Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20220730_224523.thumb.jpg.14c3e630b31c4fc8770d5d266ed8f8ac.jpg20220730_224525.thumb.jpg.138a47cfaa84dbaaf870a65c68d72ddc.jpg

:kekw:

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 740,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nawet Phil Spencer zagra nas Plejśmieciarze 5 a najgłupszy człowiek w internecie bez konsoli wciąż tylko masturbacja do pustego kartonu :shieeet:

Co za przegryw :reggie:

Opublikowano

Kto zgadnie co masteruje? 

Co masterujesz? Niech zgadnę... jakąś butelkę?
Opublikowano
12 minut temu, Czezare napisał:

Co masterujesz? Niech zgadnę... jakąś butelkę?

Wymasterowalem dziś 8 także jest top1 \ Tier1

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

Wymasterowalem dziś 8 także jest top1 \ Tier1

Aha, czyli piwsko, bo po tylu butlach whisky to byś umar:daddy:

Opublikowano

>darmowe remastery z poprzednij generacji - YEBANY RETROBOX

>PSX w PALu za 480PLN/rok - CO SONKA TO SONKA 

pięknie patrzeć jak was wytresowało Sony, nie mam wyrzutów sumienia kiedy traktują was jak zwierzęta, sami na to pozwalacie :) 

Opublikowano

Płacić 5 bomb rocznie za tak żałosną usługę xD najlepsze są te marzenia czego to siny nie doda z psxa A prawda jest taka że za pół roku już im się odechce dodawać stare gry i zostaniecie z symulatorem bycia ruchanym w dupe  :)

Opublikowano

Sony - piękna, bogata biblioteka, najlepsze gry niedostępne na żadnej innej platformie

Xbox - pierdolone smieciowisko z grami z Goga i epica, które na kompie rozdają za darmo albo w humble

bumble za 5 zł. Serio jaranie się xboxem świadczy o niedowładzie umysłowym :shieeet:

Opublikowano
8 godzin temu, Whisker napisał:

Kto zgadnie co masteruje? 

72DC5F83-9576-4695-B7D3-B82AA00E41FB.jpeg

EFBB744A-D5F2-4AFC-AD58-C42D04F46C26.jpeg

Czuje się jak 30 lat temu, Sony dostarczasz

84499C37-6E92-42A5-ADEA-823ADF5C5F20.jpeg

Jedna z wielu gier na Sonce, która wyprzedziła generacje. Wskażcie mi taki tytuł na Xboxie. 

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie to był techniczny Dead of Alive a nie Tekken dla ulungów. Z resztą, GRA NA SONCE :shieeet: Ty k,rwa durniu, to port z automatu.

Większego idiotyzmu nie czytałem: W Dead or Alive to ja na Sedze Saturn i PSX-ie grałem jak Ciebie jeszcze na świecie nie było :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Większego idiotyzmu nie czytałem: W Dead or Alive to ja na Sedze Saturn i PSX-ie grałem jak Ciebie jeszcze na świecie nie było :shieeet:

Najlepszy DoA czyli trójeczka tylko na Xboxie, z tego romansu z Team Ninja urodziło się jeszcze mnóstwo ekskluzywnych gier na ten sprzęt. Bo właśnie tym było DoA3, grą na wyłączność dla Xboxa, a nie podrzędnym portem jak Tekken 3 na PSXa. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia. Wiem, że to raczej niemożliwe, ale spróbuj, naprzykład ztjm.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Najlepszy DoA czyli trójeczka tylko na Xboxie, z tego romansu z Team Ninja urodziło się jeszcze mnóstwo ekskluzywnych gier na ten sprzęt. Bo właśnie tym było DoA3, grą na wyłączność dla Xboxa, a nie podrzędnym portem jak Tekken 3 na PSXa. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia. Wiem, że to raczej niemożliwe, ale spróbuj, naprzykład ztjm.

Stary ale co Ty pierdolisz :) Rozmawiamy o technikaliach gry na PSX-a, a Ty porównujesz ją do gry z następnej generacji PS2/Xbox.  Po drugie tym tokiem rozumowania to Xbox stał się przyczółkiem remasterów i portów z Dreamcasta. Po trzecie to, że bijatyki wychodziły zazwyczaj najpierw na arcade, to jest normalne w tym gatunku. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Stary ale co Ty pierdolisz :) Rozmawiamy o technikaliach gry na PSX-a, a Ty porównujesz ją do gry z następnej generacji PS2/Xbox.  Po drugie tym tokiem rozumowania to Xbox stał się przyczółkiem remasterów i portów z Dreamcasta. Po trzecie to, że bijatyki wychodziły zazwyczaj najpierw na arcade, to jest normalne w tym gatunku. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia :reggie:

Co mnie obchodzi, że najpierw wychodziły na arcade. Przypisujesz Sony zasługę za Tekkena 3 który jest zwykłym portem, po raz kolejny wykazująć się kompletnym dyletanctwem jeśli chodzi o znajomość branży, a pozujesz tu na wielkiego znawcę. Po cichu liczę, że to jednak tylko poza w CW i w realu nie jesteś takim nieogarem.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co mnie obchodzi, że najpierw wychodziły na arcade. Przypisujesz Sony zasługę za Tekkena 3 który jest zwykłym portem, po raz kolejny wykazująć się kompletnym dyletanctwem jeśli chodzi o znajomość branży, a pozujesz tu na wielkiego znawcę. Po cichu liczę, że to jednak tylko poza w CW i w realu nie jesteś takim nieogarem.

