Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

No ale aż tak to jest pożądane? Bardziej niż cały ekosystem Xbox razem wzięty? Sprzedaż pokazuje jak ludzie srają na Xa po całości, oni wydają czekoladowe pady do swojego sprzętu a tu wychodzi pad z ekranem jako zwykłe akcesorium i rozpierdala w sprzedaży cały dorobek Microsoft - WOOOOW. Ciekawe czasy nastały, PS5 miażdżył Xa od premiery ale nawet akcesorium? Tego chyba nawet fani Sony się nie spodziewali.

Czego się fani Sony nie spodziewali? Że Sony wyjebane będzie miało na nich po całości przez całe 12 miesięcy, oferując na końcu tak podłego sequela, że nie ma ilości whisky która zatrzymałaby cię przy konsoli? Klapy rzucają się na wszystko od Sony przez recenzjami (które w przypadku Portala są zwyczajnie kupione - patrz realny czas pracy baterii), a dopiero potem zastanawiają się czy warto było.

Lata tresury i ogłupiające gry sprawiły, że niebieskie kundle mają zaniki w korze przedczołowej i nie potrafią już nawet racjonalnie podchodzić do tego jak podle traktuje ich Sony.

Upadek graczy, uwstecznienie gatunku.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Trzeba przemyśleć zakup Sonki Portal, switch już odchodzi na emeryturę, a żadnej innej sensownej alternatywy do grania pod kołderką nie ma. :)

Opublikowano

Spokojnie niedługo switch 2 wychodzi. Jeszcze mi świta jakiś sprzęt pesudo przenośny ni to komputer ni konsola ale zapomniałem nazwy bo to jakaś pchła co się sprzedała gorzej od vity xDD

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Spokojnie niedługo switch 2 wychodzi. Jeszcze mi świta jakiś sprzęt pesudo przenośny ni to komputer ni konsola ale zapomniałem nazwy bo to jakaś pchła co się sprzedała gorzej od vity xDD

No nie spodziewamy się po Tobie umiejętności zapamiętywania czegoś więcej niż wciskania przycisku power na laptoku z tgp 80w karty graficznej. Inna sprawa ze Steam Nad Deck zweryfikował podstawowe skille ludzi tu na forum i pokazał ze większość z nich potrafi tylko konsole odpalic i gala do przodu. Nawet Beta zrobiła grę dla debili żeby wciskali ciagle przycisk „wejdź”

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

O to może w końcu przejdziesz jakąś grę liściu poza tym god of warem co ogrywałeś na kolanach kolegi który Ci podpowiadał gdzie iść:niki:

Opublikowano

stare jak podzespoły tej stimowej c0rwy :)

Opublikowano

W przyszłym roku jest święto graczy więc steam jechowcy i xboty nie są zaproszone :niki:

Opublikowano

Sorry Pupcio ale po upgrade SD do wersji OLED już racZej nie będzie więcej konsol od Nintendo. 

Sa tez dobre strony, może wreszcie znajdziesz sobie dziewczynę bez elfich uszu. Taka prawdziwa. 

Opublikowano

Ale nintendo nie konkuruje ze steamem. Jak zaczną robić sprzęt do emulatorów i graczyków to mogą się bać o swoją pozycje! Narazie steam i ich potężne 3 miliony steam jechowców jest bezpieczne :niki:

Opublikowano

Sony gra w swojej lidze w ostatnich latach.

Lidze ostrego ruchania klapów 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
2 hours ago, drozdu7 said:

Sony gra w swojej lidze w ostatnich latach.

Lidze ostrego ruchania klapów 

image.png.4269cdfea929cdb325114c94e91ed5f1.png

Opublikowano

Już abstrahując od sensowności tego urządzenia i wojenek - albo tak mało sztuk wyprodukowali albo to naprawdę będzie duży sukces Sony (a przecież pomysł był mocno wyśmiewany).

Może jak się nachapią niskim kosztem to pomyślą coś o pełnoprawnym handeldzie? Ssanie na rynku jest spore.

Opublikowano

Koszt żaden, ekranik lcd, dualshock przekrojony na pół i marny procek. Gier nie trzeba robić, Sonka ma leb do interesów.

Opublikowano
4 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Może jak się nachapią niskim kosztem to pomyślą coś o pełnoprawnym handeldzie? Ssanie na rynku jest spore.

Sony ma problemy żeby wspierać swoimi grami PS5. Ze wsparciem PSVR2 w ogóle sobie nie radzi.

I mieliby jeszcze wypuścić 3 platformę? Na pewno tak będzie 

Opublikowano

Jak co premierę każdego handhelda klapy znowu w mokrym śnie o trzecim podejściu Sony do tego tematu bo przecież religia zabrania kupna czegoś z innym znaczkiem na obudowie więc trzeba marzyć 

Opublikowano
46 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Lepiej nie, wydadzą rewizję z Oled i chmurą z Ps Premium i wystarczy.

48 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Już abstrahując od sensowności tego urządzenia i wojenek - albo tak mało sztuk wyprodukowali albo to naprawdę będzie duży sukces Sony (a przecież pomysł był mocno wyśmiewany).

Sam wyśmiewałem, no ale sprzęt przenośny z dobrym ekranem który można normalnie trzymać okazał się być strzałem w dziesiątkę. 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Sony ma problemy żeby wspierać swoimi grami PS5. Ze wsparciem PSVR2 w ogóle sobie nie radzi.

I mieliby jeszcze wypuścić 3 platformę? Na pewno tak będzie 

Godzinę temu, Daffy napisał:

Jak co premierę każdego handhelda klapy znowu w mokrym śnie o trzecim podejściu Sony do tego tematu bo przecież religia zabrania kupna czegoś z innym znaczkiem na obudowie więc trzeba marzyć 

A Ci już się zesrali :CoolStoryBro: boli dupa, że ekranik LCD i trochę wibracji niszczy sprzedażowo flagowca Spencera? 

Opublikowano

Edit: o, ciekawe, że już mogę tu postować. Rano jeszcze nie mogłem.

Myślę, że doświadczenia Sony z handheldami i to, że Nintendo zrobiło jeden sprzęt, który jest tak i tak no i teraz

te handheldy PCtowe pokazują, że nie ma sensu robić sprzętu przenośnego, na którym chodzą tylko zrobione pod niego gry.

MS mógłby zrobić handhelda z XSS, już mają całą infrastrukturę, że gry muszą też chodzić na słabszym sprzęcie. Sony w tym momencie nie ma chyba na to szans.

Edytowane przez dominalien