Opublikowano 23 stycznia 20241 r 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał: FM 2023 to jebane gówno naukowo potwierdzone iż gorsze od międzygeneracyjnego GT7 FM robi coś co jest nieosiągalne z jakiegoś powodu dla GT7 - dobrze się w nim jeździ. Brakuje contentu i jak to w GAAS-ach trzeba poczekac aż wyklepia, ale już widać, że potencjał FM jest wielokrotnie wyższy od GT7. Nie mówiąc już o tym, że szczytowe osiągnięcie serii GT ledwo przekroczyło oceny najgorszej Forzy Motorsport w historii. Różnica klas, Xbox najlepsze 1st party na rynku.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: FM robi coś co jest nieosiągalne z jakiegoś powodu dla GT7 - dobrze się w nim jeździ. Brakuje contentu i jak to w GAAS-ach trzeba poczekac aż wyklepia, ale już widać, że potencjał FM jest wielokrotnie wyższy od GT7. Nie mówiąc już o tym, że szczytowe osiągnięcie serii GT ledwo przekroczyło oceny najgorszej Forzy Motorsport w historii. Różnica klas, Xbox najlepsze 1st party na rynku. No ty sobie popierdol głupoty a społeczność pojebów z sim-rigami będzie jakieś w chuj razy większa w GT7 niż w FM. Ile to jest w chuj? W chuj to jest tyle, że ja pierdole. Ogólnie ogromna liczba. Nawet nie ważne, że FM jest na PC, tam mają swoje Competizione a z Forzy wyszli po 34 minutach jebiąc te gówno prądem i maczetami. Jak gierki z Xboxa zaczną dostawać 10 zł więcej budżetu to może dostaniecie swoje 90 na meta jeśli was naprawdę te oceny liczbowe (haha jaka beka- oceny liczbowe chujowych recenzentów ) obchodzą.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Nieźle wyparcie. Popularność (a raczej jej brak) gier Sony na PC pokazuje, że ta dominacja PlayStation jest jedynie w waszych urojeniach. Jedyne co dominuje to kutas Sony w ilości odwiedzin waszych dup przez ostatnie dwie generacje.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Popularność (a raczej jej brak) gier Sony na PC pokazuje, że ta dominacja PlayStation jest jedynie w waszych urojeniach. Jedyne co dominuje to kutas Sony w ilości odwiedzin waszych dup przez ostatnie dwie generacje. yhym a gdzie bym nie czytał komentarzy to tylko płacz żeby Sony dało konkretną gierkę na PC. Bloodbourne, Tsushima (mój brat nadal czeka, niech czeka), Demons Souls. Po czasie z płaczu przechodzą do agresji. Dali by dupy bezdomnemu na dworcu żeby mieć Bloodbourna na PC a ty mi piszesz, że nikogo Odklejony jesteś jak stara folia na smartfonie no ale wiadomo ty używasz argumentu ocen w dyskusji więc wiadomo, że ty masz dobre loty. Oceny trzymej mne bo nie mogę Edytowane 23 stycznia 20241 r przez Krzysztof93
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Paolo totalna odklejka ale co się dziwić jak chłopak gra w wowa i jest fanem xboxa
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: yhym a gdzie bym nie czytał komentarzy to tylko płacz żeby Sony dało konkretną gierkę na PC. Bloodbourne, Tsushima (mój brat nadal czeka, niech czeka), Demons Souls. Po czasie z płaczu przechodzą do agresji. Dali by dupy bezdomnemu na dworcu żeby mieć Bloodbourna na PC a ty mi piszesz, że nikogo Odklejony jesteś jak stara folia na smartfonie Niesamowite, a potem widzisz statystyki popularności gier Sony na Steamie które są daleko za jakimiś starociami od Xboxa. Serio, każdy myśli, ze chce tych gier jak twój brat Janusz co naoglądał się reklam i naczytał propagandy w sieci pożytecznych idiotow twojego pokroju, a potem nikt w to nie gra, bo to zwyczajnie nudne gry.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: Pociąg z Paolo już odjechał dzisiaj widzę xD. jak zwykle o czasie
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Krzysztof, a twoim bratem nie jest może Krychu? Obaj macie tendencję do pierdolenia głupot bez sensu i pokrycia. Pozdrawiam mocarną markę Spierdolman co na Steamie ma łącznie mniej graczy niż dostępne w GamePassie Sea of Thieves z 2017.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Krzysztof, a twoim bratem nie jest może Krychu? Obaj macie tendencję do pierdolenia głupot bez sensu i pokrycia. Pozdrawiam mocarną markę Spierdolman co na Steamie ma łącznie mniej graczy niż dostępne w GamePassie Sea of Thieves z 2017. Niby zwykły chłop z Podlasia, a jednak debil :).
