Opublikowano 8 stycznia 20241 r Widzę że bald beka nawet w gobliniej kategorii bez szans z goty zeldą
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Panowie, BG3 wyszło już z early access czy dalej gra działa tylko do końca pierwszego aktu, bo go kurwa łatali nieprzerwanie przez trzy ostatnie lata?
Opublikowano 8 stycznia 20241 r 23 minuty temu, Pupcio napisał: Widzę że bald beka nawet w gobliniej kategorii bez szans z goty zeldą Pupcio marnujesz czas pisząc w cw o guwnogierkach a mógłbyś ogrywać Call of Juarez albo jakieś Singularity
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Nie no szanujmy się Zelda wciąga odbytem Baldura którego ludzie odpalili tylko dla beki żeby wyruchać niedźwiedzia, chore poyeby
Opublikowano 8 stycznia 20241 r Patrzcie co mi daje król Xbox! Za 18 euro Avatar i Prince of Persia i resztę nieogranych średniaków. Czy Sony by mi na to pozwoliło?
Opublikowano 9 stycznia 20241 r Już niedługo pokaz od Mistrzów z Machine Games czyli Indiana Jones i Grobowiec Klapów
Opublikowano 9 stycznia 20241 r No to 18.01 kolejna konferencja o której będzie głośno . Mnie osobiście bardziej rajcuje, czy dopracowali Avowed, niż ta Indiana, ale fajnie, że coś nowego M$ pokazuje, no zobaczymy, oczywiście oczekiwania ogromne .
Opublikowano 9 stycznia 20241 r @KrYcHu_89 a jak tam twoje oczekiwania wobec Sonki? Ilu gier AAA od Playstation Studios oczekujesz w tym roku?
Opublikowano 9 stycznia 20241 r 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Mnie osobiście bardziej rajcuje, czy dopracowali Avowed Moim zdaniem będzie to gra o skali Outer Worlds, tylko w innym settingu. Nie wierzę w jakieś Skyrimy czy inne marketingowe huje muje. 25-30 h, jakieś wybory, jakiś fajna fabuła i rozwój postaci. Tyle i aż tyle wystarczy moim zdaniem. Nie trzeba się porywać z motyką na słońce żeby stworzyć dobrą grę
Opublikowano 9 stycznia 20241 r 1 minutę temu, ASX napisał: @KrYcHu_89 a jak tam twoje oczekiwania wobec Sonki? Ilu gier AAA od Playstation Studios oczekujesz w tym roku? Nie oczekuję 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Moim zdaniem będzie to gra o skali Outer Worlds, tylko w innym settingu. Nie wierzę w jakieś Skyrimy czy inne marketingowe huje muje. 25-30 h, jakieś wybory, jakiś fajna fabuła i rozwój postaci. Tyle i aż tyle wystarczy moim zdaniem. Nie trzeba się porywać z motyką na słońce żeby stworzyć dobrą grę Na pewno to nie będzie skala Starfielda, ale gra może wyjść lepsza, 25-30h wydaje się sensownym zakresem, mają doświadczenie jak nikt, Eory lore mają zajebistą, Outer Worlds, New Vegas grały fabulą, to na pewno moja najbardziej oczekiwana gra od Microsoft Studios tego roku, o ile rzeczywiście w nim wyjdzie. Jedyne, co może nie wyjść to dopracowanko, bo Obsidian zawsze na tym leży, z tym, że teraz mają więcej hajsu i czasu, bo stoi za nimi gigant.
Opublikowano 9 stycznia 20241 r Avowed to będzie Outer worlds w innym settingu. Niewielka gra na 30-40 godzin, że światem podzielonym na huby. Gameplay i grafika też będą podobne
Opublikowano 9 stycznia 20241 r Będą bomby. Obstawiam Skyrim 2, Gears 6 na silniku U5, Ninja Gaiden 4 oraz nowy Splinter Cell.
Opublikowano 11 stycznia 20241 r No i po fajnym dodawaniu co tydzień kontentu do gry, nastąpiła śmierć FM. Tak wygląda gra usługa. Dzięki za dobre chęci, ale zdechliscie
Opublikowano 11 stycznia 20241 r Czy do końca generacji już tylko Gow3, Horizon 3, tlou3, fajnale, Tsushima 2, returnal 2, death Stranding 2? To wszystko przegryzione Wolver-manem czyli "nowym IP" Edytowane 11 stycznia 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 11 stycznia 20241 r Gier może i nie ma, ale w JP zbroją się w Sonkę, pewnie przez premierą 7REBIRTH ten tydzień A Spajdi w otoczeniu Switchowych Japońców wygląda śmiesznie xD
Opublikowano 11 stycznia 20241 r Piękny widok. Po switchu 2 nic nie zostanie z tej plejkurewki w NIPPON i bardzo dobrze swoją drogą bo to nie jest już japoński sprzęt z duszą tylko amerykański bezdusznik pokroju xboxa
Opublikowano 11 stycznia 20241 r Właśnie Xbox cudowna alternatywa gamingowa, wraz ze Switchem pełna paleta doznań. Ps Hui nie wie sama czym ma być, trzymam to jeszcze tylko dlatego że liczę że ogarną się i coś nowatorskiego wypuszcza. a ręka mnie świerzbi żeby opierdolic dziada, jak pomyślę że moja lista powyżej miałaby się spełnić.
Opublikowano 11 stycznia 20241 r 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gier może i nie ma, ale w JP zbroją się w Sonkę, pewnie przez premierą 7REBIRTH ten tydzień A Spajdi w otoczeniu Switchowych Japońców wygląda śmiesznie xD Ten Dragon Quest się w końcu wyprzedał czy nie, że takie liczby. Square Enix nawet niedawno wydał komunikat żeby się zaopatrywać w wersję cyfrową. “Due to the popular demand for Dragon Quest Monsters, the physical version is currently sold out in many stores. If you wish to purchase the game, we hope you consider the digital version instead.”