Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakować
Opublikowano wczoraj o 08:12 1 dzień 33 minuty temu, jimmy napisał(a):Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakowaćNo i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.
Opublikowano wczoraj o 08:24 1 dzień Ofi ale zanim ty skończysz 2 zeldy które KUPIŁEŚ to jeszcze sporo miesięcy minie zanim usiądziesz do ds2
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień 12 minut temu, oFi napisał(a):No i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.Dlaczego nie pójść krok dalej i nie napisać, że prawdziwy experience będzie na PC w natywnym 4K i 120Hz na monitorze ultrapanoramicznym? Koniecznie po ciemku, w słuchawkach i z wyłączonym nasłuchiwaniem na grounded.
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień Grafika otoczenia ociera się o fotorealizm, o ja pierdole. Intro jak w jakimś hollywoodzkim i filmie i od razu dostajemy w ryj CUDOWNĄ muzyką Woodkida. Ciareczki od samego początku Lou Edytowane wczoraj o 08:55 1 dzień przez Rozi
Opublikowano wczoraj o 08:54 1 dzień Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gry Edytowane wczoraj o 08:55 1 dzień przez Whisker
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień 2 minuty temu, Whisker napisał(a):Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gryNic tam nie ma w opcjach gry nowego, po prostu jest quality i performance (tylko w perf wyższa rozdziałka i detale, po więcej zobacz na DF dwie strony wcześniej).
Opublikowano wczoraj o 08:59 1 dzień 4 minuty temu, Whisker napisał(a):Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gryJa na amatorze i miażdży.
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Ależ to wygląda, znowu pojawi się wysyp fotek panoram :) Ale dobrze wrzucającej Panowie, taki jest przywilej wcześniejszego dostępu :)
Opublikowano wczoraj o 09:06 1 dzień Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).Chyba, że ktoś lubi w 30 fps xD.
Opublikowano wczoraj o 09:07 1 dzień 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).No ale klatkarzem się chyba różni?
Opublikowano wczoraj o 09:09 1 dzień Teraz, Whisker napisał(a):No ale klatkarzem się chyba różni?No tak w quality jest 30, dopisałem.Natomiast nie dodali jakiegoś fancy trybu pod Pro, po prostu Perf jest podbity do jakości quality i tyle.Aczkolwiek ja się z typem nie zgadzam, w HGIG na G4 nie jest za jasno, za to jest w DTM (w sensie DTM to gówno i robi dzień z nocy xD). Najlepszy efekt HDR ever.
Opublikowano wczoraj o 09:16 1 dzień Ja tylko i wyłącznie gram w HGIG na c3. W każdej grze sprawuje sie lepiej. No może tylko w lies of p musiałem dtm zarzucić. Hdr miażdży w tej grze.
Opublikowano wczoraj o 09:18 1 dzień Gierki na Decimie zawsze miały wypasiony HDR, w sumie najlepszy jaki widziałem na Plejce i się to ciągnie już od PS4.
Opublikowano wczoraj o 09:21 1 dzień 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Gierki na Decimie zawsze miały wypasiony HDR, w sumie najlepszy jaki widziałem na Plejce i się to ciągnie już od PS4.Ogólnie ten silnik jest świetny. Widziałbym go w większej ilości gier z chęcią.
Opublikowano wczoraj o 10:18 1 dzień Godzinę temu, Szermac napisał(a):Nie kupujcie, ZA SŁABEnie śpieszyło mi się z kupnem Na Plaży 2 ale ty i Rozi nie pomogliście tymi screenami xdjednak day1 bo taka gra się trafia raz na generację, a z tego co @Rozi pisze to zapowiada się liryczna narracja z kojącą muzyką w tle, tylko Hideo-san tak potrafi
Opublikowano wczoraj o 10:33 1 dzień 13 minut temu, nero2082 napisał(a):nie pomogliście tymi screenami xdMam już lepsze, ale starczy tego gwałtu xDTa gra się składa z samych takich widoków, które powodują opad kopary. Decima jest niemożliwa.
Opublikowano wczoraj o 10:48 1 dzień Serio nie widziałem lepiej wyglądających krajobrazów i środowiska, to się ociera o fotorealizm. Decima to jest silnik kurwa WYBITNY.Walka i strzelanie zostało ulepszone, teraz można się pobawić z wrogami. Chociaż ja się skradam i unikam starć. Misje treningowe wyglądają jak nowy MGS Można teraz zdjąć plecak całkowicie, albo nawet go zgubić bezpowrotnie. Drabiny mają wyciągarkę. A, i można grać w Kamień, papier i nożyce z innymi graczami poprzez ustawianie znaków. Kolejne dwa screeny z pustkowia:Spoiler
Opublikowano wczoraj o 10:54 1 dzień No zdecydowanie starcia poprawiono, nie ma takiego chaosu jak w jedynce, Sam jest zwrotniejszy też i więcej potrafi i nie jest aż tak nadsterowny i klockowaty jak w jedynce.Pierwszy Boss już był fajniejszy niż Ci z jedynki, jeśli chodzi o design, bo sam typ walki podobny, no ale właśnie małe tweaki jak poruszanie, uniki i lepsze, płynniejsze zarządzanie ekwipunkiem, mocno poprawia doznanie całościowe.Macie tu jeszcze 3 wypalarki-pocztówki z widoczkami. Te jeszcze bardziej przybliżają z czym mamy do czynienia Spoiler