Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ale ci psycha siadła po tym wyjaśnieniu w temacie Xboxa, teraz pewnie codziennie na discordzie żalisz się na mnie zamiast na minusiki od knotka :banderas:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Baw się dobrze, zjedz ogórka. 

image.png.c528e8b134fb975406d473f5b754ac85.png

Tak podobny do aborted son of sparda, ze myslalem, ze uzyles photoshopa.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Najlepsze jest to, że żyjący w konsolowej bańce myślą, że każdy na PC tylko czeka na exy od Sony na jedno kopyto. O wiele gorzej by było jakby nie dało rady zagrać w np. takiego Total War Warhammer 3 czy Ready or Not, niż w kolejną gałka do przodu, powalcz, cutscenka gierkę TPP od Sony.

Opublikowano

Ale w tsushimke se zagraj Tjery bo jak na sonofciaka bardzo fajna gra

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Ale ci psycha siadła po tym wyjaśnieniu w temacie Xboxa, teraz pewnie codziennie na discordzie żalisz się na mnie zamiast na minusiki od knotka :banderas:

Szybko ci wtedy wyjaśniłem że pierdolisz głupoty. Ale żyj w tej swojej bańce jeśli daje to tobie szczęście. 

A odpowiedz w CW była me debilnego posta bota którego gry day one wychodzą na PC. Tylko widzę innej obrony nie miałeś. :)

Opublikowano

Płaku płaku :banderas: Więcej, niech gra ta słodka melodia darcia pizdy w języku liściów i pieści me uszy :fsg:

Opublikowano

A discorda nie przywołuj lepiej dla własnego dobra:)

Opublikowano

Uuuuu, powiało grozą

<staje przed lustrem jak w Candymanie> Discord, discord, discord

No i co?

Opublikowano

Na przykład to ze Cię połamał 

Kilka razy

:lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Ale w tsushimke se zagraj Tjery bo jak na sonofciaka bardzo fajna gra

Tsushima też cierpi na te ubi guwna, posterunki i inne zapychacze. Jest prześlicznie, klimatycznie, ale no miejscami Assassin's Japan. Psuje to odbiór gry.

Ale od Horizona lepszy.

Kurwa, dla mnie Starfield>Forbidden West 

Opublikowano
14 minut temu, tjery napisał:

Najlepsze jest to, że żyjący w konsolowej bańce myślą, że każdy na PC tylko czeka na exy od Sony na jedno kopyto.

Ja tak nie uważam bo wiem, że wbijacie rangi w LoLu i tyle was obchodzi

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Na przykład to ze Cię połamał 

Kilka razy

:lapka:

Bo wyszedłem z niego żeby nie czytać między innymi twojego smutnego pierdolenia o minusikach od knotka? Niech będzie, że masz rację :balon:

Opublikowano

Jak już wcześniej pisałem: płacz, płacz, twoje łzy są słodkie

Opublikowano

Frajerzy naprawdę myślą, że ludzie czekają na tę sonowską chujnię od najgorszego 1st party na rynku, morderców kreatywności, co od lat nie wydali nic wartego uwagi a jedynie odkupują projekty aby nie wychodziły na Xboxa. 

Opublikowano

A to nie Xbox się teraz pcha żeby wydawać na Sonke?

Opublikowano

Ja tam lubię (a nawet uwielbiam) ich exy, tą "filmowość" itd., ale widzę tu większość myśli, że chodzonki TPP to jest jakaś definicja prawdziwej GRY. Warhammer 3 grywalnościowo zjada wszystkie exy Sony razem wzięte, co nie zmienia faktu, że w żadnym wypadku nie chciałbym grać tylko w gry typu Warhammera, bo to zupełnie inne growe doznanie niż blockbustery od Sony, które w wielu momentach powodują, że kuśka staje jak przy niczym innym. To, że brak w nich różnorodności to już zupełnie inna historia.

Opublikowano

fajnie jakby nazwę tematu zamienić na PlayStation vs cała reszta platform (bo pojedynczo nie damy rady hehe xd)

Opublikowano

Playstation? Krzysiu mówisz o tej dziweczce co daje swoje gry każdemu żulowi spod żabki? :) 

Opublikowano

Playstation zaorało w "HIGH END CONSOLE MARKET". Xbox spierdala z tego biznesu tak samo jak jego akolici z tego forum. Wywiało tych smrodów i nawet pr'owych twittow juz nie wklejaja XD Został tylko support desk microsoftu asx.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

Konsol nie sprzedają, ale czołowe pozycje w zyskach z giereczkowa. Najlepszy abonament i najlepsze 1st party, a klapy myślą, że mamy 1994 i liczy się sprzedaż pudełek z bieda-PC przebranym za konsole. :kekw: Mózgi martwe jak PSVR2.

No i oczywiście to co MS wprowadził lata temu za lat kilka będzie na Sonce, bo od praktycznie dwóch dekad to Xbox nadaje tempo rozwoju branży. 

a Sony jedynie tępo się patrzy :)

Opublikowano

dziesieciokrotna przewaga w ilosci sprzedanych konsol, a devi cancelluja wersje gier na xboxa, bo sie nie oplaca. Tak sie zyje w tym chlewie. Playstation jak zawsze na górze.