Opublikowano 21 listopada 20231 r 17 minut temu, Czoperrr napisał: Może to, że jest technicznie gorsza niż kolekcja na PS3/X360? Pisałem o remasterach, a nie remasterach remastera .
Opublikowano 21 listopada 20231 r 19 godzin temu, Faka napisał: Najgorsze to są graczyki, które kupują spierdolone porty remasterów jak kolekcję mgs czy gta, gdzie dają im przyzwolenie na wydawania zepsutego gówna, bo i tak kupią, a potem to się przenosi na inne developery i myślą jak jebane morawieckie, ale gracze to uber debile róbta gówno i tak kupią. Chu* ci do tego co kto kupuje. Jeden wydaje kase na remaster GTA, Tomb raidera czy MGSa, a inni wydaje na hentajowe gowna, CoD, WoW czy na karpackie 9%. Nie twoja sprawa. Poki jest popyt, to jest podaz. Nie pasuje Ci, to nie kupuj Sprawa prosta jak jebanie Edytowane 21 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 21 listopada 20231 r 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Popyt jest, bo gracze to jebani debile. Mocne slowa jak na kogos, kto kupuje WoWa + dodatki oraz placi comiesieczny haracz za mozliwosc grania gre, ktora kupil za pelna cene
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minutę temu, Pierre Deck napisał: Mocne slowa jak na kogos, kto kupuje WoWa + dodatki oraz placi comiesieczny haracz za mozliwosc grania gre, ktora kupil za pelna cene produkt dobrej jakości >> bycie jebanym na grę w pudełku, ale przynajmniej na Switcha
Opublikowano 21 listopada 20231 r 40 minut temu, Pierre Deck napisał: Nie pasuje Ci, to nie kupuj No właśnie problem polega na tym że wielokrotnie graczom masa rzeczy w danej produkcji (np remasterze) nie pasuje ale i tak kupują
Opublikowano 21 listopada 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: produkt dobrej jakości >> bycie jebanym na grę w pudełku, ale przynajmniej na Switcha Bycie raz jebanym za kupno gry na wlasnosc na switcha vs. Bycie jebanym co miesiac abonamencikiem, by grac w tak samo kupiona gre za pelna cene Ps. Nie probuj nawet usprawiedliwiac abonamentu na WoWa, bo kurwa nie da sie tego usprawiedliwiac. Gola fanow jak barany, a ci sie jeszcze ciesza Edytowane 21 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 21 listopada 20231 r 8 minut temu, Pierre Deck napisał: Bycie raz jebanym za kupno gry na wlasnosc na switcha vs. Bycie jebanym co miesiac abonamencikiem Jest jedna zasadnicza różnica - ty kupisz w pudełku każde chujstwo, ważne że na Switcha, dając znać twórcom że warto jebać graczy. Ja w WoWie głosuję portfelem - kiedy jest chujowy content nie gram, kiedy się starają zapłącę.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Jest jedna zasadnicza różnica - ty kupisz w pudełku każde chujstwo, ważne że na Switcha, dając znać twórcom że warto jebać graczy. Ja w WoWie głosuję portfelem - kiedy jest chujowy content nie gram, kiedy się starają zapłącę. Kiedy gra jest chujowa, to moge ja pogonic na minimalnej stracie, choc staram sie swiadomie kupowac rozne gry, ktore mnie interesuja. Ty jestes skazany na laske blizzarda. Jak chujowy kontent zapoda, to nie dasz mu haraczu za mozliwosc grania w kupiona gre. Jak doda cos wartego uwagi, to rozwierasz posladki i nastawiasz sie wyciagajac pieniazki dla nich, by moc w KUPIONĄ gre pograc.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 4 minuty temu, Pierre Deck napisał: Kiedy gra jest chujowa, to moge ja pogonic na minimalnej stracie, choc staram sie swiadomie kupowac rozne gry, ktore mnie interesuja. Kupiles grę. Co robisz dalej wydawca ma w dupie. Po prostu owczym pędem bierzesz na Switcha jak leci i nie, nie uważam, że na wszystko wytłumaczeniem jest „każdy robi co chce ze swoimi pieniędzmi”. To prawda robić możesz co chcesz, ale ja mam mam prawo słusznie zauważyć, że robisz szkodę branży, a przez to i mnie.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Wowiarz i Nintendofag dyskutują o tym który bardziej yebie branże. Edytowane 21 listopada 20231 r przez LiŚciu
