Opublikowano 3 września 20243 wrz 1 godzinę temu, Beelzeboss napisał(a): krzysiek skad ty sie urwałeś, ze tak elegancko jebiesz klockarzy. Ich nie trzeba jebać te kundle należy uśpić. Spoiler Specjalny format dysku dla Bota. Microsoft doskonale wie, że śrubokręt w waszych rękach to gwarancja tragedii a szkoda by było stracić choćby jednego głąba bo za wielu to was i tak nie ma. Wysram się na Xboxa jak wypije swoją herbatkę z hibiskusa na działeczce gdzie mam lepszy internet od jakiegoś Pierdynanda jednostrzałowca na pół combo.
Opublikowano 3 września 20243 wrz ale niebieskie szmaty się spłakały o nextgen XBOXa z grami sonki na pokładzie w 2026, piękne wycie kundli a to dopiero początek a co do dysku za 500zł to pamiętajcie żeby ładnie ustawić się w kolejce po CODzika Bożego za 350zł jak co roku. Nadgracze zagrają za darmo w NadPass, to się ceni ale najważniejsze że 80% z tych 350zł leci do Pana Xboxa Dwa tygodnie to pożyło, sony ty kurwo yebana niszcząca branże
Opublikowano 3 września 20243 wrz jakie granie za darmo? po pierwsze za 74 ziko, a po drugie wy nie gracie w gry.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 11 minut temu, Beelzeboss napisał(a): jakie granie za darmo? po pierwsze za 74 ziko, a po drugie wy nie gracie w gry. Znowu zesrałeś się w gacie? Przecież mówiłeś, że NIKT tyle nie płaci.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 5 minut temu, SnoD napisał(a): Znowu zesrałeś się w gacie? Przecież mówiłeś, że NIKT tyle nie płaci. Bo nie płacicie. Tylko w chuja walicie.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 53 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): jakie granie za darmo? po pierwsze za 74 ziko, a po drugie wy nie gracie w gry. To sa ameby, co kupuja cos na xbox za zlotowki? 300zl i gamepass na 26 miesiecy od pana Hindusa srajacego do gangesu, jak sonka do mord swoich wyznawcow. A gierki tylko za Liry i taka Kena w preorderku za 11zl wleciala, a wy pokraki za pelna cene w plusie lub w sklepiku. Jestescie jebani jak chlopstwo we wsi Adamczycha Hop hop hop - wyskakiwac z PLNów kundelki
Opublikowano 3 września 20243 wrz 43 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Bo nie płacicie. Tylko w chuja walicie.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Daddy napisał(a): Cały czas nie mogę ogarnąć, że to wypuścili, praktycznie przy zerowym marketingu, a Frakcje ustrzelili po kilku latach produkcji pomimo tego, że cała masa ludzi na to czekała. A to wszystko dzięki Panu Bungie, które samo podobno jest w lesie że swoją kolejną grą.
Opublikowano 3 września 20243 wrz Teraz, SnoD napisał(a): Cały czas nie mogę ogarnąć, że to wypuścili, praktycznie przy zerowym marketingu, a Frakcje ustrzelili po kilku latach produkcji pomimo tego, że cała masa ludzi na to czekała. A to wszystko dzięki Panu Bungie, które samo podobno jest w lesie że swoją kolejną grą. Z sonka nigdy nie bylo tak dobrze
Opublikowano 3 września 20243 wrz Bungie podpisując umowę z Sony miało zagwarantowaną częściową niezależność... Byłyby jaja gdyby celowo sabotowali obiecujące projekty, a puszczali kasztany żeby nie robić konkurencji dla Marathona i podupadającego Destiny 2 :p
Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Daddy napisał(a): ale niebieskie szmaty się spłakały o nextgen XBOXa z grami sonki na pokładzie w 2026 A ty po raz trzeci spróbujesz kupy z chodnika i nie, to nie będzie czekolada.
Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Pierre Deck napisał(a): To sa ameby, co kupuja cos na xbox za zlotowki? Debile albo kłamcy
Opublikowano 3 września 20243 wrz 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a): A ty po raz trzeci spróbujesz kupy z chodnika i nie, to nie będzie czekolada. Pozwolę sobie na offtopic. To 93 w twoim nicku to twój wiek w miesiącach czy iq? Tylko pytam bo tak chuj owego poziomu w cw to już dawno nie widziałem i chciałem wiedzieć czy to choroba czy próbujesz udawać dorosłego i zaimponować starszym ale ci nie wychodzi. Edytowane 3 września 20243 wrz przez kudlaty88
Opublikowano 4 września 20244 wrz Aż mi się przypomniało jak za małolata w Polsce moi 10 letni kuzyni wyzywali się " dupa, cycki ".
Opublikowano 4 września 20244 wrz Concorda nikt nie brał nigdy pod uwagę małpa na topie a Zieloni YouTube. Niedługo Pro zamiecie ostatecznie
Opublikowano 4 września 20244 wrz Zielone szczury lubią czytać o porażkach swoich gier, wiec dlatego concord cieszy sie u nich powodzeniem.
Opublikowano 4 września 20244 wrz Astro bot i Silent Hill 2 to kolejne gry które omina xboxa. Już nie wspominając o tym, że ominął ich największy w historii rollercoaster z Concord.
Opublikowano 4 września 20244 wrz 8 godzin temu, kudlaty88 napisał(a): Pozwolę sobie na offtopic. To 93 w twoim nicku to twój wiek w miesiącach czy iq? Tylko pytam bo tak chuj owego poziomu w cw to już dawno nie widziałem i chciałem wiedzieć czy to choroba czy próbujesz udawać dorosłego i zaimponować starszym ale ci nie wychodzi. to mało jeszcze widziałeś Nie no ale jak ciocia przyjeżdża na święta to takiego mądrego chłopaka to musi tarmosić za policzki mówiąc ,,ale on duży! ale on mądry!'' wiek w miesiącach nieeee to centymetry mojej maczugi, którą wkładam siostrom botów w mordy.
Opublikowano 4 września 20244 wrz 16 godzin temu, messer88 napisał(a): To jest podstawka PREMIUM czy oni ten czarny plastik przestali dodawać do zestawów? xd przestali dodawac. Stawianie konsoli pionowo to oznaka statusu. a by pokazac status, to musisz te 140zł dopłacic XD
Opublikowano 4 września 20244 wrz Dziś wielka premiera na xboxie! Pececiarska strategia w ktora beda grać na padzie Oczywiscie z tym graniem to taka hiperbola, bo włączą na 30 minut i potem cytując W dniu 6.06.2024 o 00:49, SnoD napisał(a): Szkoda, że nie mam czasu na dłuższe posiedzenia z grą