Opublikowano 24 czerwca24 cze Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakować
Opublikowano 24 czerwca24 cze 33 minuty temu, jimmy napisał(a):Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakowaćNo i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Ofi ale zanim ty skończysz 2 zeldy które KUPIŁEŚ to jeszcze sporo miesięcy minie zanim usiądziesz do ds2
Opublikowano 24 czerwca24 cze 12 minut temu, oFi napisał(a):No i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.Dlaczego nie pójść krok dalej i nie napisać, że prawdziwy experience będzie na PC w natywnym 4K i 120Hz na monitorze ultrapanoramicznym? Koniecznie po ciemku, w słuchawkach i z wyłączonym nasłuchiwaniem na grounded.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Grafika otoczenia ociera się o fotorealizm, o ja pierdole. Intro jak w jakimś hollywoodzkim i filmie i od razu dostajemy w ryj CUDOWNĄ muzyką Woodkida. Ciareczki od samego początku Lou Edytowane 24 czerwca24 cze przez Rozi
Opublikowano 24 czerwca24 cze Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gry Edytowane 24 czerwca24 cze przez Whisker
Opublikowano 24 czerwca24 cze 2 minuty temu, Whisker napisał(a):Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gryNic tam nie ma w opcjach gry nowego, po prostu jest quality i performance (tylko w perf wyższa rozdziałka i detale, po więcej zobacz na DF dwie strony wcześniej).
Opublikowano 24 czerwca24 cze 4 minuty temu, Whisker napisał(a):Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gryJa na amatorze i miażdży.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Ależ to wygląda, znowu pojawi się wysyp fotek panoram :) Ale dobrze wrzucającej Panowie, taki jest przywilej wcześniejszego dostępu :)
Opublikowano 24 czerwca24 cze Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).Chyba, że ktoś lubi w 30 fps xD.
Opublikowano 24 czerwca24 cze 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).No ale klatkarzem się chyba różni?
Opublikowano 24 czerwca24 cze Teraz, Whisker napisał(a):No ale klatkarzem się chyba różni?No tak w quality jest 30, dopisałem.Natomiast nie dodali jakiegoś fancy trybu pod Pro, po prostu Perf jest podbity do jakości quality i tyle.Aczkolwiek ja się z typem nie zgadzam, w HGIG na G4 nie jest za jasno, za to jest w DTM (w sensie DTM to gówno i robi dzień z nocy xD). Najlepszy efekt HDR ever.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Ja tylko i wyłącznie gram w HGIG na c3. W każdej grze sprawuje sie lepiej. No może tylko w lies of p musiałem dtm zarzucić. Hdr miażdży w tej grze.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Gierki na Decimie zawsze miały wypasiony HDR, w sumie najlepszy jaki widziałem na Plejce i się to ciągnie już od PS4.
Opublikowano 24 czerwca24 cze 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Gierki na Decimie zawsze miały wypasiony HDR, w sumie najlepszy jaki widziałem na Plejce i się to ciągnie już od PS4.Ogólnie ten silnik jest świetny. Widziałbym go w większej ilości gier z chęcią.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Godzinę temu, Szermac napisał(a):Nie kupujcie, ZA SŁABEnie śpieszyło mi się z kupnem Na Plaży 2 ale ty i Rozi nie pomogliście tymi screenami xdjednak day1 bo taka gra się trafia raz na generację, a z tego co @Rozi pisze to zapowiada się liryczna narracja z kojącą muzyką w tle, tylko Hideo-san tak potrafi
Opublikowano 24 czerwca24 cze 13 minut temu, nero2082 napisał(a):nie pomogliście tymi screenami xdMam już lepsze, ale starczy tego gwałtu xDTa gra się składa z samych takich widoków, które powodują opad kopary. Decima jest niemożliwa.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Serio nie widziałem lepiej wyglądających krajobrazów i środowiska, to się ociera o fotorealizm. Decima to jest silnik kurwa WYBITNY.Walka i strzelanie zostało ulepszone, teraz można się pobawić z wrogami. Chociaż ja się skradam i unikam starć. Misje treningowe wyglądają jak nowy MGS Można teraz zdjąć plecak całkowicie, albo nawet go zgubić bezpowrotnie. Drabiny mają wyciągarkę. A, i można grać w Kamień, papier i nożyce z innymi graczami poprzez ustawianie znaków. Kolejne dwa screeny z pustkowia:Spoiler
Opublikowano 24 czerwca24 cze No zdecydowanie starcia poprawiono, nie ma takiego chaosu jak w jedynce, Sam jest zwrotniejszy też i więcej potrafi i nie jest aż tak nadsterowny i klockowaty jak w jedynce.Pierwszy Boss już był fajniejszy niż Ci z jedynki, jeśli chodzi o design, bo sam typ walki podobny, no ale właśnie małe tweaki jak poruszanie, uniki i lepsze, płynniejsze zarządzanie ekwipunkiem, mocno poprawia doznanie całościowe.Macie tu jeszcze 3 wypalarki-pocztówki z widoczkami. Te jeszcze bardziej przybliżają z czym mamy do czynienia Spoiler