Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20220730_224523.thumb.jpg.14c3e630b31c4fc8770d5d266ed8f8ac.jpg20220730_224525.thumb.jpg.138a47cfaa84dbaaf870a65c68d72ddc.jpg

:kekw:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nawet Phil Spencer zagra nas Plejśmieciarze 5 a najgłupszy człowiek w internecie bez konsoli wciąż tylko masturbacja do pustego kartonu :shieeet:

Co za przegryw :reggie:

Opublikowano

Kto zgadnie co masteruje? 

Co masterujesz? Niech zgadnę... jakąś butelkę?
Opublikowano
12 minut temu, Czezare napisał:

Co masterujesz? Niech zgadnę... jakąś butelkę?

Wymasterowalem dziś 8 także jest top1 \ Tier1

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

Wymasterowalem dziś 8 także jest top1 \ Tier1

Aha, czyli piwsko, bo po tylu butlach whisky to byś umar:daddy:

Opublikowano

>darmowe remastery z poprzednij generacji - YEBANY RETROBOX

>PSX w PALu za 480PLN/rok - CO SONKA TO SONKA 

pięknie patrzeć jak was wytresowało Sony, nie mam wyrzutów sumienia kiedy traktują was jak zwierzęta, sami na to pozwalacie :) 

Opublikowano

Płacić 5 bomb rocznie za tak żałosną usługę xD najlepsze są te marzenia czego to siny nie doda z psxa A prawda jest taka że za pół roku już im się odechce dodawać stare gry i zostaniecie z symulatorem bycia ruchanym w dupe  :)

Opublikowano

Sony - piękna, bogata biblioteka, najlepsze gry niedostępne na żadnej innej platformie

Xbox - pierdolone smieciowisko z grami z Goga i epica, które na kompie rozdają za darmo albo w humble

bumble za 5 zł. Serio jaranie się xboxem świadczy o niedowładzie umysłowym :shieeet:

Opublikowano
8 godzin temu, Whisker napisał:

Kto zgadnie co masteruje? 

72DC5F83-9576-4695-B7D3-B82AA00E41FB.jpeg

EFBB744A-D5F2-4AFC-AD58-C42D04F46C26.jpeg

Czuje się jak 30 lat temu, Sony dostarczasz

84499C37-6E92-42A5-ADEA-823ADF5C5F20.jpeg

Jedna z wielu gier na Sonce, która wyprzedziła generacje. Wskażcie mi taki tytuł na Xboxie. 

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Xboxie to był techniczny Dead of Alive a nie Tekken dla ulungów. Z resztą, GRA NA SONCE :shieeet: Ty k,rwa durniu, to port z automatu.

Większego idiotyzmu nie czytałem: W Dead or Alive to ja na Sedze Saturn i PSX-ie grałem jak Ciebie jeszcze na świecie nie było :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Większego idiotyzmu nie czytałem: W Dead or Alive to ja na Sedze Saturn i PSX-ie grałem jak Ciebie jeszcze na świecie nie było :shieeet:

Najlepszy DoA czyli trójeczka tylko na Xboxie, z tego romansu z Team Ninja urodziło się jeszcze mnóstwo ekskluzywnych gier na ten sprzęt. Bo właśnie tym było DoA3, grą na wyłączność dla Xboxa, a nie podrzędnym portem jak Tekken 3 na PSXa. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia. Wiem, że to raczej niemożliwe, ale spróbuj, naprzykład ztjm.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Najlepszy DoA czyli trójeczka tylko na Xboxie, z tego romansu z Team Ninja urodziło się jeszcze mnóstwo ekskluzywnych gier na ten sprzęt. Bo właśnie tym było DoA3, grą na wyłączność dla Xboxa, a nie podrzędnym portem jak Tekken 3 na PSXa. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia. Wiem, że to raczej niemożliwe, ale spróbuj, naprzykład ztjm.

Stary ale co Ty pierdolisz :) Rozmawiamy o technikaliach gry na PSX-a, a Ty porównujesz ją do gry z następnej generacji PS2/Xbox.  Po drugie tym tokiem rozumowania to Xbox stał się przyczółkiem remasterów i portów z Dreamcasta. Po trzecie to, że bijatyki wychodziły zazwyczaj najpierw na arcade, to jest normalne w tym gatunku. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Stary ale co Ty pierdolisz :) Rozmawiamy o technikaliach gry na PSX-a, a Ty porównujesz ją do gry z następnej generacji PS2/Xbox.  Po drugie tym tokiem rozumowania to Xbox stał się przyczółkiem remasterów i portów z Dreamcasta. Po trzecie to, że bijatyki wychodziły zazwyczaj najpierw na arcade, to jest normalne w tym gatunku. Także postaraj się, chociaż raz, napisać posta w którym nie zrobisz z siebie durnia :reggie:

Co mnie obchodzi, że najpierw wychodziły na arcade. Przypisujesz Sony zasługę za Tekkena 3 który jest zwykłym portem, po raz kolejny wykazująć się kompletnym dyletanctwem jeśli chodzi o znajomość branży, a pozujesz tu na wielkiego znawcę. Po cichu liczę, że to jednak tylko poza w CW i w realu nie jesteś takim nieogarem.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co mnie obchodzi, że najpierw wychodziły na arcade. Przypisujesz Sony zasługę za Tekkena 3 który jest zwykłym portem, po raz kolejny wykazująć się kompletnym dyletanctwem jeśli chodzi o znajomość branży, a pozujesz tu na wielkiego znawcę. Po cichu liczę, że to jednak tylko poza w CW i w realu nie jesteś takim nieogarem.

