera. Mgła covidowa sprawiła że zapomniał o grach. Jednak już powoli wraca do sił i od przyszłego roku będzie regularnie napierdalał klapów pałą po pysku

Opublikowano

Pałą to on napierdala boty od 2015 roku a im jeszcze mało :kekw:

Uwaga 2023 na pewno się uda, pewnie, że się uda znowu mieć najlepszy line up na swojej konferencji :kekw:

Sony to nie MS, który stawia wszytsko na jedną grę, tu jest kumacja i pełne przygotowanie swoich fanów na rok pełen giercowania coś czego Phil nie ogarnie do końca tej generacji.

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Nie moja wina, ze ludzie tutaj nie znaja sie na grach

Opublikowano

No nie dla psa, na plejce tego nie będzie :reggie:

Opublikowano

Śmieciarze zagrają w remaster, w końcu od tego jest Xbox :)

Opublikowano

Klapy bez ps5 tylko zapłaczą rzewnie głaszcząc pudło po plejśmieciarze5 :dynia:

Opublikowano

Sorry ale to będzie kolejna gra która zmiecie boty z planszy. Zanotuj i zapreorderuj.

Opublikowano
36 minut temu, izon napisał:

Śmieciarze zagrają w remaster, w końcu od tego jest Xbox :)

Ty to jako klap lepiej ztjm w temacie remasterów i rimejków xD

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Sorry ale to będzie kolejna gra która zmiecie boty z planszy. Zanotuj i zapreorderuj.

Nie ma potrzeby. Gównogierka która otrzymuje hype, bo jest exem na Plejaka. Potem od oceny odejmujesz oczko (bo inflacja ocen na PS jest faktem) i wyjdzie crap 5/10. Square to trzecia liga developerów.

Opublikowano

Dobrze, że jest Nintendo ze swoim switchem ktory ciągle dostarcza hity :obama:

Mozna sobie z boku patrzec jak klapy kupujace trzeci raz te sama gre za prawie 4 bomby, tarzają się w gównie z botami co kupili konsole bez gier. :)

Opublikowano

W tym temacie nudniejsi od tych zielonych przegrywów są chyba nitendofagi. Każdy post to podświadoma walka ze swoją homoseksualnoscia.:dry:

Opublikowano
10 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmiećspoken to może jarać tylko takie bezgusty jak izon.

Starty ale ty grasz w Wowa i jarasz się ostatnim Tomb Raiderem. To jakby zul spod monoplowego wytykał mi, ze lubię piwko :shieeet:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie no z tym Forspoken to się uspokójcie, bo wojujecie a będzie tak jak z GhostWire. Taki zajebisty czasowy ex, a prawie nikt nie ograł

Opublikowano

znowu jaranie sie grami, ktorych nigdy nie kupia? mendrek i yeti vibes

Opublikowano
30 minut temu, izon napisał:

Starty ale ty grasz w Wowa i jarasz się ostatnim Tomb Raiderem. To jakby zul spod monoplowego wytykał mi, ze lubię piwko :shieeet:

Gościu, musisz przestać odpowiadac na każdą moją zaczepkę, bo aż za bardzo widać, że cię połamało. :/

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gościu, musisz przestać odpowiadac na każdą moją zaczepkę, bo aż za bardzo widać, że cię połamało. :/

Boty jak zawsze jakieś kompleksy, nikt tu nie odpowiada na wasze "zaczepki" po prostu mamy z was bekę :reggie:  Swoją drogą Dzień Sądu nieźle przetrzepał szeregi botów: Został "RuchanieChoroszczaChybaTy" Deebil, Cierpiący skrzywdzony przez los, tajemne spiski i Sonkę młody Paolo i  "Nie znacie się na indykach" Gardłowy. Reszta jednak zachowała godność i po prostu zamilkła :reggie:

Opublikowano

jrpgi to podstawowe danie każdego true zagrajmera. Wezyr zagrywie skończ pykać w te zachodnie mmo bo to Cie wykończy