Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie brzmi. Czy jeśli kupię tu i teraz pc z najnowszymi podzespołami to czy zagwarantuje mi on grę w GTA6 w full detalach?

Czy będę musiał jednak coś wymienić?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Zagwarantuje Ci taki pc chuya do dupy bo ciągle coś będzie nie działać i to niezależnie ile wydasz na tę chujnie i to że po miesiącu nigdy więcej nie ruszysz gry wideo bo ta bezduszna buda zabija miłość do tego pięknego medium! To są jedyne 2 gwaranty użytkowniku Dons

Opublikowano

To do wróżki się musisz udać. Podstawowa kwestia czy i jaki będzie w nowym GTA ray tracing. Za mało wiadomo o grze póki co. Ale jakbym miał jednak wróżyć to nawet biorąc pod uwagę mocno obciążający RT to na 4090 z DLSS na luzie będziesz miał full detale w 60+ fps.

Opublikowano

Pupcio po napisaniu tego posta:

<włącz dolphin.exe>
<Uruchom z pliku...>

<Legenda Elfa.iso>

:balon:

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem to lepiej przejść z ps5 na ps5 pro i mieć masę exow I gta6 na premierę zamiast kupić pc i za dwa lata dokupić 5090 za 2000 euro , bo 4090 nie będzie już wydajny. Dobrze myślałem.

Opublikowano
24 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Obiecujesz że się skończyło? Że jak kupię teraz kompa za 3000 euro to mam sto procent full grafe w gta 6?

mysle, ze na PC moga wydac cloud version, by kazdy nawet na kapciu mogl odpalic gre i zaplacic za nia 400-500zł (taka cene na premiere obstawiam).

zyjemy w czasach, gdzie granie w chmurze juz jakos dziala i uwazam, ze R* nie zrezygnuje z takiego kawałka tortu

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

No 4090 będzie tylko jakieś 2,5 "raza" bardziej wydajny niż PS5 PRO.

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Ale zrozum Donatello1991, ze na PS5 Pro grafika nadal bedzie w chuj gorsza niz na 4090...

Niektórzy tu styczność z gamingowymi pecetami to mieli ostatni raz w latach 90 chyba. 

Wymiana Karty graficznej na nowa/lepsza to często mniejsze pieniądze niż wymiana konsoli na nowa generacje... 

Opublikowano

Isis ale co ty tu bronisz te kąkuterki jak sam po sobie widzisz że jako gracz odżywasz jak grasz na konsolach a wracasz na pc i od razu ci się odpala to pierdolenie typu pippolino i tjery henry :) 

Opublikowano

No tu racja, ostatnie podrygi Sony w tworzeniu własnych exów i podkupowaniu czasówek od innych.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Isis ale co ty tu bronisz te kąkuterki jak sam po sobie widzisz że jako gracz odżywasz jak grasz na konsolach a wracasz na pc i od razu ci się odpala to pierdolenie typu pippolino i tjery henry :) 

A pamiętasz jak marzyłeś żeby zagrać w RDR 2 w 60 fpsach? Po to Paweł są te kąputerki - żeby spełniać marzenia! Zrobisz się starym zgorzkniałym dziadziem, zanim to w końcu na konsolach zobaczysz...

Opublikowano

Ja to jedynie od 14 lat czytam marzenia pecetowców że już za rogiem, już prawie jest rdr 1 na ich POTWORACH :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Znowu trzesace się rece przy otwieraniu pudełka z ps5 pro.

dUSZA

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Ja to jedynie od 14 lat czytam marzenia pecetowców że już za rogiem, już prawie jest rdr 1 na ich POTWORACH :kekw:

Czyżbyś mówił o tej grze?

Opublikowano

Ale śmiga emulatorek! Ja tam mam wersje z duszą czyli pudełeczko na nintendo

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Jakbyście zastanawiali się jak wygląda choroba psychiczna to przykład poniżej:

image.png.d1c15a7146ebb07435b4968abea54a30.png

Znawca branzy Krzysiu?