Opublikowano 22 marca 20241 r Ale ci psycha siadła po tym wyjaśnieniu w temacie Xboxa, teraz pewnie codziennie na discordzie żalisz się na mnie zamiast na minusiki od knotka
Opublikowano 22 marca 20241 r Godzinę temu, LiŚciu napisał: Baw się dobrze, zjedz ogórka. Tak podobny do aborted son of sparda, ze myslalem, ze uzyles photoshopa. Edytowane 22 marca 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 22 marca 20241 r Najlepsze jest to, że żyjący w konsolowej bańce myślą, że każdy na PC tylko czeka na exy od Sony na jedno kopyto. O wiele gorzej by było jakby nie dało rady zagrać w np. takiego Total War Warhammer 3 czy Ready or Not, niż w kolejną gałka do przodu, powalcz, cutscenka gierkę TPP od Sony.
Opublikowano 22 marca 20241 r 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Ale ci psycha siadła po tym wyjaśnieniu w temacie Xboxa, teraz pewnie codziennie na discordzie żalisz się na mnie zamiast na minusiki od knotka Szybko ci wtedy wyjaśniłem że pierdolisz głupoty. Ale żyj w tej swojej bańce jeśli daje to tobie szczęście. A odpowiedz w CW była me debilnego posta bota którego gry day one wychodzą na PC. Tylko widzę innej obrony nie miałeś.
Opublikowano 22 marca 20241 r Płaku płaku Więcej, niech gra ta słodka melodia darcia pizdy w języku liściów i pieści me uszy
Opublikowano 22 marca 20241 r Uuuuu, powiało grozą <staje przed lustrem jak w Candymanie> Discord, discord, discord No i co?
Opublikowano 22 marca 20241 r Na przykład to ze Cię połamał Kilka razy Edytowane 22 marca 20241 r przez LiŚciu
Opublikowano 22 marca 20241 r 8 minut temu, Pupcio napisał: Ale w tsushimke se zagraj Tjery bo jak na sonofciaka bardzo fajna gra Tsushima też cierpi na te ubi guwna, posterunki i inne zapychacze. Jest prześlicznie, klimatycznie, ale no miejscami Assassin's Japan. Psuje to odbiór gry. Ale od Horizona lepszy. Kurwa, dla mnie Starfield>Forbidden West
Opublikowano 22 marca 20241 r 14 minut temu, tjery napisał: Najlepsze jest to, że żyjący w konsolowej bańce myślą, że każdy na PC tylko czeka na exy od Sony na jedno kopyto. Ja tak nie uważam bo wiem, że wbijacie rangi w LoLu i tyle was obchodzi
Opublikowano 22 marca 20241 r 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Na przykład to ze Cię połamał Kilka razy Bo wyszedłem z niego żeby nie czytać między innymi twojego smutnego pierdolenia o minusikach od knotka? Niech będzie, że masz rację
Opublikowano 22 marca 20241 r Frajerzy naprawdę myślą, że ludzie czekają na tę sonowską chujnię od najgorszego 1st party na rynku, morderców kreatywności, co od lat nie wydali nic wartego uwagi a jedynie odkupują projekty aby nie wychodziły na Xboxa.
Opublikowano 22 marca 20241 r Ja tam lubię (a nawet uwielbiam) ich exy, tą "filmowość" itd., ale widzę tu większość myśli, że chodzonki TPP to jest jakaś definicja prawdziwej GRY. Warhammer 3 grywalnościowo zjada wszystkie exy Sony razem wzięte, co nie zmienia faktu, że w żadnym wypadku nie chciałbym grać tylko w gry typu Warhammera, bo to zupełnie inne growe doznanie niż blockbustery od Sony, które w wielu momentach powodują, że kuśka staje jak przy niczym innym. To, że brak w nich różnorodności to już zupełnie inna historia.
Opublikowano 22 marca 20241 r fajnie jakby nazwę tematu zamienić na PlayStation vs cała reszta platform (bo pojedynczo nie damy rady hehe xd)
Opublikowano 22 marca 20241 r Playstation? Krzysiu mówisz o tej dziweczce co daje swoje gry każdemu żulowi spod żabki?
Opublikowano 22 marca 20241 r Playstation zaorało w "HIGH END CONSOLE MARKET". Xbox spierdala z tego biznesu tak samo jak jego akolici z tego forum. Wywiało tych smrodów i nawet pr'owych twittow juz nie wklejaja XD Został tylko support desk microsoftu asx. Edytowane 22 marca 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 22 marca 20241 r Konsol nie sprzedają, ale czołowe pozycje w zyskach z giereczkowa. Najlepszy abonament i najlepsze 1st party, a klapy myślą, że mamy 1994 i liczy się sprzedaż pudełek z bieda-PC przebranym za konsole. Mózgi martwe jak PSVR2. No i oczywiście to co MS wprowadził lata temu za lat kilka będzie na Sonce, bo od praktycznie dwóch dekad to Xbox nadaje tempo rozwoju branży. a Sony jedynie tępo się patrzy
Opublikowano 22 marca 20241 r dziesieciokrotna przewaga w ilosci sprzedanych konsol, a devi cancelluja wersje gier na xboxa, bo sie nie oplaca. Tak sie zyje w tym chlewie. Playstation jak zawsze na górze.