Opublikowano 14 czerwca 20241 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to Spoiler kurwa ja
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga
Opublikowano 14 czerwca 20241 r 5 minut temu, Bartg napisał(a): Dobra ale strzelcie ta czwarta, żeby nikomu nie weszło Danke schon, dobrze ze niektórzy zmienili krola strzelców z Fullkruga Halo halo moje 4-1 ciągle w grze
Opublikowano 14 czerwca 20241 r U nas Orły to by taka piłkę trzy razy z nogi na nogę przekładali a tu ładnie bez przyjęcia
Opublikowano 14 czerwca 20241 r 15 minutes ago, Quantum Flux said: Haha patrzę w typerek i znalazł się jeden orzeł co postawił na wygraną Szkotów. Patrzę co to za specjalista i okazuje się, że to Reveal hidden contents kurwa ja szkocki patriota widzę Szkotom trzeba oddać że robią dobrą na myszach pędzoną i umią się bawić
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Pamiętam jak po 2002, dzieci sobie robiły fryzurę "na Ronaldo". Strach się bać wszystkich zębów, jakie polecą, gdy królem strzelców zostanie Fullkrug.
Opublikowano 14 czerwca 20241 r 3 minuty temu, Bartg napisał(a): Fullkrug jednak król strzelców A jednak nie W razie czego to mi go nie zmienisz, c'nie?
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Borkowi sie morda caly mecz nie zamyka. Uwielbiam tan polski komentarz.
Opublikowano 14 czerwca 20241 r 3 minuty temu, Tokar napisał(a): Ja bym się na miejscu somsiada tak nie cieszył. Nikt kto tak nakurwia od początku nie jest w stanie dowieźć do końca W sumie to dosłownie ostatnie Euro tak wyglądało, że Włochy wygrały wszystkie mecze w eliminacjach, wygrały w meczu otwarcia 3-0 z Turcją po podobnej dominacji na boisku jak dziś, wygrali wszystkie mecze do zera w grupie, i potem wygrali wszystko dalej i zostali mistrzami Europy.
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Taki jest polski styl komentowania, kiedyś o tym opowiadał chyba Smokowski, że jak komentujesz lige polska, to przez pol meczu sie tak bardzo nic nie dzieje, że gadasz cokolwiek.