Opublikowano 1 listopada 20231 r 1 hour ago, SnoD said: Ubi ma już właściwie tylko asasyna nad którym pracuje chyba ze 4.000 ludzi. Nie no, skulls and bones/Beyond good and evil 2 A i XDefiant/The Divison 3
Opublikowano 1 listopada 20231 r DF mówi że AW2 to najładniejsza gra tej generacji w najlepszej wersji na Nadkonsoli Spencera, płynność, cienie, rozdzielczość, loadingi A plejkurwa 4.5 bez gier co tam, zaoranie kolejnego studia?
Opublikowano 1 listopada 20231 r Gran Turismo 7 to ten GAAS z chujowym modelem jazdy i grafika torów jak z PS3? Czyli stabilnie, jak to na PlayStation - bieda gatunkowa.
Opublikowano 1 listopada 20231 r No ściągnąłem dzisiaj po przerwie I ta grafa i hdr miażdżą FM. Zawartość to samo.
Opublikowano 1 listopada 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: przerwie I ta grafa i hdr miażdżą FM XDDDDDDDDDDDDDdd najebany już przed 20 widzę
Opublikowano 1 listopada 20231 r 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: XDDDDDDDDDDDDDdd najebany już przed 20 widzę Nie pije 3 miesiące już.
Opublikowano 1 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: No ściągnąłem dzisiaj po przerwie I ta grafa i hdr miażdżą FM. Zawartość to samo. Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Nie pije 3 miesiące już.
Opublikowano 2 listopada 20231 r https://www.ppe.pl/news/329638/xbox-blokuje-nieoficjalne-akcesoria-microsoft-wydal-oswiadczenie.html Zawsze możecie kupić setny kolorowy oryginalny pad do xsmietnikasx.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Nielicencjonowane, to pewnie są wyłącznie podróbki z Alliexpress i przystawki dla cheaterów.
Opublikowano 2 listopada 20231 r 14 minut temu, Daddy napisał: plejkurwa 4.5 bez gier zdechła i to mi się podoba Same plusy w tym poście, Sonka wraca do singla, znów urodzi GOTY
Opublikowano 2 listopada 20231 r Szambo zaczyna wybijać w SIE. Myślę, że ochlapus dostał kopa na wyjście lub sam się ewakuuje. W tym roku ich studia wydały jedną grę, na przyszły chyba żadnej nie ma nawet zapowiedzianej. Zwolnienia w Bungie to w ogóle jest abstrakcja bo ludziom wypłacali wcześniej premie żeby nie odchodzili po przejęciu.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Gier nie ma, zapowiedzi nie ma, multiplatformy gówno rozmazane w slajdach w porównaniu do XSX, dymanie niebieskich frajerów najwyższymi cenami, przyszłość z GAASami
Opublikowano 2 listopada 20231 r Tak jak pisałem, PlayStation zdechnąć powinno już przy PS3, ale przy PS5 ich śmierć również mnie zadowoli.
Opublikowano 2 listopada 20231 r Xbox is totally kurwa disaster - Forza Motorsport is a complete katastrofa - Phil Spencer is a grubas z cukrzycą - Gamepass gwarant chujowizny i gwarantowane -3 na meta do oceny dla frajerów, których to obchodzi - kupili całą branżę mimo to dają ass za gar soup - Daddy from the forumek has an Xbox... so, it's a bit of wstyd - tyle gier będzie, że amazing pod warunkiem, że masz bag of drugs pic.twitter.kom/ToAkupanaryjxboxahQyp4wc — Mloda Leokadia(@jangleosia) November 32, 2077 Xtrup One 1.5 obesrany pełen średniaków śmierdziel, konsola dla gorszego sortu
Opublikowano 2 listopada 20231 r Krzysiu playstaion upada więc zajmij się swoją konsolą a nie obrażasz inne. Pozdrawiam Ciebie
Opublikowano 2 listopada 20231 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: Krzysiu playstaion upada więc zajmij się swoją konsolą a nie obrażasz inne. Pozdrawiam Ciebie nie upadnie bo trzymam
Opublikowano 2 listopada 20231 r 1 hour ago, Daddy said: plejkurwa 4.5 bez gier zdechła i to mi się podoba dodajmy jeszcze wyjebane jajca na VR2 bez supportu
Opublikowano 2 listopada 20231 r 2 hours ago, Paolo de Vesir said: Nielicencjonowane gnioty. 2 hours ago, SnoD said: Nielicencjonowane, to pewnie są wyłącznie podróbki z Alliexpress i przystawki dla cheaterów. On tylko clickbait czyta reszty nie
Opublikowano 2 listopada 20231 r Klapy pewnie czytają te raporty sprzedaży i myślą że lada moment wyjdzie ex Exel