Opublikowano 17 stycznia 20241 r to nawet nie remaster co patch do crapa 6/10 Niebieskie frajery są tylko do dymania przez Jima ale nawet tutaj są jakieś granice
Opublikowano 17 stycznia 20241 r A niebieskie muchy srają pod siebie z zachwytu bo 90 na meta, to najważniejsze;) Huj że naughty dog wyjebalo ich bez mydła trzy razy. Wycinając multi, obiecując nową grę którą skasowali i teraz wołając kasę za ten trybik. Po ostatnim roku gdzie wydali dwie gry(w dodatku no takie bezpieczne w huj), utopili vr2, wydali nową zajebistą "konsolę" Portas. Oraz gdzie zaczynają ten rok od tlou2, roninem z PS3 i finalem część 2 (gdzie jesteśmy, druga płytka już leci?). Po tym wszystkim jeszcze klaszczą a bańka spierdolenia nawet nie nadkruszona.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Wychodzi na to, że w 2023 więcej gier sprzedało się na Ps4 niż na nowe xboxy. To chyba ten gamepass tak zachęca. Pograli ludzie w Starfielda i potem polecieli kupić kopie na własność
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Microsoft do liczby aktywnych userów liczy wszystkich, co się zalogowali do Windowsa xD.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Microsoft do liczby aktywnych userów liczy wszystkich, co się zalogowali do Windowsa xD. Ponoć liczy każdego co ma okna w domu Edytowane 18 stycznia 20241 r przez Daffy
Opublikowano 18 stycznia 20241 r W dniu 11.01.2024 o 17:18, Donatello1991 napisał: O mój Boże Xbox w końcu dowiezie! Gnój na taczkach. Dowiezione!
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Jestem zaskoczony,ze kazda gra mi sie podobala Nawet Visions of Mana
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Sonka rozjebana. Indie świetna gra ale będzie kwik plejstejszynowców że gówno bo z oczu a ich mózg nie ogarnia czegoś innego niż widok TPP.
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Indy oprawą to tak celuje widzę w uncharted ale chyba 2 bo do 4 to nawet wstyd porównywać
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Podsumowując, rok 2024 może uratować już tylko Switch2 i boskie exy Nintendo
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Nie wiem czy jest sens śmiać się z Xboxa patrząc na lineup Sony w tym roku
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Kolejny rok wygrany - Call of Duty, Ara, Awoved, Indiana i Hellblade od studiów wewnętrznych, MFS i Stalker 2 od zewnętrznych, a w GamePassie kolejne bomby, że zacznę od remake’u najlepszej persony na premierę. Różnorodność, różnorodność, różnorodność. Można nie miec Plejki tej generacji i nieco stracić, ale nie mieć Xboxa tej generacji to jak jej w ogóle nie doświadczyć.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r Brak pudełka HB2 przekreśla grę na starcie. Avowed drewno totalne. Indiana super.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r W dniu 17.01.2024 o 11:17, Donatello1991 napisał: Nowa zabawka do xboxa. Nie musisz nam udowadniać, że teraz kolejne 200h z klockiem spędzisz