Opublikowano 31 lipca 20222 l japonczycy sprzedaja sie jak dziwki w usludze gamepass. o honorze dawno zapomnieli
Opublikowano 31 lipca 20222 l Teraz, izon napisał: Ofc jak zacząłem przechodzić God Of Yakuza 2 z gamepassa to knur wyjebal szpila do śmieci. No ale ja nie biedobot i prawilnie kupiłem, nie będę zżerał okruchów, ktore akurat rzuci Spencer zielonym zwierzętom. Na xboxa to tylko symulator Myjni bo takie klimaty jak Yakuza to dla elity graczy i koneserów
Opublikowano 31 lipca 20222 l Japońskie gry na japońskiej konsoli, a amerykańskie gry na amerykańskim Xboxie
Opublikowano 31 lipca 20222 l 13 minut temu, Whisker napisał: Tak widziałem to ale były inne tytuły poza tym grać na amerykańskiej konsoli w topową japońską produkcje to trzeba nie mieć honoru Japonia = Sony i tyle w temacie, tutaj jest dusza i magia, gry stworzone na odpowiedniej konsoli maja inny Flow a nie na siłe byle zarobić No czyli wybierasz gorszą wersję za więcej pieniędzy zamiast jak człowiek w XGP. Perfekcyjna tresura zwierzęcia klienta.
Opublikowano 31 lipca 20222 l 6 minut temu, Czoperrr napisał: Japońskie gry na japońskiej konsoli, a amerykańskie gry na amerykańskim Xboxie Obowiązuje inny podział: gry na PlayStation i Switchu, brak gier na xboxie.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Ale to trzeba być młotem żeby dorabiać sobie ideologię do grania w gierki na jednym sprzęcie a nie innym mimo tego, że na obu są kurwa identyczne xd JAPONIA DLA JAPOŃCZYKÓW, ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW, TAKI RZECZE KOMSOLOWY LUD
Opublikowano 31 lipca 20222 l 9 minut temu, Pupcio napisał: Grać w yakuze na xboxie albo pc? CHORE To nawet się nie godzi tak jak Crash nie pasuje do Xboxa tak samo jak Halo do Sony, nie i tyle. Devil May Cry to tez synonim Sony, na xboxie bym chyba się porzygal grając w to
Opublikowano 31 lipca 20222 l To właśnie różni true konsolomaniaków od xbotów, zasady ta zielona sodoma i gomora długo nie pociągnie bez odpowiedniego kompasu moralnego
Opublikowano 31 lipca 20222 l Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Granie w Yakuze na xboxie? Moze jeszcze final fantasy albo tekken? Chorzy ludzie
Opublikowano 31 lipca 20222 l Whiskey a jakiego fikołka zrobisz jak Ci powiem, że mam zakupionego Tekkena 2, a te skośne kurwy nie pozwalają mi w niego grać jeżeli nie wykupie tej śmiesznej usługi w najwyższej opcji? Nic tylko yebać was i ograć to w lepszej jakości na Xboxie.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja.
Opublikowano 31 lipca 20222 l a ja splatynowałem ostatnio Ape Escape, ilu klaperskich też tego dokonało? Pewnie graficzka już za słaba, co
Opublikowano 31 lipca 20222 l 16 minut temu, izon napisał: Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja. Kto tak robił?
Opublikowano 31 lipca 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę. Halo trochę szacunku do moich bredni wymyślonych na poczekaniu
Opublikowano 31 lipca 20222 l Twoje to tam chuj bo wiem, że trollujesz sobie dla sportu jak w innych tematach, ale jak czytam wyrzygi łyszkera to zaczynam być za aborcją do 50 roku życia jeśli dziecko jest łyse i majaczy
Opublikowano 31 lipca 20222 l Godzinę temu, Czoperrr napisał: a ja splatynowałem ostatnio Ape Escape, ilu klaperskich też tego dokonało? Pewnie graficzka już za słaba, co Tez splatynowalem przyjemnie było wrócić wspomnieniami, teraz cisne dwójkę
Opublikowano 31 lipca 20222 l Czyli płatne platynki w niebieskim cyrku de facto właśnie stały się rzeczywistością xD Nakurviać w stare szroty za 700 PLN rocznie, żeby pucharki wpadły Jeżeli ktoś jeszcze wątpił, że klaperskie to podludzie, to właśnie rozwiały się wszystkie wątpliwości
Opublikowano 31 lipca 20222 l Godzinę temu, Ins napisał: Kto tak robił? Nie liczysz się, zabrakło Ci jednego
Opublikowano 31 lipca 20222 l 2 godziny temu, izon napisał: Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze. Edytowane 31 lipca 20222 l przez Ins
Opublikowano 31 lipca 20222 l 15 minut temu, Ins napisał: Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze. To o co Ci chodzi? Przecież dobrze wiesz w co grasz
Opublikowano 31 lipca 20222 l No to zobac plejstejszonowa amebo kiedy ostatni achievement wpadł mi w tej grze. Najgłupszy człowiek w internecie nie zawodzi.