Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Siedzisz między pudełkiem z Redfallem a pudełkiem ze Starfieldem?

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

krycha dostajesz czasami minusa za bycie największym debilem na forum :)  wieczne trollowanie w tematach xboxa i nintendo. W każdym temacie ktoś ciągle ci musi coś tłumaczyć i to pisanie 2-3 postów jeden pod drugim.

Najlepsze że później latasz za mną lub osobami które piszą negatywnie o ff/pajonku 2/sony  jak cygan za 50 groszami w tramwaju, z 20x w ciągu miesiąca mnie wspominasz w postach, chyba że jesteś jakimś słabo napisanym skryptem przez ucznia na informatyce to luz.

To już donek spuszczający się na pady który zamontował szafkę RTV frontem do ściany jest przy tobie gigachadem, tyle :gigachad:

a wracając do CW

GEIjnvXbwAArEcV?format=jpg&name=large

klapy jak co roku

g%C5%82odny-szczeniak-shih-tzu-trzymaj%C

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
4 godziny temu, SnoD napisał:

Nie musisz nam udowadniać, że teraz kolejne 200h z klockiem spędzisz ;)

Nie no rankedy w CoD ruszyły,  więc teraz już na xbox do 21 mają tylko Forza I może Persona 3.

Opublikowano

Na początku myślałem, że mam zwidy grając No Return Joelkiem, ale nie i to jest nawet śmiesznie xDD

Opublikowano

Budowa ciała ta sama więc nie dziwota:niki:

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

Budowa ciała ta sama więc nie dziwota:niki:

Joel dosłownie stał się Abby, co za immersja :notbad:.

Opublikowano

Pięknie yebia w Sony dupy klaperskie od początku roku. Kupujcie kupujcie, trzeba wspierać markę 

Opublikowano

Ale to wy się podniecacie 4 letnią średnią grą durnie :)

Opublikowano

Podobno Sony porzuciło plany wydawania gaasów i teraz skupia się na wydawaniu dodatków w postaci trybów roguelike do istniejących gier. Po dodatkach do GoW Ragnarok i TLOU2 kolejne będą dodatki rogue do spidera i ratcheta.

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Oglądasz Directa mówisz sobie o nieźle się te gry zapowiadają. Potem kupujesz tlou 2 remake i już wiesz, że MS dalej w czarnej piździe x grami.

ja wiem,ze to kurwa CW ale litosci i jeszcze kurwa to remake nazwyasz :dynia: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To lepsze i jakie prawdziwe :)

Opublikowano

Wczoraj fantastyczny wieczór z plejstejszyn. Rodzinka poszła spać, to sluchaweczki i zaczynamy Horizona 2.

Graficzka rozpierdala oczy. Po czym mamy pierwsze zbieranie jagód, pierwsze skanowania, pierwsze wytwarzanie strzał. I przypomniałem sobie ze w pierwszym Horizonie robiłem to przez 50h. Pomyślałem pierdole to.

Położyłem się i grałem do 2 w nocy w Metroid Prime Remastered.

Ps. Co oni kurwa zrobili z ryjem Aloy xddd przecież już na pierwszym filmiku ona wygląda tragicznie 

Opublikowano
9 hours ago, MaZZeo said:

czy coś zostanie na te kurwe sonke? Chyba trzeba będzie opierdolic małża w tym roku.

Elegancko, w końcu uda mi się skończyć Tsushime na laptopie bo te wyjące PS4 odbiera mi smak życia