Opublikowano 22 marca 20241 r Dostaniesz kolejny paluszek w rowa w postaci ps pro. Ale wy lubicie być tak smyrani A kolejnego Xboxa dostarczą tak jak mówisz w 2026 i pewnie będzie lepszą konsolą z lepszymi funkcjami niż nowa plejka. Dokładnie tak jak xsx od ps5
Opublikowano 22 marca 20241 r 26 minut temu, Beelzeboss napisał: max w 2026 miesiac przed premiera ps5 pro zaczną się hehe "leaki" hehe, żeby tylko w ludziach zasiac wątpliwośc i żeby nie przeskoczyli do sony. jaki odklejeniec xddd kurwa, Ty chyba naprawdę wypierasz fakt, że na rynku walka toczyć się będzie między Apple, Amazonem i MSem, a PS jest karłem wśród tych tytanów klapy, jakby was kurwa zamknąć wszystkich w pokoju to może by uzbierało się jakieś dwucyfrowe IQ
Opublikowano 22 marca 20241 r 41 minutes ago, Paolo de Vesir said: jaki odklejeniec xddd kurwa, Ty chyba naprawdę wypierasz fakt, że na rynku walka toczyć się będzie między Apple, Amazonem i MSem, a PS jest karłem wśród tych tytanów klapy, jakby was kurwa zamknąć wszystkich w pokoju to może by uzbierało się jakieś dwucyfrowe IQ Nasz pan i wladca Nvidia tego nie zapomnie
Opublikowano 22 marca 20241 r 18 minut temu, Ryuk napisał: Nasz pan i wladca Nvidia tego nie zapomnie Jak tam monitor wartości o mieszkania?
Opublikowano 22 marca 20241 r 4 minutes ago, LiŚciu said: Jak tam monitor wartości o mieszkania? Mowi do @Bzduraszeby nie wyciagal discord a sam to robi
Opublikowano 22 marca 20241 r Ja bym powoli wygłaszał tą edycję CW bo poziom ostatnich stron to jest taka totalna spierdolina że szok Poważne klapy już dawno usunęły się w cień bo zorientowały się że w tej generacji jest generalne guwno. A zostały takie kurwa asy, altery z dwoma zwojami więcej od kury
Opublikowano 22 marca 20241 r Nie bardzo jest o co walczyć. Gier ni ma, exów to już wcale, konsole to jeden chuj którą kupisz bo patrz wyżej. Teraz te wojny to sztuka dla sztuki
Opublikowano 22 marca 20241 r Nie ma żadnej wojny, bo xbox wywiesił białą flagę. Mówi się wam tumany jak jest, a jak dostaniecie oficjalne info to dopiero wtedy bedziecie gadac, ze to ma sens.
Opublikowano 23 marca 20241 r W dniu 23.02.2023 o 17:34, LiŚciu napisał: Akurat knotka bym raportował za bycie knotkiem. W dniu 22.03.2024 o 14:06, LiŚciu napisał: Nigdy nie kablowałem, xD Leszczu już sie pląta we własnych wysrywach
Opublikowano 23 marca 20241 r 28 minut temu, knotek napisał: xD Leszczu już sie pląta we własnych wysrywach Już było walone? Ciotek śni o mnie po nocach. Wbija na forum tylko dla mnie. Edytowane 23 marca 20241 r przez LiŚciu
Opublikowano 23 marca 20241 r Ja pierdziele nabilem już 175h w FM. W najgorszej części. Co ten grubas dosypuje do gamepassa?
Opublikowano 24 marca 20241 r 5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Nadzieję. Hahahh a jak ten Ronin chodzi na Xie? Pewnie jak zwykle w niższej rozdzialce?
Opublikowano 24 marca 20241 r 5 minut temu, Whisker napisał: Hahahh a jak ten Ronin chodzi na Xie? Pewnie jak zwykle w niższej rozdzialce? Da się jeszcze niższą rozdzialke?
Opublikowano 24 marca 20241 r Ronin ma wyzsza notę od graczy niż dogma. 8 vs 5,5 hahaha Edytowane 24 marca 20241 r przez Donatello1991
Opublikowano 24 marca 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Ronin ma wyzsza notę od graczy niż dogma. 8 vs 5,5 hahaha Ronin to tak naprawdę Days Gone 2.
Opublikowano 24 marca 20241 r W sensie drugie gówno yebane którym jakimś dziwnym trafem bronią klapy bo exik? Klasyka
Opublikowano 24 marca 20241 r No i ogra się po ff7r sifu diablo 4 me Andromeda i stellar blade i bayoneta 3 i banisher i RDR i lords of the fallen i nowym snowrunner. W tedy ten szpil niesłusznie oceniony na 7/10 a realnie 8,7/10 ogra się z przyjemnością.
Opublikowano 24 marca 20241 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: No i ogra się po ff7r sifu diablo 4 me Andromeda i stellar blade i bayoneta 3 i banisher i RDR i lords of the fallen i nowym snowrunner. W tedy ten szpil niesłusznie oceniony na 7/10 a realnie 8,7/10 ogra się z przyjemnością. Minimum 8.8, jakby to była gra na Switcha to minimum 9.5/10
Opublikowano 24 marca 20241 r 2 hours ago, Pupcio said: whiski kupiłeś to gówno? haha, klapy są niemożliwe czasami Zamowil sobie jak co miesiac I ronin dali w gratisie.
Opublikowano 24 marca 20241 r Zwierzęta już budują narrację, że Rise of PS3 to tak naprawdę gra wybitna, branża się nie poznała bo XYZ. a po prostu kundle są już wytresowane, że Sony trzeba bronić za wszelką cenę, nawet jak tym razem poskąpili na recenzje (za karę że TN poszedł na układ z MSem i WoLong)