Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ale to nie jest nasza wina że xbox był gównem i umarł :reggie:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Serio whisker, pojebało ci się w głowie.

tylko wyzwiska, typowe :D nic się nie pojebalo odkąd sprzedałem XSX czuję się o wiele lepiej. Zaliczyłem co miałem zaliczyć słownie kilka gier i odłączyłem się od tej rakowej usługi gamepass gdzie czase ściągałem byle gówno licząc że będzie hit i marnowałem czas później.

43 minuty temu, Bzduras napisał:

W sensie ty myślisz, że teraz każdy sprzeda Xboxa i poleci po plejkurwę bo są plotki, że wyjdą na nią HiFi Rush i Starfield? Jednak alkohol zabija szare komórki w tempie szybszym niż naukowcy myśleli do tej pory

Nie myślę że każdy sprzeda a niech zostawi nawet i abonament mam to gdzieś :) ale prawda jest tak że następną konsole jaką kupicie to PS6 i tu nie ma co do tego pytań. Alkohol to Tobie wyżarł szare komórki skoro myślisz inaczej. Bronią się ale to nie uniknione. Ja wtedy otworzę 12 letnie whiskey i zerknę na tą upadłość :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Skończy się czytanie majaków takich użytkownikow jak donsterydo o potedze xboxa:niki:

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

ale prawda jest tak że następną konsole jaką kupicie to PS6 i tu nie ma co do tego pytań

Jak te ploty o wydawaniu wszystkiego na sonce się potwierdzą to tak. Mam być jak ty i wojować dla idei?

5 minut temu, Whisker napisał:

Alkohol to Tobie wyżarł szare komórki skoro myślisz inaczej

Nie piję :lapka:

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Jak te ploty o wydawaniu wszystkiego na sonce się potwierdzą to tak. Mam być jak ty i wojować dla idei?

Nie piję :lapka:

No to jeszcze gorzej :) bo dragi niezdrowe

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

W pełni zasłużone, dyskusji z tobą żadnej - konsolowy PiS.

Ale to zieloni przecież pisowcy :D

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

No to jeszcze gorzej :) bo dragi niezdrowe

Nie ćpam :lapka: Ja wiem, że dla ciebie życie bez nieustannego bycia na bani to coś złego, ale polecam, może jeszcze uszkodzenie mózgu nie jest nieodwracalne i wrócisz do społeczeństwa.

Opublikowano

Nie whisker, betonem jesteś najwyższego sortu, bo bezkrytycznie zapatrzonym w swój plastik. Nie rozważającym ani długoterminowo, ani nie będącym świadomym konsumentem. Jedynie Plejka, najebanie się do odcinki przed TV i propagowanie przekazu w sieci. Szkoda mi ciebie po ludzku, bo jako gracz jesteś już stracony.

Opublikowano

Taki początek tygodnia jest wspaniały, zobaczcie jaka agresja, jak się rzucają hahahaha przecież to miód na moją duszę :) 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie whisker, betonem jesteś najwyższego sortu, bo bezkrytycznie zapatrzonym w swój plastik. Nie rozważającym ani długoterminowo, ani nie będącym świadomym konsumentem. Jedynie Plejka, najebanie się do odcinki przed TV i propagowanie przekazu w sieci. Szkoda mi ciebie po ludzku, bo jako gracz jesteś już stracony.

O czym ty pierdzielisz :D jaki zapatrzony, miałem XSX mam switcha i nie spuszczam się na Sonkę bo dla mnie jakbyś zauważył liczą się gry. Jako gracz akurat mam się dobrze , nawet bardzo dobrze :)

Opublikowano

Wezyr jedziesz z nimi,

Xbox jeszcze nie zginął, kiedy Wezyr zyje, co Sonka exa wzięła, szablą odbierzemy

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

nie spuszczam się na Sonkę

xD Wyparcie na najwyższym poziomie. Typie, jak dualbezsens ci się spierdolił po dwóch miesiącach to chwaliłeś sonkę, że w końcu nauczyła cię obsługi wkrętaka. Trudno o wierniejszego żołnierza marki.

Opublikowano

Xbox zdechł pod mostem, brudny, upodlony. O generację za późno.

Opublikowano

Dobry dzień dla graczy, jednej gry xboxowi zazdroscilem, Hellblade 2, ale teraz ogra się na Sonce 5:niki:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

Dobry dzień dla graczy, jednej gry xboxowi zazdroscilem, Hellblade 2, ale teraz ogra się na Sonce 5:niki:

Może Sony się pokusi i wyda na płycie?

:jim:

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Hellblade 2 na SSD od Cernye'go to jest day1 zakup :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, gry na Sonkę. Teraz co było chujowe na PlayStation będzie dobre, bo niestety grasz w logo na pudełku, a nie gry. :( Smutny upadek, jeszcze zwieńczony alkoholizmem.

Głupoty gadasz aby gadać, wiele gier spod skrzydeł Sony również mi się średnio podobały tak samo jak na XSX wychwalałem choćby Forze Horizon 5. Teraz jak i wychwalam Mario Wonder i co? Majaki Ci się załączają kolego ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, jimmyyy8 napisał:

Xbox zdechł pod mostem, brudny, upodlony. O generację za późno.

"Patrzę na was… Głodnych… Przerażonych… Przyciskających dzieci do piersi." - klap do bota 05.02.2024 xDD

Opublikowano

Jedyny słuszny ruch Microsoftu to droga jaką kiedyś wybrała Sega. Produkować gry owszem ale bez konsoli bo ostatnie lata dobitnie pokazały jak sprawa się ma to samo z jego użytkownikami. Upodlenie, agresja, alkoholizm, dragi i wyparcie na każdym poziomie faktu że Sony zwyczajnie przoduje :) 

Opublikowano

Kolejna konsola MS jak powstanie będzie pozbawiona płyt, abonament na pełnej aby doić graczy - to jest drugi scenariusz ale już mniej pewny po ogłoszeniach ostatnich.

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Co prawda gry chujowe, ale sprzęt ma niebieskie logo, a to jest przecież najważniejsze.

Może być logo nawet Burger Kinga jak będzie dostawać takie gry jak Plej

Zieloni też by skorzystali z opcji jednej konsoli i np dwóch abonamentów, płacili by dalej na gamepass a grali z dual sensem w ręku. Konsola idealna? Jasne ale jak widać znak krzyża i spencer namieszali w głowie i nie dociera do nich tak fajny i piękny scenariusz 

Edytowane przez Whisker