Opublikowano 21 listopada 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kupiles grę. Co robisz dalej wydawca ma w dupie. Po prostu owczym pędem bierzesz na Switcha jak leci i nie, nie uważam, że na wszystko wytłumaczeniem jest „każdy robi co chce ze swoimi pieniędzmi”. To prawda robić możesz co chcesz, ale ja mam mam prawo słusznie zauważyć, że robisz szkodę branży, a przez to i mnie. No ok. Raz na mnie zarobi Za to Wowiarze daja staly doplyw gotowki, przez co potem robia sie takie patologie online, by zamieniac granie na kase. U ciebie abonament, u rockstara kasa w grze itp. Wiec zanim zaczniesz innych oskarzac o chujowy sposob wyciagania kasy od graczy, to pomysl, czy sam nie byles pionierem w dawaniu sie wyruchac przez tworcow i to wlasnie takie dojenie nie bylo pierwszym krokiem do bylejakosci, bo graczyk i tak zaplaci czy to w formie abonamentu czy skorek Edytowane 21 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 21 listopada 20231 r Skoro tyle tego na rynku jest i ciągle powstaje to może zrobimy demokratyczne głosowanie i wybierzemy kogoś kto będzie decydował co wolno a czego nie wolno kupować? Bo ja czasami nie wiem Czy zakup portu Red Dead na Switcha to taka zbrodnia skoro działa lepiej niż kiedyś, wygląda odrobinę lepiej niż kiedyś, dodali coś od siebie w postaci napisów PL (niewiele ale ktoś to musiał zrobić) no i w sumie cały jest na tej uroczej małej karcie, działa dobrze nawet bez patcha ale kosztuje 200 zł więc nie wiem, nie wiem... Quake 2 chyba jest ok co? Bo tanio, dobrze, mody, 60 klatek, obsługa celowania żyroskopem, ale jednak odgrzewany kotlet. Nie wiem, nie wiem... Jedyne czego jestem pewny to, że nie wolno kupować Modern Warfare 3 (2023) bo to zbrodnia przeciw ludzkości, Diablo 4 to też trochę dawanie dupy. Dlatego nie kupiłem Diablo 4 może kiedyś do coopa w promocji. MW3 też oczywiście nie i nie zamierzam a wszystkim graczom życzę chuja do dupy Jak żyć? Edytowane 21 listopada 20231 r przez Krzysztof93
Opublikowano 21 listopada 20231 r 4 minuty temu, Pierre Deck napisał: No ok. Raz na mnie zarobi Zarabia regularnie, jak nie jeden to drugi. Z resztą, ja płacę za dobry produkt lub nie płacę za chujowy. Ty płacisz niezależnie od jakości, ważne że na Switcha. Kurwa, Ferdek, jak nie kumasz to nie będę ci tłumaczył, bo to jak grochem o ścianę. Moje działania mają wpływ na ok. 5 milionów graczy World of Warcraft. Twoje na całą branżę którą niszczysz.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Zarabia regularnie, jak nie jeden to drugi. Z resztą, ja płacę za dobry produkt lub nie płacę za chujowy. Ty płacisz niezależnie od jakości, ważne że na Switcha. Kurwa, Ferdek, jak nie kumasz to nie będę ci tłumaczył, bo to jak grochem o ścianę. Moje działania mają wpływ na ok. 5 milionów graczy World of Warcraft. Twoje na całą branżę którą niszczysz. ale to Wowiarze niszcza branze. To oni pokazali, ze jest przyzwolenie na ruchanie graczy bez oporów. To oni kupili podstawke i dziesiatki dodatków, a potem i tak co miesiac wyciagali pieniazki z portfela, by moc w te dodatki pograc. wiec moje porty na switcha niszcza branze, skoro Nintendo zyje swoim zyciem? Wojenka na AAA tyczy sie raczej gier na XSX, PS5 i PC. Switch dostaje zazwyczaj opoznione porty, które stanowia maly procent sprzedazy tej samej gry, która miala premiere pol roku wczesniej na mocniejsze sprzety (mowa o Hogwart). Ale najwiecej pretensji do takich jak ja, bo kupuje porty na przenosny sprzet, by grac gdzie mi wygodnie. Edytowane 21 listopada 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Moje działania mają wpływ na ok. 5 milionów graczy World of Warcraft. ale przecież inni mogą się inspirować dlaczego Switch to cała branża a WoW to tylko w obrębie WoWa?
Opublikowano 21 listopada 20231 r 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: dlaczego Switch to cała branża a WoW to tylko w obrębie WoWa? bo branża gier z abonamentem to chyba nic poza WoWem
Opublikowano 21 listopada 20231 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: bo branża gier z abonamentem to chyba nic poza WoWem Ale dala kierunek innym na ruchanie na kase. Tak samo jak M$ dal przyklad, by ruchac na multi na konsolach. Inni poszli za nimi. Tak samo inni wydawcy poszli za WoWem w ruchaniu graczy. Paolo niszczyciel branzy gier
Opublikowano 21 listopada 20231 r 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: i dobrze, jebać graczy, jebać ich jak nigdy
Opublikowano 21 listopada 20231 r Wszystko trzyma się strategii Ryana - jebać klapów, zero gier, a wytresowani tłumnie biegną po konsole. Gratuluje, nawet Rocco nie wyruchałby was tak bardzo jak wyruchalo was Sony.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 21 minutes ago, YETI said: Kiedy x-śmieciarka dodawana do doritisow? Ja mam nadzieje, ze xbox zdechnie zeby was klapow sony jeszcze bardziej ruchalo.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Najlepsze czasy dla graczy? Dominacja za czasów szaraka i ps2. Im szybciej xbox zdechnie tym lepiej.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Od 2017 rozkwit niby już zastąpionego przez komórki rynku przenośniakow dzięki switchowi i pecetokonsolom i totalne umieranie konsol stacjonarnych i ich przekształcenie w pseudo pecety bez tożsamości