Opublikowano 23 lutego 20241 r 11 godzin temu, LiŚciu napisał: Nie no, gowno rozmazane ten FF. Jak nie poprawia szybko to i magia Sonki nie zadziała Ale jak widać nie miało to wpływu na recenzję. Może na jednym przymkniętym oku lepiej widać Magia Sonki
Opublikowano 23 lutego 20241 r 11 minut temu, drozdu7 napisał: Ale jak widać nie miało to wpływu na recenzję. Może na jednym przymkniętym oku lepiej widać Magia Sonki Oczywiście jesteś w błędzie. Wszyscy dosłownie recenzenci poruszyli temat perf mode i często gęsto zaniżali z 10 na 9, albo 8 tylko przez to . Inna sprawa, czy jakby dali tylko 30 fps, ktoś byłby bardziej zadowolony? Bo i tak i po demo i po recenzjach przeważa fakt, że w 60 gra się lepiej Jeszcze kilka ciekawostek, po 119 recenzjach jest to chyba dopiero druga gra na metacritic tej generacji (po Marianello Odyssey), która nie ma ocen poniżej 8/10, same zielone, ale ma ogólnie niższą średnią od Eldena, Zeld, czy Baldura, które miały dużo więcej ocen maksymalnych. Szkoda trochę, że nie ma wersji PC day1, bo oczywiście sam wziąłbym tym razem edycję PC dla oczojebnej grafy w 60+ FPS, ale i tak mam zamiar wsiadać w ten tryb po ograniu obu dem, nawet jak nic nie zrobią z jakością obrazu, w 60 gra się zauważalnie lepiej w tą grę. Edytowane 23 lutego 20241 r przez KrYcHu_89 format
Opublikowano 23 lutego 20241 r 30 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Oczywiście jesteś w błędzie. Zaczepiam tak specjalnie. Nawet nie chce mi się wojować bo Final jest mi całkowicie obojętny i raczej w niego nie zagram, więc przy hooyu. Od kiedy skumalem że ms będzie wydawał gry na Plejce to spadła motywacja do walki xd
Opublikowano 23 lutego 20241 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał: Zaczepiam tak specjalnie. Nawet nie chce mi się wojować bo Final jest mi całkowicie obojętny i raczej w niego nie zagram, więc przy hooyu. Od kiedy skumalem że ms będzie wydawał gry na Plejce to spadła motywacja do walki xd hehehe, spoko, i tak wszyscy skończymy na Spoiler PC
Opublikowano 23 lutego 20241 r No ja bardzo poważnie myślę o przesiadce już teraz na jakiegoś Roga czy Legiona i korzystanie z biblioteki Steama i innych dobroci tych sprzętów. Ale widzę że sonka boi się napisu Xbox Game Studios przy Hi Fi Rushu żeby ludzie czasem nie skapneli się że tam też fajne gierki robią. Prawo i Sprawiedliwość branży;) Edytowane 23 lutego 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 23 lutego 20241 r 44 minuty temu, drozdu7 napisał: No ja bardzo poważnie myślę o przesiadce już teraz na jakiegoś Roga czy Legiona i korzystanie z biblioteki Steama i innych dobroci tych sprzętów. Ale widzę że sonka boi się napisu Xbox Game Studios przy Hi Fi Rushu żeby ludzie czasem nie skapneli się że tam też fajne gierki robią. Prawo i Sprawiedliwość branży;) No to plan Spencera nie wypali, bo on chciał tego napisu :D.
Opublikowano 23 lutego 20241 r 53 minuty temu, Donatello1991 napisał: Zgadnijcie z jakiego roku ta gra jest xd xd Forza 1? 2005 xD
Opublikowano 23 lutego 20241 r Niech nikt z tym nie dyskutuje nawet. No moze Returnal powinien byc najwyzej. Czyzby ronin albo sb 91? Edytowane 23 lutego 20241 r przez Donatello1991
Opublikowano 23 lutego 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Niech nikt z tym nie dyskutuje nawet. No moze Returnal powinien byc najwyzej. Czyzby ronin albo sb 91? SB 85, Ronin 84 SILENT HILL 2 znad Wisły 91
Opublikowano 23 lutego 20241 r 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Switch zaczął ten rok bardzo cieniutko, widać koniec generacji już Nie Krychu, Nintendo po prostu pozwoliło nam nadrobić te wszystkie sztosy i to jest bardzo dobry czas na to. Ale cieszę się, że wam wkońcu wpadło coś do miski
Opublikowano 23 lutego 20241 r Nintendo Switch? No była taka zabawka. Słyszałem ze tez ja nazywani RemasterTendo, ale już chyba umarła. No i podobno zmartwychwstanie odłożono na 2025 rok albo później? Tylko szkoda ze go ubiorą w ciuchy trupa czyli LCD i ramki na sos do frytek.
Opublikowano 23 lutego 20241 r 7 hours ago, KrYcHu_89 said: SB 85, Ronin 84 SILENT HILL 2 znad Wisły 91 krzys znowu predykcje robi
Opublikowano 23 lutego 20241 r U mnie dzisiaj drineczki i Alojka na plejkurwie. Czyli wszystko w normie @Whisker? Tak to ma się odbywać?
Opublikowano 24 lutego 20241 r Przypominam tylko. 28 luty godzina 23:59 kupa w majtach. Trzesace się rece, dreszcze. 29 luty 00:01 Odpalenie arcydzieło.