Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 godzinę temu, Beelzeboss napisał(a):

XDDD jedyne co bedzie rozjebane to łeb spencera za lata wtop. 

Najlepiej jakby Microsoft robił konsole, Sony gry i byłoby idealnie. Bo szlag mnie trafia, że muszę mieć pod telewizorem tego bazarowego śmiecia od Sony dla kilku gier.

Opublikowano
47 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Pad za to lepszy no ale konsola to bazar.

Pad bezprzewodowy przez 3 godziny, bo potem bateria zdycha i trzeba grac jak w 1996, gdy sie na komunie podrobke pegasusa dostalo marki Terminator

Opublikowano

Wygodniejszy, fajne bajery, przyciski się nie przycinają. Wydałem kilka stów na elite 2 i takiego gówna to nie pamiętam od czasów bazarowych pegasusów :/ to się przycisk przycina to spusty nie łapią. 

Opublikowano

Albo dzisiaj, albo jutro, albo pojutrze, albo w czwartek ogłoszenie Pro i pakietu gier na start czyt. Coś od ND, coś od Santa Monicą, coś od Sucker Punch.

Opublikowano
10 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Wygodniejszy, fajne bajery, przyciski się nie przycinają. Wydałem kilka stów na elite 2 i takiego gówna to nie pamiętam od czasów bazarowych pegasusów :/ to się przycisk przycina to spusty nie łapią. 

No elitka spoko ma te lopatki i tyle. 
Mam ja ze 3 lata i 3 razy byla w serwisie. 
Najlepszy pad wg mnie to Ultimate od 8BitDo, ktorego mam przy switchu. 
Sonkowy tez spoko, ale trzeba sie przyzwyczaic, co idzie szybko. za to wkurwia czas pracy na jednym ladowaniu jak wspomnialem wczesniej
shopping?q=tbn:ANd9GcRY6O6VPWYIa1UDVatgSD_0RefZJR-vLkyv_gpGcXiZTTYWgY88dV3TrSaKNAFX4HI0NmpIsU1QzuEHaLnMMOblQV10V2RQq6D2q4H-BKStaqWXKylBjJGb

Opublikowano

Dobrze, ze xbox zdycha. Mam dosyc tego ekosystemu (ulubione slowo klockarzy) jak i samych botów, ktorzy nie maja gustu. Bycie kojarzonym z tymi parchami to wstyd.

Opublikowano

Głupi, głupszy i najgrubszy nie mogą się pogodzić z tym jak Sony rozjebało Astro botem, zostało tylko latanie po temacie gry w która nigdy nie grali i wystawianie minusów i klaunów :banderas:

Przechwytywanie.JPG.3e92c4d2b4fc96d4ccd3b514424524da.JPG

Opublikowano
11 minut temu, Shen napisał(a):

Głupi, głupszy i najgrubszy nie mogą się pogodzić z tym jak Sony rozjebało Astro botem, zostało tylko latanie po temacie gry w która nigdy nie grali i wystawianie minusów i klaunów :banderas:

Przechwytywanie.JPG.3e92c4d2b4fc96d4ccd3b514424524da.JPG

Przecież dajemy tylko jednemu klaunowi który musi pierdolić głupoty w każdym temacie więc o co chodzi? :)

Opublikowano
21 minut temu, MaZZeo napisał(a):

nic dziwnego że klapy portfele i dupska mają naszykowane na PS5 Pro skoro podstawowy małż już nie domaga

Zrzut ekranu 2024-09-9 o 14.10.09.png

:kekyayaya:

Na pewno po premierze Pro gierki na PS5 będą lepiej zoptymalizowane :Cell:

Opublikowano

Panowie Donatello mówi że nawet nie ma Goty dla Astro a co dopiero the best w historii. 

Także wąsate pedryle mogą spać spokojnie 

Opublikowano

jutro xbox zaorany

chociaz i tak nie ma co zbierac, ale to bedzie mercy kill

Opublikowano

Może Space Marine będzie chodził na Pro tak dobrze jak na XsX :p

Opublikowano

Jak Cerny pokaże kwadratowego albo prostokątnego prosiaka to się będzie można zastanowić nad kupnem

Opublikowano

Jeśli okaże się, że PRO ma zapewnić mityczne 4K/60FPS to ok, nie widzę przeciwwskazań. Ale jeśli każdy kolejny ex od Sony (o ile w ogóle jeszcze się jakiś pojawi) będzie działał w max 30 fpsach na bazowym PS5 to idę na pocztę wysłać faki do Sony.

Opublikowano

Sprytnie sony. Ten creep Cerny wie że na koniec miesiąca zapowiedź nintendo mesjasza więc to ostatni dzwonek na pokazanie plejkurwy pro dla niebieskich owiec  :)

Opublikowano
Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a):

jutro xbox zaorany

chociaz i tak nie ma co zbierac, ale to bedzie mercy kill

Nikt nie może zaorać tego Xboxa, xbox sam się zaorał. Stawiając wszystko na jedną kartę czyli Call of Duty+ gamepass

Opublikowano

A ciekawe czy na TGS klapki dostaną jakąś niespodziankę od wujaszka Spensera

Opublikowano

a ci sie znowu ciesza, ze murzyn rucha zone na ich oczach XDDD "ciekawe co dostaniecie od nas (chlip chlip)" Co za cucki

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

A co jeśli to nie będzie Pro? 

Tak, na pewno jutro Marek Cerny wyskoczy z 9-minutową prezentacją nowego dolutowywanego do starej PS5tki dysku SSD, który zapewni szybsze dostarczanie paczek kurierskich priorytetowych w nowym symulatorze Kojimu.