Opublikowano 18 grudnia 202518 gru W nowym updacie będzie możliwość wyłączenia Motion Blura.AC Mirage Title Update 1.1.1 - Release Notes
Opublikowano poniedziałek o 09:211 dzień Zazwyczaj w cyfrze i Quick Resume ogrywam 2-3 tytuły jednocześnie i jako przeciwwagę dla Ninja Gaiden 4 zainstalowałem AC Mirage dla relaksu. Gra się całkiem fajnie, mam vibe pierwszego grania w tą serię kiedy jedynka wraz z CoD MW była moją pierwszą grą na X360. Nie jest też tak prosto jak się spodziewałem, na odpowiednim poziomie trudności AI strażników nie jest takie głupkowate i trzeba czasami pokombinować.
Opublikowano poniedziałek o 09:581 dzień W opcjach możesz sobie ustawić ten niebieski filtr graficzny który był w jedynce i wtedy dopiero jest vibe minonych czasów
Opublikowano poniedziałek o 16:261 dzień 6 hours ago, Bzduras said:W opcjach możesz sobie ustawić ten niebieski filtr graficzny który był w jedynce i wtedy dopiero jest vibe minonych czasów Spoko opcja, ale kiedy za oknem mam -5 to wolę na ekranie ciepłe kolory