Opublikowano 21 maja 20241 r 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Może dlatego, że 82 dostała gra, a 83 gra tylko, że bez najważniejszej rzeczy - gameplayu ? No nie wiem, może. Ale tylko może. Tylko może, bo taki Spierdolman 2 ma chujowy gameplay, bez porównania gorszy niż Returnal, a ma jednak od niego wyraźnie lepszą ocenę. Hellblade 2 dojebal graficznie, mocno podkręcił klimat w którym się obracał, a sam gameplay jest wystarczający żeby nie nudzić. 5-6h intensywnego doświadczenia >> 30h sonowskiej rozjebundy.
Opublikowano 21 maja 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): a w weekend G R A N I E w potężna Senuę C O R O B I E N I E ? XD
Opublikowano 21 maja 20241 r Strasznie cię ten Hellblade zezłomował, aż przykro patrzeć. No ale tak to jest jak klap marnuje powietrze na oczekiwanie żeby się Xboxowi podwinęła noga. Tak jak pisałem, jeśli chodzi o gaming to wolałbym zapytać o opinie psa niż klapa, bo klap się po prostu na grach nie zna.
Opublikowano 21 maja 20241 r To może zagadka. Co jest trudniejsze: przejście Stellara jedną ręką, czy Senui obiema?
Opublikowano 21 maja 20241 r Nie Hellblade mnie zezłomował tylko Twoje gadanie. Weź spójrz w lustro i powiedz, właśnie bije się w CW grą bez gameplayu. Stary, bez jaj xD
Opublikowano 21 maja 20241 r No zezłomowało - patrząc, że klapy uaktywniły się na masową skalę w dedykowanym temacie. Tutaj można sobie smieszkować i trollować, ale tam to widać pęknięte z żalu dupy, że jednak nie dostaliśmy crapa, a nawet średniaka i dlaczego jebany Xbox wciąż nie chce zdechnąć.
Opublikowano 21 maja 20241 r @Paolo de Vesir Będziesz gierczył na Xboxie czy już masz bestie kompa upragnionego ?
Opublikowano 21 maja 20241 r Klapy jak z cieczką latają, miło widzieć jak kundle wyją z zazdrości. Xbox dowiózł kolejną zajebistą grę i to taką która wyznacza nowe standardy graficzne Nintendo też dzisiaj dostało dobra grę, tylko Jim się nie popisał i znowu postawił klocka na mordy klapów, taka sytuacja: Kupić, zniszczyć kreatywność, zamknąć, cała polityka niebieskich partaczy. Ciekawe czy lewaro i alter pana debilka protestują przyklejeni do asfaltu
Opublikowano 21 maja 20241 r To kiedy hellblade 2 na Sonce, czyli na sprzęcie który uciągnie grę w 60fps?
Opublikowano 21 maja 20241 r Nie żeby mnie to obchodziło, nie mam kompleksu "gram w grę a ktoś inny nie zagra w grę więc jest lepsza dzięki temu hehe". Zostawmy takie prymitywne zachowania niebieskiemu obozowi.
Opublikowano 21 maja 20241 r 16 minut temu, Szermac napisał(a): @Paolo de Vesir Będziesz gierczył na Xboxie czy już masz bestie kompa upragnionego ? Why not both? Ale pewnie PC, bo jednak wydajniejszy niż XSX
Opublikowano 21 maja 20241 r 17 minut temu, Bzduras napisał(a): Zostawmy takie prymitywne zachowania niebieskiemu obozowi. Jedyny obóz w jakim zostawiłbym klapy to obóz na poprawę koncentracji.
Opublikowano 21 maja 20241 r typowy xbox i wysługiwanie się fanbojami. No kurwa, az nie wierze, ze główny marketingowiec ms takiego twita zamiescił XD Edytowane 21 maja 20241 r przez Beelzeboss
Opublikowano 21 maja 20241 r Steam's CCU peak for games that also launched on Game Pass: Starfield: 330k Halo MCC: 161k Forza Horizon 5: 81k Age of Empires IV: 73k Sea of Thieves: 66k Flight Simulator: 61k Forza Horizon 4: 40k Ori and the Will of the Wisps: 34k Grounded: 32k State of Decay 2: 22k Gears Tactics: 7k Psychonauts 2: 7k ------------------------- Hi-Fi RUSH: 6k Redfall: 6k A Plague Tale Requiem: 5k Forza Motorsport: 4k Hellblade 2: 4k Tell Me Why: 1k Pentiment: 1k
Opublikowano 21 maja 20241 r Nawet nie będzie szkoda tego Ninja theory, przez ostatnie 10 lat zrobili gówno na telefony i dwa symulatory chodzenia na 5h kazdy.
Opublikowano 22 maja 20241 r W tym roku będzie showcase Sonego ? Czy jeszcze czekają na magików z Krakowa żeby nie zostać z pustym kalendarzem od kwietnia?
Opublikowano 22 maja 20241 r Nawet na ggdeals w liście top10 aktualnie kupowanych gier dopiero wczoraj wieczorem wskoczył gdzieś na koniec
Opublikowano 22 maja 20241 r Największy ból niebieskich? Że okazało się, że Hellblade 2 jest świetną grą, że ludzie dobrze się z nią bawią, że graficznie miażdży ofertę Sony. Ziściły się najgorsze klaperskie koszmary.
Opublikowano 22 maja 20241 r 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Największy ból niebieskich? Że okazało się, że Hellblade 2 jest świetną grą, że ludzie dobrze się z nią bawią, że graficznie miażdży ofertę Sony. Ziściły się najgorsze klaperskie koszmary. Problem, że to gra na 6h, a potem do kosza, calakowanie opiera się na znajdowaniu jednej znajdźki w morzu cutscen, więc ja podziękuję :). Ultil Dawn jednak miał dużo więcej możliwości xD. To bym bardziej przyrównał to którejś części Dark Pictures^^. Nie żałuję ogrania, fajne doświadczenie, no ale mam straszną bekę, że Microsoft i NT nie rozszerzyli tego jakkolwiek poza zrobieniem z tego demka technologii (zajebistej, ale jednak), a trailer wyszedł w 2019 i wtedy był reklamowany jako "Next Big Thing"...
Opublikowano 22 maja 20241 r Kupiłbym sobie hi fi Rush na ps5, ale jak pomysle, że kasa pójdzie do tego nienawistnego MS co ich zamkną to bleeeh
Opublikowano 22 maja 20241 r Cieszy mnie ten FLOP hellbeki. Dobra nauczka dla devow z całego swiata, zeby nie sprzedawac filmu udającego grę. Szczerze to nawet bym chciał, żeby MS wywalił NT na ryj. Nie robią dobrych gier, a pozostałym studiom przyda się strach przed zwolnieniami. Może w końcu wezmą się do roboty. Edytowane 22 maja 20241 r przez Beelzeboss