Opublikowano 31 maja 20241 r 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Tylko najpierw założysz konto Sonki na pc xd Mam swoje konto z Plejki.
Opublikowano 31 maja 20241 r 6 minut temu, Daddy napisał(a): UE5 UE5 RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga
Opublikowano 31 maja 20241 r 3 minuty temu, Shen napisał(a): Nawet więcej, bo hellblade ma gameplay na poziomie ponga Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! uuuu 10/10
Opublikowano 31 maja 20241 r w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje
Opublikowano 31 maja 20241 r 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Pong bardziej skillowy ale za to nie ma tych wspaniałych arcytrudnych łamigłówek z perspektywą, które przechodzą się same. Martwi mnie entuzjazm bijący z tematu o Hellblade 2, starzy gracze po 30 a podniecają się ledwo interaktywną pokazówką jak gdyby wyleźli z jaskini i ktoś im pokazuje, że ej gry nie muszą być o skakaniu i bieganiu w prawo, mogą być o Chorych Babach! uuuu 10/10 żenada, forum "graczy"
Opublikowano 31 maja 20241 r 18 minut temu, Shen napisał(a): w sumie to czym maja sie jarac? dostali taki ochłap, to trzeba pajacowac chociaz graficzka, bo nic innego ta gra nie oferuje hahaha, gold
Opublikowano 31 maja 20241 r 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): jesteście pierdolnięci Ty kurwa masz czelność komukolwiek zarzucać bycie pierdolniętym samemu będąc, hmm, sobą? ODWAŻNIE
Opublikowano 31 maja 20241 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Sony Astro Boot zajebało wszystkie platformersy z Nintendo. Wow Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu
Opublikowano 31 maja 20241 r 53 minuty temu, Daddy napisał(a): UE5 UE5 RÓŻNICA DWÓCH GENERACJI Silent? ogra się w XGP na Nadkonsoli Spencera, pierw płatne betatesty dla niebieskich frajerów za 300zł Techdemo porównywane do gry. Boty pierdolnięte, nowe nie znałem
Opublikowano 31 maja 20241 r 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hahaha, ale będzie podśmiechiwanie się z Marianka we wrześniu No obejrzałem ten trailer i powiem tak, obok Kirbiego toto nie stało a co dopiero porówania do Boga platformerów
Opublikowano 31 maja 20241 r Wybacz klapom te c0rwy od ps2 nie widziały gry platformowej A niektórzy z nich nazywają lbp dobrą platformówką
Opublikowano 31 maja 20241 r 2 godziny temu, Whisker napisał(a): Wystarczy że będzie solidne 8/10 to jest gra wspomnień i mega ciężkiego klimatu, to wystarczy. Xbox tego nie dostanie i to najwiekszy potwarz bo sporo jest tam fanów Silenta więc splunęli na nich ostro Przecież to wyjdzie na X'a :p
Opublikowano 31 maja 20241 r No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki. Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke Edytowane 31 maja 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 31 maja 20241 r SH2 weźmie się kiedyś w XGP - jakość adekwatna do usługi. No i boski pad od Xa, a nie to białe gowno od Plejki xddd jebana zabawka
Opublikowano 31 maja 20241 r Krychu jedziesz z nimi, ja nie mam czym walczyć xd No może Astro was zajeeeee...
Opublikowano 31 maja 20241 r 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): No ale wyjdzie, ja wiem że niektórzy kupują day one i potem zamawiają drugą jeszcze deluxe bo tacy są nahajpowani. Ale są też gracze którzy kupują gry po czasie bo mają w co grać, albo czekają na zniżki. Dlatego i Xboxowcy zagrają sobie, nic im się nie stanie jak poczekają. SH2 będzie tą samą grą A wogóle chłopaki to weźcie Krycha ogarnijcie,chłop ma taki meltdown w tematach bo mu szkalują sonke Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje i nie warto kupować preorderów oraz grać na premierę, ale to chyba każdy z Nas Wie, nie dość, że najgorsza wersja gry, to jeszcze drogo. Lepiej wydać kasę na nowy samochód albo studia, w sumie to na cokolwiek :). Teraz, Donatello1991 napisał(a): Krychu jedziesz z nimi, ja nie mam czym walczyć xd No może Astro was zajeeeee... już mi się to nudzi, ale dzisiaj miałem dobre flow xD
Opublikowano 31 maja 20241 r 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Tak, oczywiście, racja, lepiej poczekać aż stanieje Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam
Opublikowano 31 maja 20241 r Zero zaufania do Sony po ostatnich Horizonach, GoWie oraz SMie. Płacenie za grę na premierę? Frajerstwo.
Opublikowano 31 maja 20241 r To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową
Opublikowano 31 maja 20241 r Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi.
Opublikowano 31 maja 20241 r 10 minut temu, drozdu7 napisał(a): Nie powiedziałem jak jest lepiej, powiedziałem że są ludzie którzy mają inną perspektywę. Ty zaraz napiszesz oczywiście "nie wyobrażam sobie nie grać w SH2 na premierę". A ja sobie wyobrażam nawet mając plejke w domu. I takich ludzi jest sporo podejrzewam Doceniam tą perspektywę niekupowania gier od momentu narodzin Też bym wolał rozdawnictwo za darmoszkę, ewentualnie na Esperanzie. 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jeśli ta gra dostarczy to oszołomy i tak przypiszą zasługi dla Sony. xDddd Przecież wczoraj w temacie prezentacji już jeden ananas pokazał, że najważniejszy jest status wyłączności konsolowej i jak jest na wyłączność to jest dobre i dobrze Sony robi. Tak 2 minuty temu, Daddy napisał(a): gotowi na ps4.5 pro bez gier żeby grać w goty concord? Tak 5 minut temu, ASX napisał(a): To akurat gra Konami i Bluberow, Sony wykupiło tylko czasowa ekskluzywność konsolową Tak