Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

japonczycy sprzedaja sie jak dziwki w usludze gamepass. o honorze dawno zapomnieli

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Ofc jak zacząłem przechodzić God Of Yakuza 2 z gamepassa to knur wyjebal szpila do śmieci. No ale ja nie biedobot i prawilnie kupiłem, nie będę zżerał okruchów, ktore akurat rzuci Spencer zielonym zwierzętom.

Na xboxa to tylko symulator Myjni bo takie klimaty jak Yakuza to dla elity graczy i koneserów 

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Tak widziałem to ale były inne tytuły poza tym grać na amerykańskiej konsoli w topową japońską produkcje to trzeba nie mieć honoru :/ Japonia = Sony i tyle w temacie, tutaj jest dusza i magia, gry stworzone na odpowiedniej konsoli maja inny Flow a nie na siłe byle zarobić 

No czyli wybierasz gorszą wersję za więcej pieniędzy zamiast jak człowiek w XGP. Perfekcyjna tresura zwierzęcia klienta. :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Japońskie gry na japońskiej konsoli, a amerykańskie gry na amerykańskim Xboxie :xboss:

Obowiązuje inny podział: gry na PlayStation i Switchu, brak gier na xboxie.

Opublikowano

Ale to trzeba być młotem żeby dorabiać sobie ideologię do grania w gierki na jednym sprzęcie a nie innym mimo tego, że na obu są kurwa identyczne xd JAPONIA DLA JAPOŃCZYKÓW, ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW, TAKI RZECZE KOMSOLOWY LUD

Opublikowano

Grać w yakuze na xboxie albo pc? CHORE

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Grać w yakuze na xboxie albo pc? CHORE

To nawet się nie godzi :/ tak jak Crash nie pasuje do Xboxa tak samo jak Halo do Sony, nie i tyle. Devil May Cry to tez synonim Sony, na xboxie bym chyba się porzygal grając w to

Opublikowano

To właśnie różni true konsolomaniaków od xbotów, zasady :sonkassie: ta zielona sodoma i gomora długo nie pociągnie bez odpowiedniego kompasu moralnego

Opublikowano

Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę.

Opublikowano

Granie w Yakuze na xboxie? Moze jeszcze final fantasy albo tekken? Chorzy ludzie

Opublikowano

Whiskey a jakiego fikołka zrobisz jak Ci powiem, że mam zakupionego Tekkena 2, a te skośne kurwy nie pozwalają mi w niego grać jeżeli nie wykupie tej śmiesznej usługi w najwyższej opcji? Nic tylko yebać was i ograć to w lepszej jakości na Xboxie.

Opublikowano

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja.

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja.

Kto tak robił?

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę.

Halo trochę szacunku do moich bredni wymyślonych na poczekaniu :pechowiec:

Opublikowano

Twoje to tam chuj bo wiem, że trollujesz sobie dla sportu jak w innych tematach, ale jak czytam wyrzygi łyszkera to zaczynam być za aborcją do 50 roku życia jeśli dziecko jest łyse i majaczy

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

a ja splatynowałem ostatnio Ape Escape, ilu klaperskich też tego dokonało? Pewnie graficzka już za słaba, co :kekw:

Tez splatynowalem :) przyjemnie było wrócić wspomnieniami, teraz cisne dwójkę

Opublikowano

Czyli płatne platynki w niebieskim cyrku de facto właśnie stały się rzeczywistością xD 

Nakurviać w stare szroty za 700 PLN rocznie, żeby pucharki wpadły :shieeet:

Jeżeli ktoś jeszcze wątpił, że klaperskie to podludzie, to właśnie rozwiały się wszystkie wątpliwości :kojima:

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Kto tak robił?

Nie liczysz się, zabrakło Ci jednego :trophy_bronze:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r

Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
15 minut temu, Ins napisał:

Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze.

To o co Ci chodzi? Przecież dobrze wiesz w co grasz :reggie:

Opublikowano

No to zobac plejstejszonowa amebo kiedy ostatni achievement wpadł mi w tej grze. Najgłupszy człowiek w internecie nie zawodzi.