Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Program do obróbki wideo.

Featured Replies

Opublikowano

Cześć wszystkim. Potrzebuję darmowego i prostego ;) programu do obróbki wideo. Chciałbym posklejać zdjęcia i filmy z wakacji z podkładem muzycznym w tle. Była by też potrzebna funkcja wycinania kawałków z dłuższego filmu. 

Ktoś może coś polecić?

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak jak kolega pisze, Davinci Resolve jest spoko i prosty w obsłudze

Opublikowano

Z tego co wiem to Davinci Resolve w wersji free eksportuje jedynie do 720p. Taki prosty to też on nie jest, to jedno z czołowych narzędzi w branży. 

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Z tego co wiem to Davinci Resolve w wersji free eksportuje jedynie do 720p. Taki prosty to też on nie jest, to jedno z czołowych narzędzi w branży. 

Nie. Darmowa wersja eksportuje do 4k w 60fpsach, płatna do 32k w 120fpsach z HDR. No i płatna wersja może korzystać z kilku GPU.

Do takiego prostego edytowania się nada bo program jest intuicyjny. Wrzucasz klipy na timeline i je ustawiasz jak chcesz bez problemu, nie trzeba żadnych zaawansowanych funkcji ogarniać a do tego działa lepiej niż większość innych darmowych programów.

Opublikowano

Ja korzystam z VSDC i też daje radę. Davinci jest bardziej znany, czyli pewnie też lepszy, ale gdzieś ktoś kiedyś mi ten zarekomendował, sprawdziłem czy jest prosty i już zostało. 

Opublikowano
2 hours ago, UberAdi said:

Nie. Darmowa wersja eksportuje do 4k w 60fpsach, płatna do 32k w 120fpsach z HDR. No i płatna wersja może korzystać z kilku GPU.

Do takiego prostego edytowania się nada bo program jest intuicyjny. Wrzucasz klipy na timeline i je ustawiasz jak chcesz bez problemu, nie trzeba żadnych zaawansowanych funkcji ogarniać a do tego działa lepiej niż większość innych darmowych programów.

O dobrze wiedzieć, musiało się coś zmienić w ostatnich latach.

Opublikowano

Shotcut. Dobry, darmowy, bez reklam, sporo poradników w sieci. Używam sporadycznie jako laik i jest mi wystarczający, ale opcji jest tam więcej, niż jestem zdolny ogarnąć.

https://shotcut.org/