Opublikowano 5 września 20245 wrz Od urodzenia byłem fanem platformówek. Tylko 32 lata i 11 miesięcy mój fanatyzm był w uśpieniu.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie. Myślicie że jest szansa na 5mln? W tym roku rynek jest taki, że żaden analityk tego nie powie, Final tez był zajebisty (oceny i jakość), z tym, że tutaj 3 bańki to pewnie będzie wielki sukces, przy Finalu SE miało większe oczekiwania. 5 mln to byłby wynik zajebisty imo, zobaczymy. Taki średniak Sackboy zszedł w 1 mln niedługo po premierze, Ratchet 2-3 mln przedział (po latach dobił do 4 razem z PC), więc 5 to trochę duża estymacja.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 3 minutes ago, drozdu7 said: Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie. Myślicie że jest szansa na 5mln? Nah. 2-3 byłoby dobrze
Opublikowano 5 września 20245 wrz Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): W tym roku rynek jest taki, że żaden analityk tego nie powie, Final tez był zajebisty (oceny i jakość), z tym, że tutaj 3 bańki to pewnie będzie wielki sukces, przy Finalu SE miało większe oczekiwania. 5 mln to byłby wynik zajebisty imo, zobaczymy. Taki średniak Sackboy zszedł w 1 mln niedługo po premierze, Ratchet 2-3 mln przedział, więc 5 to trochę duża estymacja. Ale suckboy to chyba okolice premiery konsoli co? To też jednak dużo pomaga
Opublikowano 5 września 20245 wrz A jakby tak dali maskotkę Sun Wukonga? xD 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Ale suckboy to chyba okolice premiery konsoli co? To też jednak dużo pomaga trochę zedytowałem, tak startowy, a Ratchet dobił do 4 dopiero po releasie na PC, przez dłuższy czas byli nawet na lekkim minusie, bo gra była droga w produkcji :/.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 49 minut temu, drozdu7 napisał(a): @Beelzeboss zoba! A co tam u Ciebie, jakaś promka u Erdogana? tylko 12 gier w tym miesiacu Mam nadzieje, ze w przyszłym tygodniu bedzie wiecej gier z wishlisty.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 13 minutes ago, KrYcHu_89 said: A jakby tak dali maskotkę Sun Wukonga? xD trochę zedytowałem, tak startowy, a Ratchet dobił do 4 dopiero po releasie na PC, przez dłuższy czas byli nawet na lekkim minusie, bo gra była droga w produkcji :/. Ratchet na PS5 jest megazajebisty. Jak ktoś nie ograł to polecam. Ta gra to czysta frajda i adrenalina.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 13 minut temu, Homelander napisał(a): Ratchet na PS5 jest megazajebisty. Jak ktoś nie ograł to polecam. Ta gra to czysta frajda i adrenalina. No ale trzeba pamiętać że to tak naprawdę strzelanina, do platformera jednak mu daleko
Opublikowano 5 września 20245 wrz 5 minutes ago, drozdu7 said: No ale trzeba pamiętać że to tak naprawdę strzelanina, do platformera jednak mu daleko Który? Ten na PS5? Nie powiedziałbym. Te ostatnie z PS2 to były strzelanki, ale od Tools of Destruction te proporcje są wyważone. Rift Apart to też platformer
Opublikowano 5 września 20245 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander z platformówek to ogólnie wolisz mario czy uncharted??
Opublikowano 5 września 20245 wrz 29 minutes ago, Pupcio said: Homelander z platformówek to ogólnie wolisz mario czy uncharted?? Wolę placki
Opublikowano 5 września 20245 wrz Rift Apart to strzelanka z tego co pamiętam z gry to ciągłe pif-paf. @Homelander nie wszystko co kolorowe z misiami to platformówka xd
Opublikowano 5 września 20245 wrz 1 minute ago, Krzysztof93 said: Rift Apart to strzelanka z tego co pamiętam z gry to ciągłe pif-paf. @Homelander nie wszystko co kolorowe z misiami to platformówka xd A ja pamiętam, że mimo sporej ilości strzelania to jednak platformówkowania w Rift Apart jest przeważająca ilość. Nie wszystko co z pistoletem to strzelanka
Opublikowano 5 września 20245 wrz 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Oczywiście teraz jest zbiorowe trzepanie kapucyna, w necie napewno powyłazili znawcy, miłośnicy marki itp. Bo jak niedawno przekonaliśmy się w przypadku Rebirth, niektórym exy są potrzebne tylko do machania szabelką w necie. Myślicie że jest szansa na 5mln? Crash 4 ponoć był dobry i na wszystkich platformach chyba zszedł w 5 mln.
Opublikowano 5 września 20245 wrz 1 hour ago, drozdu7 said: Oj zdecydowanie źle pamiętasz Może. Ja kończyłem ze 2 lata temu, Ty bardziej na świeżo jesteś?
Opublikowano 5 września 20245 wrz No ja w zeszłym roku grałem, tam się przecież prawie cały czas strzela czasem popierdalasz po tych relingach, czasem coś poskaczesz ale no przewaga strzelania nad resztą jest spora Dlatego coorwy z Insomniaka niech robią mi nowego Sly Coopera
Opublikowano 5 września 20245 wrz Ależ będę ryczeć ze śmiechu jak się to okaże zwykłą ps5 z 2tb dyskiem , xbox style
Opublikowano 5 września 20245 wrz 7 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): A jakby tak dali maskotkę Sun Wukonga? xD trochę zedytowałem, tak startowy, a Ratchet dobił do 4 dopiero po releasie na PC, przez dłuższy czas byli nawet na lekkim minusie, bo gra była droga w produkcji :/. Ej ja do tej pory nawet nie wiedziałem albo już zapomniałem, że ten Ratchet wyszedł na PC. Niesamowite bo przecież po pierwszych materiałach z tej gry klapy tu twierdziły, że to pokaz nowej kosmicznej technologiii dysków plejstejszyn 5 i na PC nie ma na takie coś szans. Mówiłem wam wtedy niebieskie pokraki, że to są bajki które łykacie jak pelikany. Jak zwykle miałem rację