Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. 

Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie.

Myślicie że jest szansa na 5mln?

W tym roku rynek jest taki, że żaden analityk tego nie powie, Final tez był zajebisty (oceny i jakość), z tym, że tutaj 3 bańki to pewnie będzie wielki sukces, przy Finalu SE miało większe oczekiwania. 

5 mln to byłby wynik zajebisty imo, zobaczymy. Taki średniak Sackboy zszedł w 1 mln niedługo po premierze, Ratchet 2-3 mln przedział (po latach dobił do 4 razem z PC), więc 5 to trochę duża estymacja. 

Opublikowano
3 minutes ago, drozdu7 said:

Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. 

Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie.

Nah. 2-3 byłoby dobrze

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

W tym roku rynek jest taki, że żaden analityk tego nie powie, Final tez był zajebisty (oceny i jakość), z tym, że tutaj 3 bańki to pewnie będzie wielki sukces, przy Finalu SE miało większe oczekiwania. 

5 mln to byłby wynik zajebisty imo, zobaczymy. Taki średniak Sackboy zszedł w 1 mln niedługo po premierze, Ratchet 2-3 mln przedział, więc 5 to trochę duża estymacja. 

Ale suckboy to chyba okolice premiery konsoli co? To też jednak dużo pomaga

Opublikowano

A jakby tak  dali maskotkę Sun Wukonga?  xD

1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Ale suckboy to chyba okolice premiery konsoli co? To też jednak dużo pomaga

trochę zedytowałem, tak startowy, a Ratchet dobił do 4 dopiero po releasie na PC, przez dłuższy czas byli nawet na lekkim minusie, bo gra była droga w produkcji :/. 

Opublikowano
49 minut temu, drozdu7 napisał(a):

@Beelzeboss zoba! A co tam u Ciebie, jakaś promka u Erdogana?

IMG_20240905_160024.jpg

tylko 12 gier w tym miesiacu :( Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu bedzie wiecej gier z wishlisty.

Opublikowano
13 minutes ago, KrYcHu_89 said:

trochę zedytowałem, tak startowy, a Ratchet dobił do 4 dopiero po releasie na PC, przez dłuższy czas byli nawet na lekkim minusie, bo gra była droga w produkcji :/. 

Ratchet na PS5 jest megazajebisty. Jak ktoś nie ograł to polecam. Ta gra to czysta frajda i adrenalina. 

Opublikowano
13 minut temu, Homelander napisał(a):

Ratchet na PS5 jest megazajebisty. Jak ktoś nie ograł to polecam. Ta gra to czysta frajda i adrenalina. 

No ale trzeba pamiętać że to tak naprawdę strzelanina, do platformera jednak mu daleko

Opublikowano
5 minutes ago, drozdu7 said:

No ale trzeba pamiętać że to tak naprawdę strzelanina, do platformera jednak mu daleko

Który? Ten na PS5? Nie powiedziałbym. Te ostatnie z PS2 to były strzelanki, ale od Tools of Destruction te proporcje są wyważone. Rift Apart to też platformer

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Homelander z platformówek to ogólnie wolisz mario czy uncharted??

Opublikowano
29 minutes ago, Pupcio said:

Homelander z platformówek to ogólnie wolisz mario czy uncharted??

Wolę placki

Opublikowano

Rift Apart to strzelanka z tego co pamiętam z gry to ciągłe pif-paf. @Homelander nie wszystko co kolorowe z misiami to platformówka xd 

Opublikowano
1 minute ago, Krzysztof93 said:

Rift Apart to strzelanka z tego co pamiętam z gry to ciągłe pif-paf. @Homelander nie wszystko co kolorowe z misiami to platformówka xd 

A ja pamiętam, że mimo sporej ilości strzelania to jednak platformówkowania w Rift Apart jest przeważająca ilość. Nie wszystko co z pistoletem to strzelanka ;)

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Crash 4 ponoć był dobry i na wszystkich platformach chyba zszedł w 5 mln.

Opublikowano
1 hour ago, drozdu7 said:

Oj zdecydowanie źle pamiętasz ;)

Może. Ja kończyłem ze 2 lata temu, Ty bardziej na świeżo jesteś?

Opublikowano

No ja w zeszłym roku grałem, tam się przecież prawie cały czas strzela ;) czasem popierdalasz po tych relingach, czasem coś poskaczesz ale no przewaga strzelania nad resztą jest spora ;)

Dlatego coorwy z Insomniaka niech robią mi nowego Sly Coopera

Opublikowano

Ależ będę ryczeć ze śmiechu jak się to okaże zwykłą ps5 z 2tb dyskiem , xbox style :D

Opublikowano
7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ej ja do tej pory nawet nie wiedziałem albo już zapomniałem, że ten Ratchet wyszedł na PC. Niesamowite bo przecież po pierwszych materiałach z tej gry klapy tu twierdziły, że to pokaz nowej kosmicznej technologiii dysków plejstejszyn 5 i na PC nie ma na takie coś szans.

Mówiłem wam wtedy niebieskie pokraki, że to są bajki które łykacie jak pelikany. Jak zwykle miałem rację :kekw:

Opublikowano

Tak zwana autostrada hendrixa :nosacz3: