Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Pobuszowałem trochę po Woodside, znane motywy się tak cudownie przeplatają z nowościami i zmianami :fsg: Kończę zaraz, trochę się przespać trzeba i jutro lecone dalej.

Powtórzę się, ale no Yamaoka to jest wyższy poziom terroru xd

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 294,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

11:47

jprdl

Opublikowano
6 hours ago, tjery said:

Kinguin, pierwszy lepszy kod zniżkowy z netu i deluksik za 227,44 zł, tak można żyć:banderas: byle do jutra rana

Daj znać czy jest 21:9.

Opublikowano

Zaraz ocipieje. Plany na niedziele szlag trafił. Wszyscy spia najeb... Chyba sięgnę po Deluxa zanim przyjdzie płytka i spędzę ten dzien jak człowiek :)

to lecimy...

19260730a7147-screenshot-Url.jpg

:yahoo:

Opublikowano

Po kilku godzinach stwierdzam że nasi potrafią bo cud tu robotę fanów na każdym kroku

Opublikowano

Co jest grane z wersja steam? Ktoś gra? Ja nie mogę. Piszę że od 8. A mam te co pozwala od dziś. 

Edit. Dobra idzie. Trzeba było wyłączyć i włączyć steam.

Opublikowano
8 godzin temu, nero2082 napisał(a):

nie skończyłem żadnej części SH a grałem we wszystkie, kazałem znajomkom to przechodzić, backseat gaming na całego, powód zawsze był ten sam - ciężka atmosfera wchodziła poważnie na psychę 

SH1? zostawałem sam w domu, za oknem ciemno, to bałem się tej płytki wkładać :| opuszczona szkoła to był szczyt napiętych nerwów wtedy 

SH2 kojarzy mi się z szybkim quitem jak tylko zaczęło sie robić niepokojąco (latanie po więzieniu z samą latarką, kthxbye) 

sytuacja sie powtarzała w sequelach, lubię się bać ale Team Silent i pan na Y dewastowali mój mózg z łatwością 

teraz wyhodowałem jaja i liczę że przy rimejku dojdę ciut dalej chociaż z tego co słyszałem po szpitalu robi się ciężko ]:>~

czekam na Wasze pierwsze raporty czy przetrwacie nockę z silentem :)

Kurka wodna, mam powody obawiać sie możesz znów nie podejść do tego Silenta - klimat jest mega ciężki :reggie: Po prostu dźwięk, grafa, oświetlenie robi taka robotę ze ciary nie schodzą z plecków. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie i innych :lapka:

Opublikowano
11 godzin temu, tjery napisał(a):

Huj tam, biorę ten śmieszny wczesny dostęp deluks edyszon, bo nie wyrobię kolejnych dni na PC jest do wyrwania za 260 ziko

222 delux :) w kinguin ;) z kodem : 12GGDEALS

Spoiler

NyhZJdV.png

Opublikowano

O kurde ale klimat. Wieczorem będzie grane ostro. Chodzi i wygląda na full super.

Ktoś pisałem o mgle. Przecież od uja jest, nic nie widać. A ta kobitka pierwsza super wygląda, a tu jakieś woke o nią było? Pierwsza myśl to idź kobieto pizze zjeść i coli się napić bo cie zwieje jak patyk z drzewa.

No, ale ten klimat to miazga jakas. Nawet jak reszta będzie średnia TK klimatem się broni.

Opublikowano
19 minutes ago, Assassins_78 said:

222 delux :) w kinguin ;) z kodem : 12GGDEALS

Reveal hidden contents

NyhZJdV.png

Też wziąłem ale nie wiem kiedy kodzik przyjdzie...

Opublikowano
19 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

@Czoperrr też czekam  

No też znalazłem taniej niż 260, za 227 i kod dostałem od razu, już się ściąga, bo zamuliłem i dopiero wstałem :D

Opublikowano

Deluxy w kluczykowni to nie jest najlepsza sprawa, w sensie jeżeli komuś zależy na tych 48h, a nie grze, artbooku i ścieżce dźwiękowej. 

Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Co jest grane z wersja steam? Ktoś gra? Ja nie mogę. Piszę że od 8. A mam te co pozwala od dziś. 

