Opublikowano 29 stycznia 20241 r Rebirth luty, Ronin marzec, to już przecież wiemy. Dalej będzie Stellar Blade też raczej pierwsza połowa 2024, reszty pewnie się w środę jeszcze nie dowiemy, może jakieś zajawki tylko, tak to by wymienili z nazwy te tytuły w ogłoszeniu.
Opublikowano 29 stycznia 20241 r 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Rebirth luty, Ronin marzec, to już przecież wiemy. Dalej będzie Stellar Blade też raczej pierwsza połowa 2024, reszty pewnie się w środę jeszcze nie dowiemy, może jakieś zajawki tylko, tak to by wymienili z nazwy te tytuły w ogłoszeniu. I zadna z tych gier jest first party
Opublikowano 29 stycznia 20241 r 1 minute ago, Szermac said: Ale orka zapierdala Orka gier third party ktore sa jedynie time-exlusive, z sony nigdy nie bylo tak dobrze
Opublikowano 29 stycznia 20241 r 8 minutes ago, Szermac said: Mowisz o klapkach? nie wiem was sony rucha i mowicie ze wszystko ok xD
Opublikowano 29 stycznia 20241 r No rzeczywistość jest taka że jak ktoś chce ograć dobre gry w tym roku to musi mieć Sonke pod TV. A pierwsza już za miesiąc W innym przypadku zostaje tylko Indiana sprzed dwóch geeracji.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Kojima-san zaprasza na pokaz? Ale będzie zrzucał bolasy na mordy klapów. Przyszły rok już zapowiada się świetnie
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Bomby prawdy dzisiaj, 15 gier, same prawdziwe, Kojima, plaża, dupeczka z Korei, samuraje, a do tego być może mistrzowie z Krk. Edit: A nie to jutro, ale i tak prawda nie ucieknie :D. Edytowane 30 stycznia 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Znowu mi wolne wypadło na Sony Master League. Gdybym pił alkohol to bym świętował od jutra 20h.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Też nie mogę się doczekać - od jakiegoś czasu retro wchodzi mi aż miło więc Ronin z PS3 i komplet remasterów będzie jak manna z nieba. A w 2025 DS2
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Oho, wizja 2024 roku na Sonce gdzie hit goni hit a najsłabsza zapowiedź z Sonki zmiata z planszy najlepsza zapowiedź MS, zaczyna niszczyć umysły. Dla gracza tylko PlayStation. Dla amatora, demo pass
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 34 minuty temu, Donatello1991 napisał: Znowu mi wolne wypadło na Sony Master League. Gdybym pił alkohol to bym świętował od jutra 20h. Dominacja, jak za czasów Pro Evolution Soccer 6.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Oho, wizja 2024 roku na Sonce gdzie hit goni hit a najsłabsza zapowiedź z Sonki zmiata z planszy najlepsza zapowiedź MS, zaczyna niszczyć umysły. Dla gracza tylko PlayStation. Dla amatora, demo pass niezła choroszcz w bani liściu, 2 lata bez gier a ten jeszcze pierdoli, że hit goni hit - chyba remaster za remasterem i jakieś gnioty od azjatyckich studiów krzak co dostają hajp, bo na starcie są na kurwę niebieską ocknij się kurwa i zacznij grać w gry chociaż, a nie pałujesz się do zapowiedzi multiplatform
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Ronin + serial Shogun (2024) wiosną tego roku zakwitną jabłonie jak w Chinach!
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Ciekawe kto nas zaprosi na pokaz? Jim king jon czy już nowa potencjalnie osoba na stanowisku.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 7 minut temu, jimmyyy8 napisał: Xbox rozjebany, a jeszcze pokazu nie było. Niewiarygodne. Jeszcze nie pokazali nic, klapy ogłosiły zwycięstwo, a po kilku dniach nikt nie pamięta, że w ogóle coś się odbyło. i tak od 2021 klasyka
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: klapy zwycięstwo i tak od 2001 klasyka Paolo parę literówek Ci się wkradło, poprawiłem!
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Paolo 3 lata pod kamieniem siedział i nie zauważył sztosów z zielonym na meta u Sonki. Chociaż w goty dał FF16 które mógł ograć jedynie na PlayStation. Chlopiec pisze o multiplatformach ale zapomina ze bez sonki w te gry nie zagra. Chyba ze na PC, kiedyś tam po wszystkich będzie się ślizgał