Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony fsg trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakować

• Odpowiedzi 888
  • Wyświetleń 74,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Niech każdy wydaje na co chce swoje pieniądze, ale moim zdaniem płacenie prawie stówy za to, żeby zagrać w giereczkę dla dzieci 2 dni wcześniej to kolejny rak branży. Rockstar obserwuje na ile pozwala

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

Opublikowano
33 minuty temu, jimmy napisał(a):

Widzę, że znów potencjał Prosiaka uwolniony fsg trzeba dokończyć zeldzioszkę i atakować

No i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.

Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.

Opublikowano

Ofi ale zanim ty skończysz 2 zeldy które KUPIŁEŚ to jeszcze sporo miesięcy minie zanim usiądziesz do ds2 )

Opublikowano
12 minut temu, oFi napisał(a):

No i forumek jak zwykle udowadnia, że lepiej ograć samemu niż oglądać recenzje kogucików w internecie.

Sluchaweczki, ps5pro i oled - to powinno być napisane w wymaganiach na pudelku by poczuć prawdziwe wrażenia z gry.

Dlaczego nie pójść krok dalej i nie napisać, że prawdziwy experience będzie na PC w natywnym 4K i 120Hz na monitorze ultrapanoramicznym? Koniecznie po ciemku, w słuchawkach i z wyłączonym nasłuchiwaniem na grounded.

Opublikowano

197a1253adf60-screenshotUrl.jpgGrafika otoczenia ociera się o fotorealizm, o ja pierdole. Intro jak w jakimś hollywoodzkim i filmie i od razu dostajemy w ryj CUDOWNĄ muzyką Woodkida. Ciareczki od samego początku banderas Lou wub

197a10ec7ed27-screenshotUrl.jpg

197a11143ad60-screenshotUrl.jpg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)

@Donatello1991 daj znać jak to na PRO się prezentuje w opcjach samej gry

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał(a):

Czyli na Pro to obecnie najbardziej definitywne experience? Kurde czekam już na swoją płytkę :)

Nic tam nie ma w opcjach gry nowego, po prostu jest quality i performance (tylko w perf wyższa rozdziałka i detale, po więcej zobacz na DF dwie strony wcześniej).

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał(a):

Ja na amatorze i miażdży.

Opublikowano

Ależ to wygląda, znowu pojawi się wysyp fotek panoram :) Ale dobrze wrzucającej Panowie, taki jest przywilej wcześniejszego dostępu :)

Opublikowano

Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).

Chyba, że ktoś lubi w 30 fps xD.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Quality na Pro i Performance na Pro wyglądają niemal identycznie, więc imo nie ma sensu nawet przełączać, jakby ktoś pytał :).

No ale klatkarzem się chyba różni?

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał(a):

No ale klatkarzem się chyba różni?

No tak w quality jest 30, dopisałem.

Natomiast nie dodali jakiegoś fancy trybu pod Pro, po prostu Perf jest podbity do jakości quality i tyle.

Aczkolwiek ja się z typem nie zgadzam, w HGIG na G4 nie jest za jasno, za to jest w DTM (w sensie DTM to gówno i robi dzień z nocy xD). Najlepszy efekt HDR ever.

Opublikowano

Ja tylko i wyłącznie gram w HGIG na c3. W każdej grze sprawuje sie lepiej. No może tylko w lies of p musiałem dtm zarzucić.

Hdr miażdży w tej grze.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gierki na Decimie zawsze miały wypasiony HDR, w sumie najlepszy jaki widziałem na Plejce i się to ciągnie już od PS4.

Ogólnie ten silnik jest świetny. Widziałbym go w większej ilości gier z chęcią.

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Nie kupujcie, ZA SŁABE

nie śpieszyło mi się z kupnem Na Plaży 2 ale ty i Rozi nie pomogliście tymi screenami xd

jednak day1 bo taka gra się trafia raz na generację, a z tego co @Rozi pisze to zapowiada się liryczna narracja z kojącą muzyką w tle, tylko Hideo-san tak potrafi

Opublikowano
13 minut temu, nero2082 napisał(a):

nie pomogliście tymi screenami xd

Mam już lepsze, ale starczy tego gwałtu xD
Ta gra się składa z samych takich widoków, które powodują opad kopary.
nph-neil-patrick-harris.gif

Decima jest niemożliwa.

Opublikowano

Serio nie widziałem lepiej wyglądających krajobrazów i środowiska, to się ociera o fotorealizm. Decima to jest silnik kurwa WYBITNY.

Walka i strzelanie zostało ulepszone, teraz można się pobawić z wrogami. Chociaż ja się skradam i unikam starć. Misje treningowe wyglądają jak nowy MGS obama

Można teraz zdjąć plecak całkowicie, albo nawet go zgubić bezpowrotnie. Drabiny mają wyciągarkę. A, i można grać w Kamień, papier i nożyce z innymi graczami poprzez ustawianie znaków.

Kolejne dwa screeny z pustkowia:

Spoiler

197a189c65891-screenshotUrl.jpg

197a189d94342-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

No zdecydowanie starcia poprawiono, nie ma takiego chaosu jak w jedynce, Sam jest zwrotniejszy też i więcej potrafi i nie jest aż tak nadsterowny i klockowaty jak w jedynce.
Pierwszy Boss już był fajniejszy niż Ci z jedynki, jeśli chodzi o design, bo sam typ walki podobny, no ale właśnie małe tweaki jak poruszanie, uniki i lepsze, płynniejsze zarządzanie ekwipunkiem, mocno poprawia doznanie całościowe.

Macie tu jeszcze 3 wypalarki-pocztówki z widoczkami. Te jeszcze bardziej przybliżają z czym mamy do czynienia banderas

Spoiler

197a173afd013-screenshotUrl.jpg
197a1735e0832-screenshotUrl.jpg
197a1737aa060-screenshotUrl.jpg