Opublikowano 20 listopada 20231 r kąkuterowcy to nigdy nie grzeszyli rozumem w tej kwestii ale przykro patrzeć że poczciwych konsolowców spotkał ten sam los
Opublikowano 20 listopada 20231 r On 11/18/2023 at 6:21 PM, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/330720/xbox-game-pass-za-4-zl-nie-dla-polakow-microsoft-pominal-polske-w-powracajacej-promocji.html Nasi nigdy i tak z promki nie korzystali. Tylko zawsze full cena na 3 lata do przodu.. oh wait https://www.ppe.pl/news/330780/ps-plus-w-promocji-na-black-friday-nie-dla-obecnych-uzytkownikow-sony-wprowadza-zaskakujace-zmiany.html Sony znowu rucha klapkow ale to juz standard Edytowane 20 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 20 listopada 20231 r Ja w sumie w następnej generacji to pójdę full PC do „exów” i multiplatform, a przenośnie to albo SD albo Switch2. Wyjdzie drożej ale realnie takie RTX 4090 będzie poza zasięgiem PS6PRO.
Opublikowano 20 listopada 20231 r 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Ja w sumie w następnej generacji to pójdę full PC do „exów” i multiplatform, a przenośnie to albo SD albo Switch2. Wyjdzie drożej ale realnie takie RTX 4090 będzie poza zasięgiem PS6PRO. Nastepna generacja jak wyjdzie to na rynku bedzie RTX6090 pewnie
Opublikowano 20 listopada 20231 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: kąkuterowcy to nigdy nie grzeszyli rozumem w tej kwestii tak, ale kąkuterowcy starej daty mogą mieć przyzwyczajenia z dawnych lat gdy zmieniało się sprzęt ale zmieniało się też gry. A teraz te ćwoki grają w to samo i biegają po nowe karty żeby im się nie zesrała gierka po updacie, który dodał nic i odrobinę niczego do ich ulubionego pecetowego nawet nie wiem czego bo chuj wie co oni tam grają. A konsolowce jebane ledwo odebrali PS5/XSX od kuriera i już piszą, że oni czekają na Pro, pstro kurwa co to za pojebane czasy. Wymienianie sprzętów co chwila bo pamięci szybsze i cieszą się jak ćpuny z nowego towaru, który popierdoli ich jeszcze bardziej A kupisz najdroższą kartę za parę tysięcy cebulionów i nie masz nawet cząstki gwarancji, że będzie wszystko luksja Spoiler
Opublikowano 20 listopada 20231 r Jebać graczy, potrzebny jest tu wielki reset i powrót branży do cienia. Nic dobrego nie wyszło z tej komercjalizacji.
Opublikowano 20 listopada 20231 r wojna jest potrzebna, za dobrze im teraz nie wiem dlaczego ale utkwił mi w pamięci artykuł w PSX Extreme na temat premiery PS Vita w Polsce, nie wiem kto to pisał ale autor rozpływał się w radości nad tym, że gry nareszcie weszły na salony (bo zobaczył polskich aktorów czy innych ,,znanych'' ludzi na tej samej premierze). A ja nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ma mnie to cieszyć Edytowane 20 listopada 20231 r przez Krzysztof93
Opublikowano 20 listopada 20231 r Paolo cień gracza co tylko potrafi ubijać wilki w wowie chce zabić całą branże bo on stracił miłość do gier wideo ale to my mamy za to płacić. Masakra
Opublikowano 20 listopada 20231 r 13 minut temu, Krzysztof93 napisał: gry nareszcie weszły na salony (bo zobaczył polskich aktorów czy innych ,,znanych'' ludzi na tej samej premierze). Mogli chodzić o to, że gry nie były już niszą i hobby dla dzieci, a stały się poważną gałęzią sztuki. W końcu tak „znamienite” postaci jak Natalia Siwiec spędzają urlop na graniu. No i teraz mamy machlojki, układy, pokazi gier gdzie aktorzy „dobrze bawią się” przed nowymi grami pod Excela. A czemu aktorzy? Bo tylko profesjonalista mógłby udawać, że czerpie radość z tych bezdusznych produkcji. a że graczykiem zostać może obecnie każdy to inwestuje się grube środki w marketing, bo to jedyny sposób aby każul wiedział w co ma grać. No i coraz to bezpieczniejsze kontynuacje biją kolejne rekordy, a taki Returnal czy WipEout nigdy nie ujrzą już światła dziennego. Nie pomagają też „media growe” gdzie ciężko o zajawkowiczów. Z resztą, jakiś kurwa zajawkowiczów jak typy nie mogą przejść samouczka w jebanym Cuphead. Pora na powrót gamingu do korzeni, bo ja nie wiem jak długa ta kurwa pociągnie jeszcze w tej formie.
