Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

japonczycy sprzedaja sie jak dziwki w usludze gamepass. o honorze dawno zapomnieli

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 740,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Ofc jak zacząłem przechodzić God Of Yakuza 2 z gamepassa to knur wyjebal szpila do śmieci. No ale ja nie biedobot i prawilnie kupiłem, nie będę zżerał okruchów, ktore akurat rzuci Spencer zielonym zwierzętom.

Na xboxa to tylko symulator Myjni bo takie klimaty jak Yakuza to dla elity graczy i koneserów 

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Tak widziałem to ale były inne tytuły poza tym grać na amerykańskiej konsoli w topową japońską produkcje to trzeba nie mieć honoru :/ Japonia = Sony i tyle w temacie, tutaj jest dusza i magia, gry stworzone na odpowiedniej konsoli maja inny Flow a nie na siłe byle zarobić 

No czyli wybierasz gorszą wersję za więcej pieniędzy zamiast jak człowiek w XGP. Perfekcyjna tresura zwierzęcia klienta. :sonkassie:

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Japońskie gry na japońskiej konsoli, a amerykańskie gry na amerykańskim Xboxie :xboss:

Obowiązuje inny podział: gry na PlayStation i Switchu, brak gier na xboxie.

Opublikowano

Ale to trzeba być młotem żeby dorabiać sobie ideologię do grania w gierki na jednym sprzęcie a nie innym mimo tego, że na obu są kurwa identyczne xd JAPONIA DLA JAPOŃCZYKÓW, ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW, TAKI RZECZE KOMSOLOWY LUD

Opublikowano

Grać w yakuze na xboxie albo pc? CHORE

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Grać w yakuze na xboxie albo pc? CHORE

To nawet się nie godzi :/ tak jak Crash nie pasuje do Xboxa tak samo jak Halo do Sony, nie i tyle. Devil May Cry to tez synonim Sony, na xboxie bym chyba się porzygal grając w to

Opublikowano

To właśnie różni true konsolomaniaków od xbotów, zasady :sonkassie: ta zielona sodoma i gomora długo nie pociągnie bez odpowiedniego kompasu moralnego

Opublikowano

Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę.

Opublikowano

Granie w Yakuze na xboxie? Moze jeszcze final fantasy albo tekken? Chorzy ludzie

Opublikowano

Whiskey a jakiego fikołka zrobisz jak Ci powiem, że mam zakupionego Tekkena 2, a te skośne kurwy nie pozwalają mi w niego grać jeżeli nie wykupie tej śmiesznej usługi w najwyższej opcji? Nic tylko yebać was i ograć to w lepszej jakości na Xboxie.

Opublikowano

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja.

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r. Lepiej Ci nie liczni co tego nie zrobili, faktycznie pochowajcie te profile bo jaja.

Kto tak robił?

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Wy nie boicie się, że wasz psychiatra może to czytać i zwiększyć dawkę psychotropów? Nawet trochę podziwiam taką odwagę.

Halo trochę szacunku do moich bredni wymyślonych na poczekaniu :pechowiec:

Opublikowano

Twoje to tam chuj bo wiem, że trollujesz sobie dla sportu jak w innych tematach, ale jak czytam wyrzygi łyszkera to zaczynam być za aborcją do 50 roku życia jeśli dziecko jest łyse i majaczy

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

a ja splatynowałem ostatnio Ape Escape, ilu klaperskich też tego dokonało? Pewnie graficzka już za słaba, co :kekw:

Tez splatynowalem :) przyjemnie było wrócić wspomnieniami, teraz cisne dwójkę

Opublikowano

Czyli płatne platynki w niebieskim cyrku de facto właśnie stały się rzeczywistością xD 

Nakurviać w stare szroty za 700 PLN rocznie, żeby pucharki wpadły :shieeet:

Jeżeli ktoś jeszcze wątpił, że klaperskie to podludzie, to właśnie rozwiały się wszystkie wątpliwości :kojima:

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Kto tak robił?

Nie liczysz się, zabrakło Ci jednego :trophy_bronze:

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Qwa te zielone serio calakują Viva Piniatę w 2022 r

Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
15 minut temu, Ins napisał:

Zadałem proste pytanie. Kto? Czy może jednak ten najgłupszy człowiek w internecie to nie jest wysryw bota tylko sama prawda? No i nie chodzi mi o fakt, że brakuje mi jednego pucharka w tej grze.

To o co Ci chodzi? Przecież dobrze wiesz w co grasz :reggie:

Opublikowano

No to zobac plejstejszonowa amebo kiedy ostatni achievement wpadł mi w tej grze. Najgłupszy człowiek w internecie nie zawodzi.