Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 299

Featured Replies

Opublikowano

Smuggler ma być, ale dopiero pod koniec roku, jak we wrześniu wydadzą ostatni numer CD-A.

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 18,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dwie kwestie. Choć nie liczę, że otrzymam tutaj na nie jakąkolwiek odpowiedź.   Recenzja Microsoft Flight Simulator, rok po premierze. Przypomniała mi ona o tym, że kiedyś w PE było coś taki

• Co to jest ta gra z okładki LOUD? Jak to wyszukać w internecie? Jak wpisuję "LOUD 'nazwa konsoli' game" to wyskakują tutoriale jak wymienić pastę termoprzewodzącą xd

• Trzeba poruszyć te kwestie na kolejnym spotkaniu z redacja dla patronów  

Opublikowano
58 minut temu, Shen napisał:

Nie przejeli ostatnio jakiegos blacharza?

Tak, Ottona chyba z cda.

Sytuacja odwrotna ale w nieodzalowanym Secret Service, ktore bylo glownie pctowe, pojawil sie kacik konsol. Dwie strony, tak z 6 gierek opisanych, paskudne screeny w zerowej rozdzielczosci. Wpadaly tam tytuly z szaraka i chyba snesa, nie pamietam juz dokladnie. Prowadzil oczywiscie Gulash.

Moze to samo wprowadzic w PE. Nie robic dwustronnicowej, pelnej recenzji tylko cos na zasadzie, krotkiego opisu, zaznaczenia ze taka gra istnieje i jest doceniana na pc/mobile. Tak jak teraz sa te tytuly po 3 na strone recenzowane. Nie wku.rwilibyscie ortodoksow bo to by dzialalo na zasadzie kacika i moze powoli by sie oswajali z takimi pozycjami w pismie. A za rok, gdyby chwycilo mozna by swobodnie przejsc na wiekszy format. Chodzi o to, zeby nie je.bnac z grubej rury bo widac, ze publika jest nie bez powodu stricte konsolowa i tego chce sie trzymac. Ale zabe trzeba gotowac powoli.

Opublikowano
3 godziny temu, SlimShady napisał:

Jakieś największe tytuły, które nie mają widoku na wyjście na konsoli jak Alyx(chociaż na VR 2 może będzie), czy Company of Heroes 3, to tak

No właśnie nie. Myśle, że o wiele ciekawsze byłyby krótkie recenzje mniejszych lub wyróżniających się gier. Największe tytuły są wszędzie, w innych pismach, net, jutub itd, więc po co klepać to co wszyscy.

Opublikowano
14 minut temu, number_nine napisał:

Największe tytuły są wszędzie, w innych pismach, net, jutub itd, więc po co klepać to co wszyscy.

ja nie wchodzę na ppe, czy inne serwisy, z jutuba oglądam klocucha, archona... raczej jak kupuję gazetę to chcę mieć w niej wszystko

Opublikowano
5 godzin temu, grzybiarz napisał:

ja nie wchodzę na ppe, czy inne serwisy, z jutuba oglądam klocucha, archona... raczej jak kupuję gazetę to chcę mieć w niej wszystko

Tutej Grzybciu trzeba by już fokusowe badania robić czego gracze chcą. Ja już szmatławca/pixela/akszyna kupuję z przyzwyczajenia. Recek nie czytam kompletnie. Tylko publicystykę, wywody prywatne. Recki strzelam u quaza, zagrajnika, arhona czy zagraniczniaków jak Angry Joe/worth a buy.

Opublikowano

Taki mały offtop, ale przeglądałem z nudów tematy o numerach z okolic 2019 roku (wtedy rzadko zaglądałem na forum, więc nie czytałem tego na bieżąco) i udzielał się tam całkiem regularnie i aktywnie ktoś z wydawnictwa, jak przypuszczam. Teraz już chyba śladu po nim nie ma, konto nie istnieje (wyświetla się jako gość), a to w sumie całkiem niedawno było. Ktoś wie cóż to się podziało, że taka aktywność była, a potem nagle znikła? 

Przykładowy post:
image.thumb.png.b4c47c3f2f3934d3b42d233ab9e2d6c6.png 

Opublikowano

może pomyliłeś z @Perez 

Tam ten Konrad z postu wyżej był chyba w zastępstwie może z tydzień.

Opublikowano

Nie no, Pereza dobrze kojarzę, ze Szmatławcem był długie lata, jeszcze za czasów Advertigo, no i wrzucał masę moich cytatów w Głosie Ludu. :D Poza tym on ma nadal konto, więc nie wyświetla się jako "gość" w tych starych tematach. :) 

Ten "Gość" z Idea Ahead udzielał się całkiem sporo, bo wyhaczyłem go w kilku tematach na temat nowych numerów w 2019 roku. Stąd to pytanie, bo mnie to zaskoczyło, że ktos z nowego wydawnictwa był wtedy tak aktywny. 

Edytowane przez LeifErikson