Opublikowano 20 listopada 20231 r Quote Marvel’s Wolverine game from Insomniac won’t release until 2025. At least, that’s what a new report claims. According to known leaker Daniel Richtman (need to subscribe), not only will the upcoming game not be released in 2024, but it will also feature a “darker” and “more violent” tone than past games from the studio. As far as location goes, it’s set to be set in Madripoor, a Southeast-Asian city within the Marvel universe. The city has been long known as a “haven for pirates” after being built upon the back of a dragon. https://insider-gaming.com/insomniacs-wolverine-wont-release-until-2025-report-claims/ Czyli co, third party timed exclusive i dlc do Gow w 2024? Ryan ty kurwo Edytowane 20 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 20 listopada 20231 r Najgorsze to są graczyki, które kupują spierdolone porty remasterów jak kolekcję mgs czy gta, gdzie dają im przyzwolenie na wydawania zepsutego gówna, bo i tak kupią, a potem to się przenosi na inne developery i myślą jak jebane morawieckie, ale gracze to uber debile róbta gówno i tak kupią.
Opublikowano 21 listopada 20231 r To był człowiek, którym firma oddychała, czy zwykły poeta karierowicz?
Opublikowano 21 listopada 20231 r 14 godzin temu, Faka napisał: Najgorsze to są graczyki, które kupują spierdolone porty remasterów jak kolekcję mgs czy gta, gdzie dają im przyzwolenie na wydawania zepsutego gówna, bo i tak kupią, a potem to się przenosi na inne developery i myślą jak jebane morawieckie, ale gracze to uber debile róbta gówno i tak kupią. Co jest zepsute w kolekcji MGS typie? Kolekcje GTA po problemach, ale też naprawili, są ludzie co lubią odświeżać starocie, a nie piracić na emulatorkach.
Opublikowano 21 listopada 20231 r Przede wszystkim są mlodzi nowi gracze, którzy mogą doświadczyć tego co my lata temu w znośnej oprawie itd.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Przede wszystkim są mlodzi nowi gracze, którzy mogą doświadczyć tego co my lata temu w znośnej oprawie itd. Reasumując to głównie dla nich są robione te wszystkie remastery. Dopiero druga paczka to "nostalgiczni userzy".
Opublikowano 21 listopada 20231 r 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Reasumując to głównie dla nich są robione te wszystkie remastery. Dopiero druga paczka to "nostalgiczni userzy". Te wszystkie remastery są robione bo się sprzedają i są tanie w produkcji, w dupie mają dla kogo są Edytowane 21 listopada 20231 r przez Daffy
Opublikowano 21 listopada 20231 r Ciekawe, który dev zarobił miliardy na remasterach ze sprzedażą po 100k, pewnie gdyby był niepotrzebne, to nikt By ich nie kupował, tymczasem jednak często na nie czekamy, by móc odświeżyć ulubiony tytuł, lub poznać stary nigdy nieograny. To, że niektóre są zjebane to inna sprawa, ale mówię o tych poprawnych/dobrych i "naprawionych".
Opublikowano 21 listopada 20231 r Nie muszą się sprzedać w turbo ilościach, przy tym czasie produkcji i kosztach wychodzą devi na swoje. Do tego dla wielu to mus bo przy obecnym czasie produkcji pełnoprawnych tytułów wręcz muszą mieć jakąś kroplówkę pieniężną po drodze
Opublikowano 21 listopada 20231 r Teraz, Daffy napisał: Nie muszą się sprzedać w turbo ilościach, przy tym czasie produkcji i kosztach wychodzą devi na swoje. Do tego dla wielu to mus bo przy obecnym czasie produkcji pełnoprawnych tytułów wręcz muszą mieć jakąś kroplówkę pieniężną po drodze Z wyjątniem paru firm, jak Rockstar widze raczej trend na "lepsze" remastery, naprawdę porządne odświeżenia. Np. Mass Effect Legendary, Nier Replicant, FF XII: Zodiac Age Kolekcja MGS to taka, że tak powiem minimum, ale do totalnego zjebania w worze GTA Trilogy (tam dali teoretycznie więcej sosu od siebie, tylko jakiego xD) bym jej nie zaliczył.
Opublikowano 21 listopada 20231 r 2 hours ago, KrYcHu_89 said: Co jest zepsute w kolekcji MGS typie? Kolekcje GTA po problemach, ale też naprawili, są ludzie co lubią odświeżać starocie, a nie piracić na emulatorkach. Może to, że jest technicznie gorsza niż kolekcja na PS3/X360?