Opublikowano 18 marca 20241 r Pytanie brzmi. Czy jeśli kupię tu i teraz pc z najnowszymi podzespołami to czy zagwarantuje mi on grę w GTA6 w full detalach? Czy będę musiał jednak coś wymienić?
Opublikowano 18 marca 20241 r Zagwarantuje Ci taki pc chuya do dupy bo ciągle coś będzie nie działać i to niezależnie ile wydasz na tę chujnie i to że po miesiącu nigdy więcej nie ruszysz gry wideo bo ta bezduszna buda zabija miłość do tego pięknego medium! To są jedyne 2 gwaranty użytkowniku Dons
Opublikowano 18 marca 20241 r To do wróżki się musisz udać. Podstawowa kwestia czy i jaki będzie w nowym GTA ray tracing. Za mało wiadomo o grze póki co. Ale jakbym miał jednak wróżyć to nawet biorąc pod uwagę mocno obciążający RT to na 4090 z DLSS na luzie będziesz miał full detale w 60+ fps.
Opublikowano 18 marca 20241 r Pupcio po napisaniu tego posta: <włącz dolphin.exe> <Uruchom z pliku...> <Legenda Elfa.iso>
Opublikowano 18 marca 20241 r Czyli tak jak myślałem to lepiej przejść z ps5 na ps5 pro i mieć masę exow I gta6 na premierę zamiast kupić pc i za dwa lata dokupić 5090 za 2000 euro , bo 4090 nie będzie już wydajny. Dobrze myślałem.
Opublikowano 18 marca 20241 r 24 minuty temu, Donatello1991 napisał: Obiecujesz że się skończyło? Że jak kupię teraz kompa za 3000 euro to mam sto procent full grafe w gta 6? mysle, ze na PC moga wydac cloud version, by kazdy nawet na kapciu mogl odpalic gre i zaplacic za nia 400-500zł (taka cene na premiere obstawiam). zyjemy w czasach, gdzie granie w chmurze juz jakos dziala i uwazam, ze R* nie zrezygnuje z takiego kawałka tortu Edytowane 18 marca 20241 r przez Pierre Deck
Opublikowano 18 marca 20241 r No 4090 będzie tylko jakieś 2,5 "raza" bardziej wydajny niż PS5 PRO. Edytowane 18 marca 20241 r przez tjery
Opublikowano 18 marca 20241 r Ale zrozum Donatello1991, ze na PS5 Pro grafika nadal bedzie w chuj gorsza niz na 4090... Niektórzy tu styczność z gamingowymi pecetami to mieli ostatni raz w latach 90 chyba. Wymiana Karty graficznej na nowa/lepsza to często mniejsze pieniądze niż wymiana konsoli na nowa generacje...
Opublikowano 18 marca 20241 r Isis ale co ty tu bronisz te kąkuterki jak sam po sobie widzisz że jako gracz odżywasz jak grasz na konsolach a wracasz na pc i od razu ci się odpala to pierdolenie typu pippolino i tjery henry
Opublikowano 18 marca 20241 r No tu racja, ostatnie podrygi Sony w tworzeniu własnych exów i podkupowaniu czasówek od innych.
Opublikowano 18 marca 20241 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: Isis ale co ty tu bronisz te kąkuterki jak sam po sobie widzisz że jako gracz odżywasz jak grasz na konsolach a wracasz na pc i od razu ci się odpala to pierdolenie typu pippolino i tjery henry A pamiętasz jak marzyłeś żeby zagrać w RDR 2 w 60 fpsach? Po to Paweł są te kąputerki - żeby spełniać marzenia! Zrobisz się starym zgorzkniałym dziadziem, zanim to w końcu na konsolach zobaczysz...
Opublikowano 18 marca 20241 r Ja to jedynie od 14 lat czytam marzenia pecetowców że już za rogiem, już prawie jest rdr 1 na ich POTWORACH
Opublikowano 18 marca 20241 r Konsolorze: moc nie ma znaczenia, liczy się fun Also konsolorze: PS5PRO? Ale to będzie BESTIA, warta bycia wyjebanym przez Sony po raz drugi czternasty.
Opublikowano 18 marca 20241 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Znowu trzesace się rece przy otwieraniu pudełka z ps5 pro. dUSZA
Opublikowano 18 marca 20241 r Ręce to się trzęsły przy PS3. Teraz wyciąga się bez emocji kawałek chińskiego plastiku z foremki od jajek, przykrytej folią.
Opublikowano 18 marca 20241 r 16 minut temu, Pupcio napisał: Ja to jedynie od 14 lat czytam marzenia pecetowców że już za rogiem, już prawie jest rdr 1 na ich POTWORACH Czyżbyś mówił o tej grze?
Opublikowano 18 marca 20241 r Ale śmiga emulatorek! Ja tam mam wersje z duszą czyli pudełeczko na nintendo
Opublikowano 18 marca 20241 r 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Jakbyście zastanawiali się jak wygląda choroba psychiczna to przykład poniżej: Znawca branzy Krzysiu?
Opublikowano 18 marca 20241 r Klapy są jak ta laska z memów co próbuje uratować ćpuna, ale w tym przypadku laską jest ta c00rwa niebieska - Sonka, a ćpunem - klaperska „godność”.