Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, DarkStar napisał(a):

Mi się nie chce budować tych dużych konstrukcji, w jedynce tak samo. Czasem się dorzucę jakimiś zasobami jak akurat coś mam, ale nie kursuję specjalnie. Gram dla dziwacznej fabuły, kojimizmów i eksploracji. Natomiast jak się zdarza, że trzeci raz mam iść tą samą trasą to już zaczynam paczki przekazywać innym.

Też tak robię. Fabuła w tej grze to jednak mimo wszystko dla mnie podstawa, ale muszę powiedzieć, że w chapter 3 sporo akcji, boss nr 2 też na wypasie, a dostawy standardowe na razie olewam.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 86,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano

W wywiadzie z Troy Bakerem mówił, że umie zrobić wszystko sztuczki ocelota samodzielnie również kojima

Opublikowano

Ktoś ma błąd z przerywającym co jakiś czas dźwiękiem? Po ostatnim patchu go złapałem. Coś pomogło?

Opublikowano

MIałem tak w jednej długiej scence. Pomogło to że wszedłem w ustawienia dzwięku w konsoli, wyłączym dzwiek 3d i włączyłem ponownie.

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał(a):

MIałem tak w jednej długiej scence. Pomogło to że wszedłem w ustawienia dzwięku w konsoli, wyłączym dzwiek 3d i włączyłem ponownie.

Próbowałem wczoraj i nie pomogło.

Opublikowano

No mi po tym jak to zrobiłem przez kolejnych kilka godzin już to nie wystąpiło.

Opublikowano

Pod koniec robi sie juz naprawde soczyscie. Do pewnego momentu wszystko jest w miare logiczne a pozniej dostajesz pstryczka w noska i wszystko sie rozsypuje.

Ostatnie rozdzialy to praktycznie cut-scenki i tu troszke jest lipton bo chcialem wrocic do swiata ktory pozostawilem w chaosie ale moze jeszcze sie uda przed skonczeniem gry. No nie chce jeszcze konczyc. Lubie zostawic cos sobie na deserek. Poki co bawie sie swietnie dance2

P.S

Zadnych problemow techniczny w ciagu tych 55 godzin. Zyletabanderas