Jest różnica w wypowiedzi, na którą składają się jakieś argumenty vs "jestes debil, nieogar, chuja wiesz, xboxik najlepszy" a niestety jesteś przedstawicielem tego drugiego rodzaju forumingu  :reggie:

No ale co się dziwić skoro w Twoim teamie jest jeszcze deebil i xenofap, może w lepszym zespole dałbyś z siebie więcej :shieeet:

Opublikowano

1. Stawiasz tezę, że Sony wyprzedziło cokolwiek portem z automatu i prosisz o jakąś grę na Xboxa.

2. Pokazuję ci, że Tekken 3 to nie jest zasługa Sony i wskazuję grę na Xboxa, swojego czasu bezkonkurencją, w dodatku DEDYKOWANĄ, a nie będącą portem.

3. Ty coś zaczynasz gadać o technikaliach i o tym, że mówię o grze na Xboxa chociaż o nią prosiłeś. XDDDDDDDDDDDDDD

Więc jak cię nie obrażać jak postawiony przed faktami mówisz po prostu "nie"? Obrażać cię trzeba i należy, bo wyszydzanie ignorancji to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Tak więc izon, ztjm, bo jesteś po prostu kompletnym laikiem w tematach growych, co jest też bezpośrednią przyczyną dlaczego sympatyzujesz z każualowym do cna Sony.

pronuję zamieć ikonkę :shieeet: na :izon: 

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1. Stawiasz tezę, że Sony wyprzedziło cokolwiek portem z automatu i prosisz o jakąś grę na Xboxa.

2. Pokazuję ci, że Tekken 3 to nie jest zasługa Sony i wskazuję grę na Xboxa, swojego czasu bezkonkurencją, w dodatku DEDYKOWANĄ, a nie będącą portem.

3. Ty coś zaczynasz gadać o technikaliach i o tym, że mówię o grze na Xboxa chociaż o nią prosiłeś. XDDDDDDDDDDDDDD

Więc jak cię nie obrażać jak postawiony przed faktami mówisz po prostu "nie"? Obrażać cię trzeba i należy, bo wyszydzanie ignorancji to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Tak więc izon, ztjm, bo jesteś po prostu kompletnym laikiem w tematach growych, co jest też bezpośrednią przyczyną dlaczego sympatyzujesz z każualowym do cna Sony.

pronuję zamieć ikonkę :shieeet: na :izon: 

Po. 1 Napisałem, że Tekken 2 na PSX-ie wyprzedził generację, co tylko potwierdziłeś skoro dla porównania użyłeś DOA 3 z następnej generacji

Po. 2 jak po 1

Ja Cię nie muszę obrażać, robisz to sam :reggie:

Aha i po 3. Wracaj do WoWa i skończ pierdolić:shieeet:

maxresdefault.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano

DoA 3 wyprzedził w czymś swoją generację? :kekw::kekw::kekw:

Paolo zaparz sobie meliskę, gra się na tobie lepiej niż na cymbałach :shieeet:

Opublikowano

Ej chłopaki, bez agresji. To tylko bitwa w której Xbox nadal w dupie a Sonka nadal na szczycie. Nie ma się czym ekscytować - stan rzeczy obecny od dwóch dekad. 

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Tekken 2 na PSX-ie wyprzedził generację

I już widać, że mamy do czynienia z jednostka psychicznie niezrównowazoną, nie mającą pojecia o gamingu (co za zaskoczenie :reggie:)

Jeśli jakaś bijatyka wyprzedziła swoje czasy to tylko seria Virtua Fighter od Segi, a poźniej VF2,  z których Namco i Tekken bezwstydnie kopiowało

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Jeśli jakaś bijatyka wyprzedziła swoje czasy to tylko seria Virtua Fighter od Segi, a poźniej VF2,  z których Namco i Tekken bezwstydnie kopiowało

Drogi deebilu może Cię zaskoczę ale co do VF to się zgadzam w 100%. No ale skoro Twój drogi kolega zaczął przygodę z konsolami 2 lata temu od Viva Piniata, a teraz konsumuje kolejne klasyki jak DOA 3 to ja się nie dziwie, ze ma takie opinie :shieeet: 

Przypominam, ze mamy na tym forum dzial retro o nazwie Xbox i tam jest miejsce na takie dysputy.

p.s.

Tylko czekam, aż ktoś napisze, ze Halo to pierwsza gra w gatunku fps, w ogole by mnie to nie zdziwiło :)

Edytowane przez izon