Jest różnica w wypowiedzi, na którą składają się jakieś argumenty vs "jestes debil, nieogar, chuja wiesz, xboxik najlepszy" a niestety jesteś przedstawicielem tego drugiego rodzaju forumingu  :reggie:

No ale co się dziwić skoro w Twoim teamie jest jeszcze deebil i xenofap, może w lepszym zespole dałbyś z siebie więcej :shieeet:

Opublikowano

1. Stawiasz tezę, że Sony wyprzedziło cokolwiek portem z automatu i prosisz o jakąś grę na Xboxa.

2. Pokazuję ci, że Tekken 3 to nie jest zasługa Sony i wskazuję grę na Xboxa, swojego czasu bezkonkurencją, w dodatku DEDYKOWANĄ, a nie będącą portem.

3. Ty coś zaczynasz gadać o technikaliach i o tym, że mówię o grze na Xboxa chociaż o nią prosiłeś. XDDDDDDDDDDDDDD

Więc jak cię nie obrażać jak postawiony przed faktami mówisz po prostu "nie"? Obrażać cię trzeba i należy, bo wyszydzanie ignorancji to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Tak więc izon, ztjm, bo jesteś po prostu kompletnym laikiem w tematach growych, co jest też bezpośrednią przyczyną dlaczego sympatyzujesz z każualowym do cna Sony.

pronuję zamieć ikonkę :shieeet: na :izon: 

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1. Stawiasz tezę, że Sony wyprzedziło cokolwiek portem z automatu i prosisz o jakąś grę na Xboxa.

2. Pokazuję ci, że Tekken 3 to nie jest zasługa Sony i wskazuję grę na Xboxa, swojego czasu bezkonkurencją, w dodatku DEDYKOWANĄ, a nie będącą portem.

3. Ty coś zaczynasz gadać o technikaliach i o tym, że mówię o grze na Xboxa chociaż o nią prosiłeś. XDDDDDDDDDDDDDD

Więc jak cię nie obrażać jak postawiony przed faktami mówisz po prostu "nie"? Obrażać cię trzeba i należy, bo wyszydzanie ignorancji to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek. Tak więc izon, ztjm, bo jesteś po prostu kompletnym laikiem w tematach growych, co jest też bezpośrednią przyczyną dlaczego sympatyzujesz z każualowym do cna Sony.

pronuję zamieć ikonkę :shieeet: na :izon: 

Po. 1 Napisałem, że Tekken 2 na PSX-ie wyprzedził generację, co tylko potwierdziłeś skoro dla porównania użyłeś DOA 3 z następnej generacji

Po. 2 jak po 1

Ja Cię nie muszę obrażać, robisz to sam :reggie:

Aha i po 3. Wracaj do WoWa i skończ pierdolić:shieeet:

maxresdefault.jpg

Edytowane przez izon

Opublikowano

DoA 3 wyprzedził w czymś swoją generację? :kekw::kekw::kekw:

Paolo zaparz sobie meliskę, gra się na tobie lepiej niż na cymbałach :shieeet:

Opublikowano

Ej chłopaki, bez agresji. To tylko bitwa w której Xbox nadal w dupie a Sonka nadal na szczycie. Nie ma się czym ekscytować - stan rzeczy obecny od dwóch dekad. 

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Tekken 2 na PSX-ie wyprzedził generację

I już widać, że mamy do czynienia z jednostka psychicznie niezrównowazoną, nie mającą pojecia o gamingu (co za zaskoczenie :reggie:)

Jeśli jakaś bijatyka wyprzedziła swoje czasy to tylko seria Virtua Fighter od Segi, a poźniej VF2,  z których Namco i Tekken bezwstydnie kopiowało

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Jeśli jakaś bijatyka wyprzedziła swoje czasy to tylko seria Virtua Fighter od Segi, a poźniej VF2,  z których Namco i Tekken bezwstydnie kopiowało

Drogi deebilu może Cię zaskoczę ale co do VF to się zgadzam w 100%. No ale skoro Twój drogi kolega zaczął przygodę z konsolami 2 lata temu od Viva Piniata, a teraz konsumuje kolejne klasyki jak DOA 3 to ja się nie dziwie, ze ma takie opinie :shieeet: 

Przypominam, ze mamy na tym forum dzial retro o nazwie Xbox i tam jest miejsce na takie dysputy.

p.s.

Tylko czekam, aż ktoś napisze, ze Halo to pierwsza gra w gatunku fps, w ogole by mnie to nie zdziwiło :)

Edytowane przez izon