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: No ty sobie popierdol głupoty a społeczność pojebów z sim-rigami będzie jakieś w chuj razy większa w GT7 niż w FM. Ile to jest w chuj? W chuj to jest tyle, że ja pierdole. Ogólnie ogromna liczba. Nawet nie ważne, że FM jest na PC, tam mają swoje Competizione a z Forzy wyszli po 34 minutach jebiąc te gówno prądem i maczetami. Jak gierki z Xboxa zaczną dostawać 10 zł więcej budżetu to może dostaniecie swoje 90 na meta jeśli was naprawdę te oceny liczbowe (haha jaka beka- oceny liczbowe chujowych recenzentów ) obchodzą. Indeed, to już jest jakiś kompleks, seriously i to osrywanie każdej gry, która nie wychodzi na Klocka, tak po prostu, bo trzeba xD. Znam kilka gorszym i bardziej agresywnych fanboyi od Sony, którzy nie potrafią przyznać się do porażki, albo, że im się coś innego podoba, są to Wowiarze i fanboye Microsoftu xD. Edytowane 23 stycznia 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Dziwi mnie Krychu, że po kolejnym pokazie kompletnej ignorancji i nieznajomości rynku jaki zaserwowałeś ostatnio w temacie Xboxa wciąż udzielasz się na forum.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Dziwi mnie Krychu, że po kolejnym pokazie kompletnej ignorancji i nieznajomości rynku jaki zaserwowałeś ostatnio w temacie Xboxa wciąż udzielasz się na forum. To już, wracaj już do tematu gamepassa za 4 złote, ignorantem to Ty jesteś. Psiu, idź , how how, buu.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Ale no serio co im zostało. Kto się temu dziwi, że boty pierdolą głupoty. Jeśli się z gierki śmieją i dostaje chujowe oceny to wystarczy powiedzieć, że jest UNIKATOWA. Starfield jest memem ale NASTĘPNY ROK WAS ZAJEBIE. Jeśli FM 2023 jest uznane przez pojebów od symulatorów za gówno, po godzinnym materiale na DF wychodzi na to, że tworzona na next-geny przez lata wygląda gorzej od cross-gena GT7 to można odnieść się do czysto subiektywnych odczuć i powiedzieć JEŹDZI SIĘ LEPIEJ. Kurwa typie, co to znaczy ,,dobrze się jeździ''? Komu? Wszystkim? Tobie? PIERDOLISZ i tyle a no i zawsze jest koło ratunkowe każdego ubota, AS z rękawa, zrzucona bomba z precyzją sztukasa, przypominanie co chwila, że HI-FI RUSH! No i można też porównywać popularność i liczbę graczy w grach online vs singleplayer ale to już trzeba odstawić leki na przynajmniej dwa tygodnie. Wciąż się dzieje życia cud
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 8 godzin temu, Daffy napisał: Tej ale w dzisiejszych czasach to nie jest prawda. Quiet Mode to jest sztos opcja teraz w laptopach. 53 stopnie na GPU w BG 3 na 100 klatkach z DLSS chociaż nie wiem jak będzie w 3 akcie
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 8 godzin temu, Daffy napisał: Ależ biedaków boli nadhandheld wszechczasów Zapytałbym w co na Switchu gra Pupcio ale on nie ma switcha tylko gra zgarbiony na starym laptopie Steamlaptokarze mając największy ból zwieracza.
Opublikowano 24 stycznia 20241 r Dobry ruch sony, w koncu wysrali się na niedoyebaną plejśmieciare 4.5 i niedoyebane community klapów
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Zwolnienia były, są i będą. W korpo nie ma sentymentów. Można mieć tylko nadzieję że to przemyślana redukcja
Opublikowano 25 stycznia 20241 r 1900 głów i Ybarra polecieli, Spencer mówi że sytuacja jest trudna? oj Wy zielone kurewki, od 2001 wieczne przegrywy Edytowane 25 stycznia 20241 r przez jimmyyy8
Opublikowano 25 stycznia 20241 r Sytuacja trudna, zielone szympansy nabily mops passa za 4zl na 8lat do przodu, to trzeba się ratować w inny sposób. Wydawac gry tam, gdzie się sprzedają.