Edit. Dobra idzie. Trzeba było wyłączyć i włączyć steam.

Zaspałem :/. Dopiero pobieram, zagram wieczorem. 

Opublikowano

Ależ to wygląda na OLEDzie!

Idealny czas na granie.

Czekam jak to będzie wyglądało na PRO :obama:

Opublikowano
5 minutes ago, tjery said:

No też znalazłem taniej niż 260, za 227 i kod dostałem od razu, już się ściąga, bo zamuliłem i dopiero wstałem :D

Kurde, mam nadzieję, że do wieczora przyjdzie bo już się nakręciłem na granie od 21.

Opublikowano

Silent 2, niszowa gra horror na Steam 3ci w global top sellers za darmowym CS2 i nowym Dragon Ballem, a przed Fifą i darmowym MMO.  Remedy mam nadzieję, że to oglądacie xD. 

Opublikowano

No no no fiu fiu fiu. Co prawda dopiero zaczalem ale klimat oddaje. Nawet bym powiedzial ze klimat lepszy niz w oryginale, ale wiadomo postep robi swoje, a w swoim czasie oryginalny SH, SH2 nie mialo sobie rownych. Fajnie haptyka w DS dziala. Ta gra pragnie latki na PRO, szkoda byloby zmarnowac taki potencjal. Cos pieknego, gratuluje i dziekuje Bloober Team ze nie zniszczyli tak pieknych wspomnien sprzed 23 lat. 

Opublikowano

Narazie gram w graficzke aby sie nacieszyc tym co widze i slysze. Hard daje szybko popalic jak sie atakuje bezmyslnie. Trzeba na spokojnie podchodzi do walki. 2 uderzenia i odskok albo unik. Walka jest satysfakconujaca i brutalna. Wlasnie latam i ubijam maszkary przed doglebna eksploracja. Ale na zbyt wysoki poziom sie nie zanosi przez czeste zapisy porozrzucane tu i tam.

Na pierwsze przejscie zagadki ustawilem na srednim bo jak wiecie nie grzesze bystroscia :P Cala reszta jest wyczesana. Dziekuje BT :hi:

Opublikowano

Klasycznie na PC cienie na low i gra zyskuje 20 fpsów a straty w obrazie niewielkie. Taki pro-tip jak ktoś gra na PC. 

Opublikowano
4 minutes ago, Rooofie said:

Klasycznie na PC cienie na low i gra zyskuje 20 fpsów a straty w obrazie niewielkie. Taki pro-tip jak ktoś gra na PC. 

Nie no, cienie w horrorach są istotne.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Nie no, cienie w horrorach są istotne.

Ale cienie na low nie sprawiają, że one znikają całkowicie tylko są w niższej rozdzielczości :) 

Opublikowano

Ale tu jest soczyscie...  jak potraktujemy maszkare kilkoma uderzeniami ze sztachety zaczyna tryskac krwia jak jakis gejzer. Kiedy zas padnie na glebe i zaczyna uciekac pelzajac zostawia za soba slady krwi. Walka naprawde daje rade. Graficzka zas swietnie podkresla  design potworow ktore teraz maja mnustwo detali i zwraca sie na to uwage. Latwiej sie to wszystko teraz wylapuje i laczy ze soba kiedy jest tak ladnie podkreslone. Nie bede spoilerowal ale przyjrzyjcie sie im blizej bo widac ze chlopaki odrobili zadanie domowe :obama: 

Opublikowano

Pogoda za oknem idealna na kontynuowanie przygody, rolety w dół, 10 godzin luźno dziś wejdzie xD

Opublikowano

Spadam z tego tematu co najmniej do piątku, aż sam porządnie ogram giereczkę. Życzę miłej zabawy wszystkim już szarpiącym :boomer:

Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Kurka wodna, mam powody obawiać sie możesz znów nie podejść do tego Silenta - klimat jest mega ciężki :reggie: Po prostu dźwięk, grafa, oświetlenie robi taka robotę ze ciary nie schodzą z plecków. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie i innych 

Po przeczytaniu posta jakiego wysrałeś w tym temacie, też mi ciary nie schodzą z pleców. Mimo wszystko trzymam kciuki za Ciebie, żeby się poprawiło. :lapka:

Ps. Masz już dowód? :rolleyes: