Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Czy zachowanie takiego sędziego, który faworyzuje ałstryjaków są jakieś konsekwencje od odpowiedzialnych organów sędziowskich w tym przypadku UEFA?
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Dawidowicz do boxu, Moder i lewy na boisko i robimy ich nawet z ta coorva na gwizdku
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze 32 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja kurwa nie rozumiem jak kolejni ludzie mogą się nabierać na Krzysia Piątka. 15 minut temu, drozdu7 napisał(a): Mówiłem kurwa że Piatek odpali pistolety
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Czemu nie grają na Frankowskiego, cały czas sygnalizuje czystą pozycję a oni go nie widzą. Ładny strzał ziela
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Dobra, to już nie jest śmieszne z tym streamem. Banda niedorajdów.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Austria dzisiaj zaskakuje negatywnie, są do pykniecia, większość drużyn co przegrywa na starcie odrabia i wygrywa, może się uda, liczę na zmiany Modera, Urbanskiego i Lewego.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Teraz, Figaro napisał(a): Dobra, to już nie jest śmieszne z tym streamem. Banda niedorajdów. Znowu powiedzą że atak DDOS. A chujom się nie chciało zainwestować w serwery.
Opublikowano 21 czerwca 202421 cze Ja z anteny co mam na dachu bloku, nic nawet lekko nie przycięło. W VOD to od jutra Copa America wiec mam nadzieje ze nie bedzie pyty.