Opublikowano 25 maja 202425 maj PS5PRO sukcesem na miarę PSVR2 i PS Portal od "mistrzów" marketingu w Sony.
Opublikowano 25 maja 202425 maj 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Belzjebos gra na Xboxie belzjebos to gra głównie na nerwach
Opublikowano 25 maja 202425 maj 11 minutes ago, Paolo de Vesir said: belzjebos to gra głównie na nerwach Slaba psycha Paolo jak on ci gra na nerwach
Opublikowano 25 maja 202425 maj Xbox idzie w 3rd party, beka i w ogóle ale czy ktoś mi powie jakie zajebiste exclusivy na mnie czekają w tym roku na tym najochydniejszym designowo kawałku plastiku jaki świat widział? Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jaki debil zatwierdził małża.
Opublikowano 25 maja 202425 maj Witam. Nie pisałem chyba tutaj od czasu bana. Szybkie pytanie. Czy w tej części tego tematu tylko Paolo de Vesir broni X-kurwy, czy ktoś jeszcze się ostał? Skimmowałem szybko temat i raczej wszyscy zgodni, że X-śmieć już dawno zdechł i tylko ten jeden choroszczanin broni się i macha łapami jak popierdol.
Opublikowano 26 maja 202426 maj Od 10 lat wiedziałem że to skończy się tragicznie. I śmieszne były te głosy pełne nadzieje, że już w przyszłym roku microsoft pokaże mocarne exy które zmasakrują konkurencje. A to kupili jakieś studio, wydawcę albo niby dali ogromny budżet na produkcje nowego ip. Szkoda fanów marki którzy poświęcili lata i ogromne pieniądze wspierając markę. Ten pi.eprzony Phil Spencer okazał się prawdziwym judaszem. Podsumowując... Xbox ty śmieciu, je.bany bez gier!
Opublikowano 26 maja 202426 maj Walka XGS z Segą będzie zacięta, jako wydawca XGS będą musieli na swoją markę jeszcze kilka lat popracować, ale jestem dobrej myśli. Warto, żeby dostarczali jak najwięcej ficzerów na PS5/PS5 Pro i Switcha 2 oraz lepsze ceny na Steam, bo to jest podstawą jednak w dzisiejszych czasach. Zmieniłbym też w przyszłości nazwę, bo Xbox w nazwie się jednak źle kojarzy, Sega nazwy Dremcast jednak nie uzywa już od dawna, o zmarłych się nie rozmawia.
Opublikowano 26 maja 202426 maj 1 hour ago, Andrew21 said: Od 10 lat wiedziałem że to skończy się tragicznie. I śmieszne były te głosy pełne nadzieje, że już w przyszłym roku microsoft pokaże mocarne exy które zmasakrują konkurencje. A to kupili jakieś studio, wydawcę albo niby dali ogromny budżet na produkcje nowego ip. Szkoda fanów marki którzy poświęcili lata i ogromne pieniądze wspierając markę. Ten pi.eprzony Phil Spencer okazał się prawdziwym judaszem. Podsumowując... Xbox ty śmieciu, je.bany bez gier! Sony tez idzie w PC ale adrzejek jak zwykle
Opublikowano 26 maja 202426 maj Ciekawe co czują ludzie którzy przez ćwierć wieku wspierali markę xbox. Ostatnie 14 lat to katastrofa w wykonaniu microsoftu. Miało być tak pięknie a na xboxa od dekady nie wyszedł żaden ex AAA o którym mówiłby cały świat gier. Nie zdziwię się jeśli w tej generacji na xboxa nic wielkiego nie powstanie. Developerzy first party microsoftu mają przeje.bane. Muszą tworzyć na 3 różne platformy jednocześnie: mega słabego Series X, potężnego Series X i dodatkowo różnorodny PC. Nic dziwnego że do dzisiaj żadna gra nie pokazała mocy Series X. Wyobraźcie sobie jak duża część studia zajmuję się kompatybilnością gry na różnych platformach. Zamiast skupić się na dostarczeniu super gry poświęcają ogrom czasu i pieniędzy na optymalizację. Po tej ciężkiej pracy gra w gamepassie day one gdzie można ją ograć za 4 złote. I microsoft zdziwiony że gra nie zarobiła, albo że tak długo powstawała. Przecież to jest chore. W przypadku sony mamy 1 konsolę o tej samej mocy. Najwyżej po 2 latach robią albo zlecają port gotowej gry na pc. Co prawda na PS5 jeszcze jest średnio z exami ale i tak o niebo lepiej niż na xboxie. Edytowane 26 maja 202426 maj przez Andrew21
Opublikowano 26 maja 202426 maj Co ten chłop pierdoli XDDD Jeszcze ten plusik od Belzjebosa co lata z cieczką po temacie HB2, bo nie tylko gra okazała się tak dobra jak jej oceny to jeszcze podoba się ludziom którzy na co dzień nie są kojarzeni z Xboxem. Ale to musi kurwa boleć. Xbox nawet w najgorszym momencie wciąż lepszym wyborem niż kurwa niebieeska.
Opublikowano 26 maja 202426 maj Najbardziej sie podoba zjebom, ktorzy nie grali jak pałolo, snot i daddy
Opublikowano 26 maja 202426 maj Zaraz przyjdzie belzeboobs i powie że następny Xbox to pecet!! Gościu chodzi i straszy jakby to kurwa było niewiadomo co
Opublikowano 26 maja 202426 maj 7 minut temu, drozdu7 napisał(a): Zaraz przyjdzie belzeboobs i Gościu to kurwa ;ooooo harsh truth!!
Opublikowano 26 maja 202426 maj Z taką listą sprzedawać taką liczbę konsol? PlayStation to naprawdę pierwszy wybór każdego konesera. Konesera GÓWNA.
Opublikowano 26 maja 202426 maj 23 minutes ago, drozdu7 said: Wolverin nawet przybył z przyszłości żeby wspomóc Plejke Przypadkiem to nie ma byc pierwsza gra sony ktora ma wyjsc na ps5 i pc day one